No właśnie w szpitalu karaokeEdyta pisze:Ptysia, że tak zapytam niedyskretnie, co to za wspaniałe miejsce pracy, w którym można sobie robić festiwale karaoke??? Zazdroszczę Ci
Wakacjeee
Moderator: Mod's Team
pracuje w szpitalu, jak już niektórzy zauważli, z dzieciaczkami, wiec zeby im urozmaicić długotrwale pobyty na oddziale, czesto są jakieś imprezki, pokazy filmów, czasem ktoś znany nas odwiedzi, ostatnio był wiśnia, nie przepadam za nim, ale dzieciaki go nawet lubią.Edyta pisze:Ptysia, że tak zapytam niedyskretnie, co to za wspaniałe miejsce pracy, w którym można sobie robić festiwale karaoke???
Zagraj się takim, jakim nigdy nie byłeś, tak byś mógł zaczać być takim, jakim byś mógł być. Bądź swą własną inspiracją, swym własnym autorem, swym własnym aktorem, swym własnym terapeutą........
Dzieciaczki są przecież słodkie i takie nie skazoneEdyta pisze:Ptysia to jednak nie zazdroszczę, bo to bardzo ciężka praca ale możesz "zarazić" dzieci słuchaniem Bon Jovi Będą rosły nowe rzesze fanów
Tak Ptysia wbijaj im Bon Jovi do głowy
Ale mnie bardziej zastanawia sprawa "interpretacji " tyle słońca w całym miescie ? była jakas szczególna
...To co najpiękniejsze jest dla oczu niewidoczne ...
No baale możesz "zarazić" dzieci słuchaniem Bon Jovi Będą rosły nowe rzesze fanów

Zagraj się takim, jakim nigdy nie byłeś, tak byś mógł zaczać być takim, jakim byś mógł być. Bądź swą własną inspiracją, swym własnym autorem, swym własnym aktorem, swym własnym terapeutą........
Słowa tego nie oddadząmrok pisze:Ale mnie bardziej zastanawia sprawa "interpretacji " tyle słońca w całym miescie ? była jakas szczególna

Tak ciocia Ptysia świetnie tańczyPtysia pisze:Słowa tego nie oddadzą wymiotłam tam wszytkich. Dostałam nawet nagrode publiczności Interpretacja? Improwizacja Mleodia sobie, podklad sobie a ciocia Ptysia sobie, śpiewała pląsając po scenie
Trzeba było zaśpiewać "Przetańczyć z Tobą chce całą noc"
Nagroda publiczności pewnie buziaczki czy tez brawa
i wakacje pięknie płyną
A jak tylko mnie zonaczą na oddziale, krzyczą AVE JONmrok pisze:Daj spokój pewnie jeszcze plakaty Bon Jovi i muszą siedzieć i się patrzeć biedne dzieci
To może zrobimy zakon i trzeba będzie słuchac na okrągło Bj i mówić tylko AVE JON
Jak Ci na Kaszubach żyją w trumnach
i mówia memento mori ( jak to sie piszę) to my tez mozemy 
Spokojnie mogę być załozycielka
Nie no naprawdę jak nam się zaraz Dady Rydzyk do tyłków dobierze do będzie cienko
Wie może ktoś co się ciekawego dzieje w Polsce ? Wystawy,koncerty gdzi warto podjechac?
Jak Ci na Kaszubach żyją w trumnach
Spokojnie mogę być załozycielka
Nie no naprawdę jak nam się zaraz Dady Rydzyk do tyłków dobierze do będzie cienko
Wie może ktoś co się ciekawego dzieje w Polsce ? Wystawy,koncerty gdzi warto podjechac?
Nooo jestem za. A ja moge być składana bezpośrednio Jonowi w ofierze ;mrok pisze:To może zrobimy zakon i trzeba będzie słuchac na okrągło Bj i mówić tylko AVE JON