Co na tapecie :D?
Moderator: Mod's Team
Bonjova, to pierwsze przepiękne. Ja niestety nie mogę sobie zafundować tapety, która choćby w najmniejszym detalu miała coś wspólnego z BJ, nie mówiąc już o samym J. Mąz by tego nie zniósł. Chyba, ze postaram się o własny. 
“Believe in love. Believe in magic. Hell, believe in Santa Clause. Believe in others. Believe in yourself. Believe in your dreams. If you don't, who will?” JBJ
-
- Little Bit Of Soul
Ale macie fajne te tapetki ....
...Ja niestety musze mojego kompa ( a co za tym idzie i pulpit ) dzielic z moja siora
nio coz takie zycie ..Ale jak juz mi pozwoli cos od siebie ''dac''na pulpit to jest to albo sam Jon albo caly zespol..ostatnio jednak nie moge znalesc zadnych fajnych fotek ktore ewentualnie moglabym sobie ''ulokowac'' na pulpicie ..wiec jakby ktos mial jakie fajne linki (BJ..etc..) ...i chciałby sie nimi podzielic to prosze podajcie..Bede Bardzo Wdzieczna.!!Ps.mozecie tez przeslac na maila..lindu2@vp.pl...Z gory dziekuje!!Pozdrawiam & czekam 
-
- Little Bit Of Soul
- Kontakt:
co na tapecie
super tapetki.jon wygląda sexi.

- Załączniki
-
[Rozszerzenie jpg zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Ależ bardzo ładne tapety można pobrać z naszego cudownego portalu przecieżMonika-lindu pisze:wiec jakby ktos mial jakie fajne linki (BJ..etc..) ...i chciałby sie nimi podzielic to prosze podajcie..Bede Bardzo Wdzieczna.
A dokładnie stąd:
http://www.bonjovi.pl/galeria/categorie ... 265ca2d538