Wakacjeee

Wszystkie sprawy dotyczące fanów nie pasujące do innych kategorii.

Moderator: Mod's Team

mrok
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: mrok »

Ptysia pisze:Nooo jestem za. A ja moge być składana bezpośrednio Jonowi w ofierze ;
Słuchają ja się sama mu złoże w ofierze :P :P ;) poświece się

A może są jeszcze jacyś chętni :P

Ps.Panie / Pani "modzie" ten temat jest tematem o wakacjach .Wakacyjnym lekkim dużo osób jak widać spędza wakacje na forum :lol: Tak więc prosimy o pobłażliwe traktowanie naszych "rozmówek przy kawce" :P
...To co najpiękniejsze jest dla oczu niewidoczne ...
Szajba
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: Szajba »

Gdzie w Polsce ciekawie się dzieje?? To do warszawy do sejmu trza pojechać :D
szajba
Ptysia
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Ptysia »

mrok pisze:Wie może ktoś co się ciekawego dzieje w Polsce ? Wystawy,koncerty gdzi warto podjechac?
ja tam w życiu towarzyszkim ostatnimi czasy mało uczestnicze, ale juz pare lat uwielbiam latem chodzić na starówke, Nowy Świat czy Ogrody na Frascati. Latem, w okresie wakacyjnym wiele się tam barwnych rzeczy dzieje. Ostatecznie zawsze zostają oklepane ?azienki czy Małpi Gaj, zwany rownież Polami Mokotowskimi. Oczywiście to wszytko w Warszawie
Zagraj się takim, jakim nigdy nie byłeś, tak byś mógł zaczać być takim, jakim byś mógł być. Bądź swą własną inspiracją, swym własnym autorem, swym własnym aktorem, swym własnym terapeutą........
mrok
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Szajba pisze:Gdzie w Polsce ciekawie się dzieje?? To do warszawy do sejmu trza pojechać
Ptysia weź nas na wycieczke do Sejmu my przy tobie do dzieci jeszcze :P

[ Dodano: 2007-07-13, 15:01 ]
Ptysia pisze:ja tam w życiu towarzyszkim ostatnimi czasy mało uczestnicze, ale juz pare lat uwielbiam latem chodzić na starówke, Nowy Świat czy Ogrody na Frascati. Latem, w okresie wakacyjnym wiele się tam barwnych rzeczy dzieje. Ostatecznie zawsze zostają oklepane ?azienki czy Małpi Gaj, zwany rownież Polami Mokotowskimi. Oczywiście to wszytko w Warszawie
Oj ale konkretyzuj :P ja np. ide teraz na Roda Stwearta :P nawet nie wiem jak to się piszę :P ale lubię jego jedną pioseneczke :P

U Nas są koncerty po 1 zł :D ;) Ostatnio była Coma i Farba przyznam dziwne połaczenie.Niedługo będzi Markowska potem Czerwony :P :lol:
Szajba
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

To już lepiej na Beach Party do Gdyni się udać, to już 27 lipca, choć BJ uwielbią, ale czasami można posłuchać innej muzyki :P
szajba
mrok
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Można iśc też do Lecha na piwko albo na wydmy się połajdaczyc oczywiscie trzeba miec z kim . Preferuję też parczek przy plazy ;).Oczywiscie zostaje jeszcze kino już dwa razy Shreka 3 zaliczyłam :P i czekam na Pottera xD.Piękno wakacji :P

A jezeli ktoś siedzi przed kompem to mogę dać link do forum na którym jest mnóstwo ,strasznie dużo zdjec bj . Właśnie zapycham sobie nimi kompa :P
Ostatnio zmieniony 13 lipca 2007, o 13:09 przez mrok, łącznie zmieniany 1 raz.
Szajba
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Zawsze zostaje też Plaża w Brzeźnie, czyli przystań żywiec:)
szajba
mrok
Have A Nice Day
Have A Nice Day

