Gratuluję zwycięstwa Agacie i drugiego miejsca Kondzikowi. Walka jak widać była zacięta.
Przepraszam, że w tym etapie głosowania nie byłem w stanie wam dotrzymać kroku, ale to tylko świadczy o dużej różnicy między mną a wami
Szczere dziękuje wszystkim za głosy. Fajnie byłoby się dowiedzieć czym się kierowało tych 7 osób (prawdopodobnie 7), które oddały na mnie głosy. Pogląd, sposób pisania, sympatia itp?
Chętnie zobaczyłbym jak wyglądały 3ki i ilość głosów w poprzednich latach. Mam umysł w dużej mierze anlityczny więc takie coś zawsze mnie interesuje
Co do regulaminu. Owszem zgadzam się, że jest nieprecyzyjny, ale jakiś musi być

Agata ustaliła takie warunki i jeżeli ktoś chciałby mocno bawić się w ten konkurs, to mógł wysyłać zastrzeżenia jeszcze przed ogłoszeniem konkursu. Można było też zrobić listę jakie tematy zostały założone w tym roku i kto był ich autorem. Ja osobiście mógłbym docenić kogoś i oddać na niego głos, tylko dlatego, że założył nowy, orginalny i wartościowy dla mnie temat. Niedoskonałości jest wiele i jak chcecie mieć lepsze reguł za rok to proponuję założyć nowy temat i tam wspólnie dyskutować o zasadach.
A tak myślę, że można ten konkurs traktować po prostu jako.. Zabawę

Jakbym traktował to serio to bym właśnie wpadał w depresję patrząc na to jak nie finałowa 2ka zmiażdżyła w głosowaniu

Bawmy się
Jeszcze raz dzięki za głosy, gratuluję zwycięstwa Agacie i gratuluję dobrego tematu do zabawy. Gratuluję Kondzikowi gratuluję wszystkim pozostałym którzy wzięli udział w zabawie.