Filmy Jona
Moderator: Mod's Team
- M.J.
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
Oj, przepraszam! Trochę przetrzymałam tego "Gwiazdora".
Dziś priorytetowo poleciał do alniac, a od niej już zgodnie z kolejką.
Co do filmu - z oczywistych względów bardzo ciężko mi go ocenić. Jestem kobietą i mam słabość do Jona
. Wspięłam się jednak na wyżyny swojej silnej woli i zebrałam na obiektywizm (może nawet aż za bardzo, bo chyba jeszcze nigdy tak surowo do nikogo ani niczego nie podeszłam
). Jestem pod wrażeniem! Niestety bardziej wizualnym niż artystycznym. Występ Jona z daleka zalatuje amatorszczyzną i nasz gwiazdor wypada niestety dość mdło. Chciał być chłopak tajemniczy, a tu nie wyszło. Mimo wszystko jak na naturszczyka nie wypadł tragicznie - do naszych rodzimych Braci M. na szczęście mu daleko.
Do tego wszystkiego film sam w sobie jest mocno przeciętny, ale ze względów wizualnych jak najbardziej można obejrzeć.
PS Jak na główną rolę to Jona jest tam stosunkowo mało...
Co do filmu - z oczywistych względów bardzo ciężko mi go ocenić. Jestem kobietą i mam słabość do Jona

PS Jak na główną rolę to Jona jest tam stosunkowo mało...
His momma said he was crazy - he said 'Momma, I've got to try'.
- Martaaa
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
Ja obejrzałam RYB kilka jakoś tydzień temu, racząc się urodzinowym winem
Dodam że na butelce był napis: "Specjalnie na romantyczny wieczór we dwoje z..." tu była strzałka i z drugiej strony przyklejone było zdjęcie Jona
Także wrażenia... cóż... Sam film słaby. Jak niestety większość filmów, w których gra JBJ. Jakaś fabuła tam była, coś się działo, ale jednak pozostał pewien niedosyt. Produkcja mnie nie powaliła.
Ale ponieważ jestem dziewczyną wielbiącą Jona po wsze czasy, to oczywiście, co się na niego napatrzyłam na filmie, to moje
Nawet jako bezdomny wygląda słodko 
A i moja współlokatorka weszła akurat w momencie kiedy Jon całował tą dziewczynę i tak stanęła, popatrzyła i rzuciła: "On wygląda jakby pożerał jej twarz"
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Także wrażenia... cóż... Sam film słaby. Jak niestety większość filmów, w których gra JBJ. Jakaś fabuła tam była, coś się działo, ale jednak pozostał pewien niedosyt. Produkcja mnie nie powaliła.
Ale ponieważ jestem dziewczyną wielbiącą Jona po wsze czasy, to oczywiście, co się na niego napatrzyłam na filmie, to moje

A i moja współlokatorka weszła akurat w momencie kiedy Jon całował tą dziewczynę i tak stanęła, popatrzyła i rzuciła: "On wygląda jakby pożerał jej twarz"
- Fantaghiro7
- Have A Nice Day
- M.J.
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
Niestety, łódka gdzieś utknęła... alniac obiecała wysłać w ubiegły piątek, ale czy tak się stało, tego jeszcze nie wiem.prezes1 pisze:Czy łódka dopłynęła do M.J.? A Leading do Fantaghiro?
Dajcie znać dziewczyny jak sytuacja z filmami i dzielcie się wrażeniami!
PS Moje "gwiazdorskie" wrażenia są wyżej!
His momma said he was crazy - he said 'Momma, I've got to try'.