Dla wszystkich zainteresowanych... 2 maja godzina 11.30 zbiórka: trybuna pod PKiN...
wszelkie pytania prosze kierowac
na gg: 3765387 (siedze na niewidocznym xP)
kom: 660 488 021
Moderator: Mod's Team
O, mistrzuRattie pisze:Mnie też nie będzie bo nie mam kasy, ochoty i czasu jechać do Warszwy
Gdy któraś osoba jest pelnoletnia to watpie, by miala problem z pozwoleniem rodzicow. Tu przede wszystkim chodzi o pieniadze bez których, jak wiadomo, nie da sie bawic. Czasem lepiej odpuscic sobie nawet taki wyjazd i miec pieniadze na cos "lepszego".Mustafa pisze:O, mistrzuRattie pisze:Mnie też nie będzie bo nie mam kasy, ochoty i czasu jechać do WarszwyNie masz czasu, pieniędzy. A może po prostu mamusia nie chce puścić, co? :>
Widzisz, tak samo inni nie mają kasy na przyjazd na Śląsk jak i ty do Stolicy. Ludzie piszą, że nie mają keszu, a niektórzy od razu na nich najeżdżają, że co to za problem itd. :] Dziwne, że to działa tylko w jedną stronę...
A, i żeby nie offtopować za bardzo... Mnie nie będzie - mama mi nie pozwala
No zlot to wspaniała okazja do odstresowania się przed maturamiBu Smuteczek
Raz-matury
Dwa-matury
Trzy-matury
cztery-kompletnie nie znam Warszawy ale to podejrzewam nieduzy problem przy odpowiednim dogadaniu się...ale...czytaj:matury ;(
<hahaha> jeszcze pierw trzeba cos umiecNo zlot to wspaniała okazja do odstresowania się przed maturami
Poczytaj inne tematyJa niebardzo czytam to forum, ale od czasu do czasu przeglądam jakiś temat i mam pytanie... czy wy zawsze i wszędzie skaczecie sobie do gardeł? Przecież to bez sensu... pozdro
Ja tam do matury się praktycznie nie uczyłem... no siadłem tydzień przed do polskiego, powtórzyłem epoki do baroku, a do matmy siadłem i przyszedł kumpelAnkag pisze:<hahaha> jeszcze pierw trzeba cos umiecNo zlot to wspaniała okazja do odstresowania się przed maturami
Oft.Ja niebardzo czytam to forum, ale od czasu do czasu przeglądam jakiś temat i mam pytanie... czy wy zawsze i wszędzie skaczecie sobie do gardeł? Przecież to bez sensu...pozdro
Oj jacy Wy biedniculles pisze:Oft.Ja niebardzo czytam to forum, ale od czasu do czasu przeglądam jakiś temat i mam pytanie... czy wy zawsze i wszędzie skaczecie sobie do gardeł? Przecież to bez sensu...pozdro
1. Ja ostatnio bardziej czytam niz pisze (przyczyna? -Patrz punkt 2).
2. Zawsze.