A bogaty jesteś??sobol_77 pisze:Jak czytam Wasze posty to sie zastanawiam, czy aby przypadkiem ktos z Was nie jest moim dzieckiem
co robicie?:)
Moderator: Mod's Team
tak, wiem, gdzie jest sosnowiec i wiem gdzie jest zagłębie dąbrowskie. a bynajmniej nie chodzi mi o wieś-wieś. lecz, z przykrością muszę stwierdzić, że wyjątkowo brakuje ci poczucia humoru, dziewczę drogie. lub też w zupełnej nieświadomości żyjesz na tym waszym zagłębiu.
pozdrawiam gorąco ze śląska.
- sobol_77
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW
Hm...gdybys wygladal jak w Twoim awatarku to moze cos by z tego byloRattie pisze:A bogaty jesteś??sobol_77 pisze:Jak czytam Wasze posty to sie zastanawiam, czy aby przypadkiem ktos z Was nie jest moim dzieckiem
no ale w w facetach nie gustuje, a na adopcje tez chyba za wczesnie
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
- Rattie
- Have A Nice Day
- Kontakt:
No niestety Sobol, ta pani w awatarku już nie jest do wzięcia (a poza tym obecnie ma jakieś 40 kilka roków więc za piękna też już nie jest, niestety)
A na adopcje nigdy za wcześnie ojciec!!
PS. i gdybym wyglądał jak w swoim awatarku,to bym nie wychodził wogóle z domu tylko bawił sie biustem

A na adopcje nigdy za wcześnie ojciec!!
PS. i gdybym wyglądał jak w swoim awatarku,to bym nie wychodził wogóle z domu tylko bawił sie biustem
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
sobol_77 napisał:
"Czy mnie ten temat obemuje?? Ja juz sie nie ucze . Od podstawowki dzieli mnie sporo i to z jej drugiej strony
Wczesniej chodzilem do ogolniaka (mat-fiz), potem studia dzienne - Polibuda we Wroclawiu, Wydzial Gorniczy, specjalizacja Ochrona Srodowiska i Zarzadzanie Zasobami Ziemi."
Cóż, ze mną jest podobnie. Całe wieki temu skończyłam liceum (biol.-chem.). Studia na Polibudzie w Warszawie również udało mi się skończyć i to nawet z dyplomem... w szufladzie. :mruga:
[ Dodano: 2006-02-08, 21:53 ]
"Czy mnie ten temat obemuje?? Ja juz sie nie ucze . Od podstawowki dzieli mnie sporo i to z jej drugiej strony
Wczesniej chodzilem do ogolniaka (mat-fiz), potem studia dzienne - Polibuda we Wroclawiu, Wydzial Gorniczy, specjalizacja Ochrona Srodowiska i Zarzadzanie Zasobami Ziemi."
Cóż, ze mną jest podobnie. Całe wieki temu skończyłam liceum (biol.-chem.). Studia na Polibudzie w Warszawie również udało mi się skończyć i to nawet z dyplomem... w szufladzie. :mruga:
[ Dodano: 2006-02-08, 21:53 ]
To co ja mam powiedzieć? Rocznik 1975!sobol_77 pisze:Jak czytam Wasze posty to sie zastanawiam, czy aby przypadkiem ktos z Was nie jest moim dzieckiem

- sobol_77
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW
O!punia pisze:
To co ja mam powiedzieć? Rocznik 1975!
[ Dodano: 2006-02-09, 10:08 ]
Będę surowym ojcemRattie pisze:YEAH!!!! Znalazłem rodziców![]()
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
-
- It's My Life
- Kontakt:
heh, ja skończyłam technikum ekonomiczne w Gliwicach, obecnie jestem słuchaczem jednorocznego studium - kierunek architektura wnętrz
.
i właśnie problem się pojawia, bo za kilka miechów szkoła się skończy, a nie wiem co dalej. dawniej podobało mi się kilka kierunków, a teraz nie wiem na co się zdecydować
ciężko będzie ...
i właśnie problem się pojawia, bo za kilka miechów szkoła się skończy, a nie wiem co dalej. dawniej podobało mi się kilka kierunków, a teraz nie wiem na co się zdecydować

www.korowiow.mp3.wp.pl
Za doświadczenia trzeba w życiu płacić. Jeżeli mamy szczęście, otrzymujemy rabat - Oskar Kokoschka
Za doświadczenia trzeba w życiu płacić. Jeżeli mamy szczęście, otrzymujemy rabat - Oskar Kokoschka