III Ogólnopolski Zlot Fanów Bon Jovi
Moderator: Mod's Team
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: The Circle
- Kontakt:
co do plakatów, na tym najniżej logo jest najbardziej widoczne
fajnie to wygląda
no i pewnie musicie mieć listę mniej więcej ile osób? co do tych koszulek nie??
I'm still living, yeah, semper fi!
When you want to give up and your heart's about to break
Remember that you're perfect
God makes no mistakes
God makes no mistakes
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
- M.Ssed
- Have A Nice Day
- Kontakt:
Zdecydowanie bede i jako ze jestem z wroclawia to moge sluzyc pomoca, o ile bedzie takowa potrzebna np przy oprowadzaniu po miescie;) a i ciekawi mnie na jak dlugo zamierzacie przyjechac? Czy tylko konkretnie na te jedna noc czy moze dwie? Jakby byli jacys chetni na dwie to mozna cos ciekawego zorganizowac;)
- Frankie
- Administrator
-
Have A Nice Day
No właśnie z tą ewentualną długością pobytu we Wrocławiu wiąże się moje pytanie. Chodzi o czas zakończenia zlotu. Mam rozumieć, że nazwa klubu zobowiązuje i rzeczywiście zabawa będzie od zmierzchu do świtu?
Tak pytam bo się bardzo, bardzo wstępnie zastanawiam czy będzie trzeba załatwiać nocleg na noc zlotu.
Tak pytam bo się bardzo, bardzo wstępnie zastanawiam czy będzie trzeba załatwiać nocleg na noc zlotu.
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
rzuć jakimś info odnośnie noclegu byłbym wdzięcznyM.Ssed pisze:Zdecydowanie bede i jako ze jestem z wroclawia to moge sluzyc pomoca, o ile bedzie takowa potrzebna np przy oprowadzaniu po miescie;) a i ciekawi mnie na jak dlugo zamierzacie przyjechac? Czy tylko konkretnie na te jedna noc czy moze dwie? Jakby byli jacys chetni na dwie to mozna cos ciekawego zorganizowac;)
I'm still living, yeah, semper fi!
God makes no mistakes
God makes no mistakes
- M.Ssed
- Have A Nice Day
- Kontakt:
Co do noclegu to jakoś się nigdy specjalnie nie przejmowałem nim, więc jednocześnie też nie za bardzo wiem jak sprawa wygląda;) więc pozostaje mi odnieść się do postu Rokitki 
ale to będę wiedział dopiero tuż przed zlotem.
Będę jeszcze się dowiadywał, może ktoś z moich znajomych wynajmuje na weekendy mieszkanie za jakieś drobniaki
Jedynie jest szansa, że znajomi udostępnią mi mieszkanie i wtedy bym mógł przenocować kilka osób na łóżkach plus podłogaRokitka pisze:Dla gości spoza Wrocławia, lista hoteli w pobliżu klubu, (wcześniej wypróbowane przez gości wszelkie kapele i przyjaciół)), o dobrym poziomie i „przystępnych” cenach:
http://www.mleczarniahostel.pl/ (blisko klubu)
http://www.noclegowo.pl/wroclaw/1433
http://www.tuiterazhostel.pl/
http://wroclaw.cinnamonhostel.com/
http://www.noclegowo.pl/wroclaw/7179
http://hostelcinema.pl/ (blisko klubu)
termin 31 maja 2014 godzina od 19:00
Będę jeszcze się dowiadywał, może ktoś z moich znajomych wynajmuje na weekendy mieszkanie za jakieś drobniaki
-
- Have A Nice Day
- Kontakt:
Klub czynny będzie do ranka a napewno do 4:00 tak zazwyczaj jest otwarty
ceny noclegów w tych miejscach co wcześniej są najtańsze i noclegi niedaleko są klubu:)
Co do koszulek musiały by być zamówienia min 50 sztuk;/. Jeśli by ktoś potrzebował pomocy w mieście jak przyjedzie to mój tel 503158871. M.Ssed możemy zawsze zebrać ludzi przyjezdnych którzy wcześniej będą i będą chcieli pozwiedzać czy chociaż wspólnie zjeść jakiś dobry obiadek "radzę zjeść obiad bo w klubie żarcie się zawsze szybko rozchodzi".
P.S Czy ktoś przyjedzie dzień wcześniej? Jeśli tak to z miłą chęcią się spotkam:)
P.S Bardzo proszę o głoszenie dobrej nowiny o zlocie wszędzie gdzie się da,kopiowanie linka z facebooka. Wdrożyłam bardzo silną reklamę ale każda pomoc się przyda. wrzucanie linka na strony uczelni, regionalne stronki itd. Jeśli macie jakieś ciekawe propozycje co do reklamy i żeby była za darmo to będę wdzięczna za każdy sygnał!!!. M.Ssed
będziesz miał możliwość na uczelni wywiesić plakat?
Co do koszulek musiały by być zamówienia min 50 sztuk;/. Jeśli by ktoś potrzebował pomocy w mieście jak przyjedzie to mój tel 503158871. M.Ssed możemy zawsze zebrać ludzi przyjezdnych którzy wcześniej będą i będą chcieli pozwiedzać czy chociaż wspólnie zjeść jakiś dobry obiadek "radzę zjeść obiad bo w klubie żarcie się zawsze szybko rozchodzi".
