Pare osób już mnie pytało o szczegóły sylwka więc śpieszę z odpowiedzią: Pytajcie sie o szczegóły Rickiego!!
A tak na poważnie to:
- wszystkich zainteresowanych zapraszam do siebie 31grudnia w godzinach popołudniowych (i tu juz naprawde musicie przycisnąć Rickiego - choc biedaczek strasznie w szkole jest meczony i nie ma na nic czasu

- bo to on przyjazd organizuje)
- tradycyjnie składamy sie po 5 zł (kasę dacie mi na miejscu) - to na żarcie jest, jesli ktos chce cos do picia, nie chce mu sie tego nosić może złożyć osobne zamówienie.... rozliczenia później
- jeśli chodzi o alkochol... niech każdy sobie przywiezie, ew. jak wyżej...
- bedzie bigos, jakaś warzywna sałatka, pieczywo, masło.... jeśli ktoś chce jakieś rarytasy niech sobie z domciu przywiezie, ew. możemy składać się po parę zł więcej i wtedy kupię co tylko chcecie

co do programu imprezy to myślałam o tym, żeby to nie tylko BJ było, choć wiadomo ...będzie tego najwiecej....
najlepiej będzie zrobić składankę ulubionych waszych piosenek... tak więc proszę składać zamówienia... ja sobie pościągam i porobię składanki... myślę dla każdego po 3 utwory nie BJ i bedzie ok!!
jesli wydaje wam sie to głupim pomysłem.... tzn. chcecie tylko BJ .... to ja sie upierać nie będę!! :mrgreen:
nic wiecej nie przychodzi mi do głowy.... wszelkie pytania odnośnie sylwka proszę zamieszczać tutaj.... nie chce mi sie każdemu z osobna odpowiadać....
taki ze mnie mały leń