Cześć przyjaciele! Mam wielką prośbę, sytuacja życiowa zmusza mnie do wyprzedania całości mojej kolekcji związanej z BJ... wszystkie płyty, dvd, niektóre deluxe edition, książka, boxy itp., wszystko, co jest na zdjęciu. Stary dobry fan w potrzebie! W grę wchodzi możliwość negocjowania pojedynczych sztuk, ale raczej wolę całą kolekcję naraz i proszę o rozsądne propozycje cenowe. Będe mega wdzięczny!! Dla mnie to bezcenne no ale... małe dziecko, szczepionki, koszty ehh :// może kiedyś jak dorośnie kupi ojcu całą dyskografię teraz Ona najważniejsza Pozdrawiam!!
PILNE! Wyprzedaż CAŁEJ kolekcji Bon Jovi!
Moderator: Mod's Team
-
- Gdańsk Supporter
-
It's My Life
Re: Wyprzedaż całej kolekcji BJ!! Pilne
Poza w/w kolekcja posiadam jeden krucyfiks ktorego autentycznksc potwierdzic moze Mateusz Ricky G. , ktory razem ze mna lapal kostki w Berlinie w 2014.. oryginalna kostka gitarowa Richiego Sambory z koncertu w Berlinie w ramach solowej trasy...rze z dla mnie osobiscie najcenniejsza wiec prosze tylko powazne oferty!
Re: PILNE! Wyprzedaż CAŁEJ kolekcji Bon Jovi!
napisałem na priv
-
- Gdańsk Supporter
-
It's My Life
Re: PILNE! Wyprzedaż CAŁEJ kolekcji Bon Jovi!
Dziekuje wszystkim za super odzew w pw i zainteresowanie! Wazne ze kolekcja zistanie wlista rekach fanow:) dzieki raz jeszcze i watek mozna zamknac milego dnia!!