P.S Czy ktoś przyjedzie dzień wcześniej? Jeśli tak to z miłą chęcią się spotkam:)
P.S Bardzo proszę o głoszenie dobrej nowiny o zlocie wszędzie gdzie się da,kopiowanie linka z facebooka. Wdrożyłam bardzo silną reklamę ale każda pomoc się przyda. wrzucanie linka na strony uczelni, regionalne stronki itd. Jeśli macie jakieś ciekawe propozycje co do reklamy i żeby była za darmo to będę wdzięczna za każdy sygnał!!!. M.Ssed
-
- I Believe
- Ulubiona płyta: TD
ja się wybieram na zlot i będę dzień wcześniejRokitka pisze: P.S Czy ktoś przyjedzie dzień wcześniej? Jeśli tak to z miłą chęcią się spotkam:)
P.S Bardzo proszę o głoszenie dobrej nowiny o zlocie wszędzie gdzie się da,kopiowanie linka z facebooka. Wdrożyłam bardzo silną reklamę ale każda pomoc się przyda. wrzucanie linka na strony uczelni, regionalne stronki itd. Jeśli macie jakieś ciekawe propozycje co do reklamy i żeby była za darmo to będę wdzięczna za każdy sygnał!!!. M.Ssedbędziesz miał możliwość na uczelni wywiesić plakat?

mam możliwość załatwienia noclegu w cenie ok 35 zł. takie pokoje gościnne 1 lub 2 osobowe, blisko rynku. Nie wiem gdzie jest knajpa, czy to daleko od rynku
jak ktoś chętny na taki nocleg to dajcie znać.
- M.Ssed
- Have A Nice Day
- Kontakt:
Rokitko bez problemu mogę wywiesić kilka plakatów
Rozumiem, że będziesz miała dla mnie takie plakaty i po prostu do końca kwietnia podejdę do Zmierzchu? Oczywiście wcześniej się odezwe priv żeby sie konkretnie umówić.
BeJotka z rynku wszędzie blisko
I oczywiście ja się piszę od piątku do niedzieli na spotkania, obiady, alkohole lub połączenie wszystkiego, więc po prostu piszcie tutaj kiedy będziecie i się jakoś zgadamy przed zlotem
BeJotka z rynku wszędzie blisko
I oczywiście ja się piszę od piątku do niedzieli na spotkania, obiady, alkohole lub połączenie wszystkiego, więc po prostu piszcie tutaj kiedy będziecie i się jakoś zgadamy przed zlotem
-
- I Believe
- Ulubiona płyta: TD
ja będę we Wrocławiu służbowo przed zlotem do piątku i zostaję prywatnie na weeknd do niedzieli i wracam do Katowic.
co do noclegu o którym pisałam wcześniej to są to służbowe pokoje goscinne, które mogę załatwić z pracy. Sprawdziłam dziś i dokładnie z podatkiem jest to 38 zł za osobę. Max dla 10 osób jeśli nikt w tym terminie nic u mnie w pracy nie rezerwował. dlatego im szybciej będe znać ilość chętnych to rezerwuję i dostane info o liczbie wolnych miejsc. Nie jest to żaden hotelowy lulsus, da się przezyć
już nie raz z nich korzystałam
fajnie
cieszę się na ten zlot
nie byłam na wcześniejszych a w gronie moich znajomych w temacie BJ to jestem niestety osamotniona
więc tym bardziej super że was poznam 
co do noclegu o którym pisałam wcześniej to są to służbowe pokoje goscinne, które mogę załatwić z pracy. Sprawdziłam dziś i dokładnie z podatkiem jest to 38 zł za osobę. Max dla 10 osób jeśli nikt w tym terminie nic u mnie w pracy nie rezerwował. dlatego im szybciej będe znać ilość chętnych to rezerwuję i dostane info o liczbie wolnych miejsc. Nie jest to żaden hotelowy lulsus, da się przezyć
fajnie

-
- Have A Nice Day
- Kontakt:
M.Ssed dokładnie tak ja poproszę o podejście do klubu jak juz tylko plakaty mi dojdą z drukarni:) Klub jest praktycznie przy Rynku . 2 minuty od Rynku. Kierujesz się w kierunku ul.K.wielkiego Kino Nowe Horyzonty i idziesz prosto w lewo od strony kina w ul.Krupniczą (mijasz sklep Małpka i cukiernię zakręcasz i idziesz prosto po drodze mijasz Żabkę i idziesz prosto aż do klubu ciągle trzymasz się drogi i nie przechodzisz na 2 stronę. A jeśli będziecie prosto z Dworca głównego się kierować to komunikacją w kierunku przystanek pl. Orląt lwowskich (sądowa) i przechodzicie na sądową i idziecie prosto max 2 minutki i klub widać:)
[ Dodano: 2014-04-15, 19:57 ]
W sprawie rezerwacji stolików na zlot tel do klubu 71 796 30 76 i mail klub@odzmierzchudoswitu.pl. Do klubu można dzwonić od środy do soboty od 19:00.
Może dobrze
tu zjeść
https://www.facebook.com/MiejscaWeWrocl ... obrzeZjesz
[ Dodano: 2014-04-15, 19:57 ]
W sprawie rezerwacji stolików na zlot tel do klubu 71 796 30 76 i mail klub@odzmierzchudoswitu.pl. Do klubu można dzwonić od środy do soboty od 19:00.
Może dobrze
tu zjeść
https://www.facebook.com/MiejscaWeWrocl ... obrzeZjesz