Zasady:
1. Każda chętna do zabawy osoba wysyła mi PRYWATNĄ WIADOMOŚĆ ze swoimi 3 typami na forumowicza roku. Co przez to rozumiemy?
Osoby typowane muszą cechować się skłonnością do wypowiedzi nienagannych merytorycznie (czyt. nie piszą głupot i postów bez sensu ), wykazują się szacunkiem dla innych forumowiczów i ogólnie można powiedzieć, że są forumowiczami wzorowymi
2. Każdy może wysłać mi swoje 3 typy w ciągu całego tygodnia (od dziś do przyszłej soboty włącznie, tj. 8 grudnia). Po tym czasie podliczę wysłane głosy i wybiorę 3 osoby, które uzyskały ich najwięcej. Następnie zrobimy ankietę by wyłonić z tej trójki zwycięzcę.
3. Nie można oczywiście głosować na siebie, ale na każdego innego usera/administratora/moderatora, który udziela się na forum.
4. Dla wybranej trójki Bodzio przewiduje nagrody rzeczowe, także warto się zabawić. W poprzednich latach losowaliśmy również osobę spośród userów głosujących, która zdobywała nagrodę niespodziankę. W tym roku też wyłonimy taką osobę.
Mam nadzieję, że wszystko jest w miarę jasne
Dla tych, którzy są ciekawi poprzednich edycji zapraszam tu: http://www.bonjovi.pl/dzial,konkursy.html
Zaczynamy!
P.S - Osoby biorące udział w głosowaniu na oba konkursy (Forumowicz Roku oraz Debiut Roku), proszeni są o zaznaczanie w wiadomościach prywatnych na który konkurs przeznaczone są dane głosy!