To dać ten link :D ?
Ptysia
Keep The Faith
Keep The Faith

mrok pisze:Ptysia weź nas na wycieczke do Sejmu my przy tobie do dzieci jeszcze
Oj, ale ja też infantylna ;) Pamietam ze miałam kiedys magiczna legitymacje "asystenta społecznego posła" czy jakoś tak - to były czasy kiedy bardzo mocno działałam w pewnej fundcaji, która była jakos tam zwiazana ze światem wielkiej polityki. Zwiedziłam różne zakamarki sejum, takie, co to nawet w tv nie pokazują ;) Potem bardzo doglębnie zwiedzałam gabinety polityczne w ratuszu. Mówie Wam - nic ciekawego, lepiej iść do ZOO ;)
Zagraj się takim, jakim nigdy nie byłeś, tak byś mógł zaczać być takim, jakim byś mógł być. Bądź swą własną inspiracją, swym własnym autorem, swym własnym aktorem, swym własnym terapeutą........
Szajba
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Ale w Zoo leppera nie zobaczę :(
szajba
mrok
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Ptysia pisze:Oj, ale ja też infantylna Pamietam ze miałam kiedys magiczna legitymacje "asystenta społecznego posła" czy jakoś tak - to były czasy kiedy bardzo mocno działałam w pewnej fundcaji, która była jakos tam zwiazana ze światem wielkiej polityki. Zwiedziłam różne zakamarki sejum, takie, co to nawet w tv nie pokazują Potem bardzo doglębnie zwiedzałam gabinety polityczne w ratuszu. Mówie Wam - nic ciekawego, lepiej iść do ZOO
Tak wiem biurko Kaczyńskiego też zwiedziałas...
Hmmm fundacja rymuję się z organizacja ... organizacja to napewno było SB ta i to się nazywa zwiedzanie .

A ty masz coś do ZOO w Oliwie jest najlepsze ZOO w eUROPIE :D
Oliwa dzielnica Gdańska :P

[ Dodano: 2007-07-13, 15:46 ]
Szajba pisze:Ale w Zoo leppera nie zobaczę
Jak to nie :D ? Przecież mu niewiele brakuje :P
Szajba
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Niom jedyny brakujący gatunek w oliwskim zoo :D
szajba
mrok
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Szajba pisze:Niom jedyny brakujący gatunek w oliwskim zoo
Dokładnie mamy kaczuszki a Leppera nie mamy ;)
Nie no ale z tym że Andrzej zwierzak przesadziłam chociaz w nocy przy zonie to nie wiadomo Jędrek dawaj ;)

Dobra spokój :D już wszyscy grzecznie.Ja dziś jakas napalona jestem więc się mną nie przejmować :lol: :D

to dawać tę strone z fotkami??
Ptysia
Keep The Faith
Keep The Faith

mrok pisze:....Kaczyńskiego....
tylko nie wiem, ktory to byl, nigdy ich nie moge rozróżnić , do tej pory mi się merda, który z barciszkow był prezydentem wawy. Co niie zmienia faktów, że ani jedego ani drugiego nie darze symaptią. W ogóle nie lubie polityki.
mrok pisze:A ty masz coś do ZOO w Oliwie jest najlepsze ZOO w eUROPIE
Oliwa dzielnica Gdańska
To w Gdański jest ZOO? Serio? Ze we Wrocławiu to wiedziałam, ale Gdańsk. No prosze, człowiek jednak uczy sie przez całe życie ;)
mrok
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Ptysia pisze:To w Gdański jest ZOO? Serio? Ze we Wrocławiu to wiedziałam, ale Gdańsk. No prosze, człowiek jednak uczy sie przez całe życie
Tak Jedno z najpiękniejszy w Polsce serdecznie zapraszam nocleg wiesz jest . ;)
Ostatnio zmieniony 13 lipca 2007, o 14:35 przez mrok, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Fanforum”