Chodzi mi o to, czy ma ktoś adres Jona albo innych członków zespołu???
Adres Jona
Moderator: Mod's Team
Adres Jona
Chodzi mi o to, czy ma ktoś adres Jona albo innych członków zespołu???
An angel's smile is what you sell
You promise me heaven, then put me through hell
Chains of love got a hold on me
When passion's a prison, you can't break free
You promise me heaven, then put me through hell
Chains of love got a hold on me
When passion's a prison, you can't break free
- Rattie
- Have A Nice Day
- Kontakt:
Dokładnie. Pomyśl logicznie - jeśli muzyk, który w dodatku jest sławny, trzyma swoje życie prywatne w sekrecie, to nagle by podawał swój własny adres? Powód jest prosty - raczej wątpię, że jesteś jedyną osobą, która by chciała napisać jakiś list (zapewne z wyznaniami
) do niego. Na pewno znalazłaś adres jakiegoś fan clubu czy coś w tym stylu. Bez obrazy, ale w tym wieku to do książek, a nie robić sobie złudne nadzieje co do gościa o kilkadziesiąt lat starszego 
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
- Goska
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Ulubiona płyta: New Jersey
Kiedys jak szukalam w Googole Earth gdzie dokladnie jest Rumson to natknelam sie na "dom" Jona. Sie znaczy pisalo Jon Bon Jovi's Home a kolo napisu byla taka ogromna chalpa. Tylko jak przesunelam myszka troche dalej to zobaczylam napis Jon Bon Jovi's Hause tylko ze przy tym napisie nie bylo zadnego domu tylko jakas wolna dzialka. A zeby bylo jeszcze smieszniej to dalej znow byl podpis Jon Bon Jovi's Hause a przy tym taki maly domek. Wiec sama nie wiem ktory to jego dom, jesli ktorys z nich to naprawde on. A jesli mialabym uwiezyc temu programowi to stawialabym na ten ogromny dom. I jeszcze jedno. Byly tam podpisy ulic ale juz nie pamietam nazwy bo jakas glupia byla.