![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Nicki ;)
Moderator: Mod's Team
A więc...Są dwa powody dlaczego runaway.Jeden bardzo oczywisty, gdyż jest to piosenka którą uwielbiam.A drugi powód może trochę bardziej ukryty...Pewnie sporo osób miało ochotę czasem zapaść się pod ziemię, zniknąć, uciec...Ja właśnie mam w sobie duszę uciekiniera i nie chodzi mi o dosłowne znaczenie tego słowa.Uciekam przed tym co mnie wkurza, boli, przeraża...A najlepszą metodą ucieczki jest dla mnie świat muzyki
Zawsze mogę uciec nie ruszając się z domu.No a 80 to symboliczna liczba oznaczająca moje ukochane rock'owe lata 80-te.
o w mordę ale opowiadanie wyszło..hehe
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
-
- Have A Nice Day
Dawniej, na roznego rodzaju forach rejestrowalem sie jako Marcinbj, a raczej probwalem bo czetso bywalo tak ze "ten nick byl juz zajety", wiec trzeba bylo wymyslec cos innego. No i padlo : studentmibm co oznacza student mechaniki i budowy maszyn. Z tym ze jest to moja ksywka, ze tak powiem 'internetowa' , bo w zyciu to bywa roznie 
Ja jestem mało oryginalna - alexz_a, bo na imię mi Aleksandra
tylko musiałam skrócić, bo własne mi się nie podoba. Zwykle w nickach dodaję tajemniczą literkę "a" na końcu...od nazwiska
Ale jako że robię zawsze wszystko raz dwa trzy, no to tak zostało
tylko musiałam skrócić, bo własne mi się nie podoba. Zwykle w nickach dodaję tajemniczą literkę "a" na końcu...od nazwiska
Ale jako że robię zawsze wszystko raz dwa trzy, no to tak zostało
Tell me what I got to do
To make my life mean more to you...
Tell me who I got to be
To make you a part of me...
To make my life mean more to you...
Tell me who I got to be
To make you a part of me...
- KM
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
ogólnie w necie najczęściej piszę się jako silverpigeon lub pigeon - on romantycznej miłości moich rodziców, ale skoro forum dość amerykańskie, to chciałam bardziej po polsku, ale ponieważ z "gołąbeczki" zbyt łatwo można zrobić "gołą beczkę", to zapisałam się inicjałami - już niestety przeterminowanymi troszkę
Jak już kiedyś forumowicze odkryli - oczywiście Kasia
Jak już kiedyś forumowicze odkryli - oczywiście Kasia
20.05.2008 - Leipzig
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa!!!
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa!!!
Teken020??
jedna z moich ulubionych gier na konsole TEKKEN. w szkole zaczeli na mnie wołać teken jak wyszło ze czesto chodziłem grac na automaty:P. I jakos tak teraz podpisuje się Teken (przez jedno "K"> a te 020 to jak zakładałem maila, teken był już zajety to dodałem 020 (20 od mojego wieku:P)
jedna z moich ulubionych gier na konsole TEKKEN. w szkole zaczeli na mnie wołać teken jak wyszło ze czesto chodziłem grac na automaty:P. I jakos tak teraz podpisuje się Teken (przez jedno "K"> a te 020 to jak zakładałem maila, teken był już zajety to dodałem 020 (20 od mojego wieku:P)
It's not where we're coming from
It's how we turn from here
We know where we want to go
We just need the light to get us there
It's how we turn from here
We know where we want to go
We just need the light to get us there
- magda01614
- Have A Nice Day
- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
monjovi tzn początek bo moje imie brzmi Monika :| a reszta to chyba wiadomo;p
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
- AxeL
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ha wrocildata urodzenia?dżołk!! odłóż to żelazko!!

Co do tematu

"These days - there ain't a ladder on these streets" - BJ These Days