widziałem temat zlotu w Toruniu dawno temu podejmowany, jednak umarł on śmiercią naturalną.
Zatem od razu mówię, nie odpuszczę Wam tak szybko tym razem

Propozycja wstępna terminu- powitanie wiosny, tj przełom kwietnia/maja
Konkretny termin postaramy się dopasować wspólnie, aby jak najwięcej osób miało możliwość przyjechania.
Co do miejsca, mam kilku znajomych w dość ciekawych lokalach, które moglibyśmy przerobić na "tymczasową melinę BJ
Jeżeli chodzi o nocleg, mam dwie propozycje. Na dobrą pogodę - pole campingowe, grill, muzyka i te sprawy. Drugą opcją jest wynajęcie większego domu, w którym pomieścilibyśmy się bez problemu wszyscy. Myślę wyjdzie taniej, aniżeli hotel czy coś w tym stylu. Przy większej ilości osób to będzie kwestia kilkunastu złotych. Jeżeli chodzi o opcję "plener" grill, sprzęt muzyczny, ognisko wszystko byłoby gotowe na Wasz przyjazd.
Oprowadzanie po Toruniu w cenie ( jeśli ktoś będzie w stanie na drugi dzień wstać
Wydaje mi się, że najważniejsze kwestia, tj. termin oraz nocleg wstępnie omówiłem, czekam na Wasze pomysły, propozycje. Wg. mnie dobra alternatywa dla osób, które nie dostały wolnego z pracy na koncerty najbliższe w Europie ( pozdrawiam mojego szefa

Pora ożywić się Kochani