Versus 2
Moderator: Mod's Team
FireHouse - Don't Treat Me Bad 3:2 Poison - Talk Dirty to Me
Led Zeppelin - Stairway To Heaven VS Queen - Bohemian Rhapsody
Trudny wybór, ale jednak Led Zeppelin.
Głos: Stairway To Heaven
PS. Przemyślałem przed chwilą decyzję, i szczerze nie wiem dlaczego tak wybrałem.. Częściej w życiu słuchałem piosenkę Queen. Jakbym jutro glosował, to pewnie wybrałbym Queen..
Led Zeppelin - Stairway To Heaven VS Queen - Bohemian Rhapsody
Trudny wybór, ale jednak Led Zeppelin.
PS. Przemyślałem przed chwilą decyzję, i szczerze nie wiem dlaczego tak wybrałem.. Częściej w życiu słuchałem piosenkę Queen. Jakbym jutro glosował, to pewnie wybrałbym Queen..
Ostatnio zmieniony 16 listopada 2011, o 18:05 przez Smolek, łącznie zmieniany 1 raz.
:)
Bohemian Rapsody
!
Queen to zespół mojego dzieciństwa. Moja mama jest wielką fanką tego zespołu (ale tylko z Fredkiem). Z resztą jeśli chodzi o muzykę rockową - jej różnorodność - Queen było niedoścignione. Nie ma i nigdy nie będzie takiego drugiego zespołu, co nie znaczy, że ich teraz słucham nałogowo. Po prostu szacunek do nich to jak dobre wychowanie...

Queen to zespół mojego dzieciństwa. Moja mama jest wielką fanką tego zespołu (ale tylko z Fredkiem). Z resztą jeśli chodzi o muzykę rockową - jej różnorodność - Queen było niedoścignione. Nie ma i nigdy nie będzie takiego drugiego zespołu, co nie znaczy, że ich teraz słucham nałogowo. Po prostu szacunek do nich to jak dobre wychowanie...
...and just only rock...
Bez namysłu: Schody do nieba! Za gustowny, subtelny wstęp, wokal Planta, za wszystko. Kawał historii. Piosenka byłaby idealnym przeciwnikiem dla Child In Time DP albo... Angie Stonesów.
Co do Bohemian Rapsody. Królowa brytyjskiego rocka. Mimo to Queen nie jest mi szczególnie bliski. Głos na Stairway...
Co do Bohemian Rapsody. Królowa brytyjskiego rocka. Mimo to Queen nie jest mi szczególnie bliski. Głos na Stairway...
- michael
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ Bounce SWW
Cholera dałeś Smolek taki wybór, że niech Cię...
To tak jak bym miał wybierać między dwójką moich dzieci
Ale na szczęście to nie taki wybór. Kocham Queen bez dwóch zdań, ale wybieram w tym konkretnym przypadku STH Zeppelinów. Wzór nad wzory. Marzenie kompozytorskie. W przypadku Queen ta sama sytuacja, ale LZ 

Let's get rocked!