KM pisze:Jovizna, Ty lepiej napisz jak Tobie poszło - nie uciekłaś?
U mnie spokojnie to tylko umowa przedwstępna. Mam nadzieje, że ta przyszłoroczna, ostateczna nie pokryje się z koncertem BJ, bo wtedy będę zmuszona odwołać imprezę
No i żałuję, że mnie nie było! Wy pewnie też!
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
Bodzio, co z tymi filmikami? na tych moich ledwo co widać, no i ograniczają się jedynie do akustycznego "aftera"
Stwierdziłam, że z małym opóźnieniem dorzucę swoje trzy grosze (bynajmniej nie dlatego, że dopiero wytrzeźwiałam!), bo jestem kompletnie zaskoczona opiniami na temat Burbona. Osobiście cieszę się, że miałam okazję poznać zespół, który robi naprawdę dobrą muzę. A że polskie zespoły mnie niespecjalnie porywają, to sama byłam zaskoczona swoim odbiorem ich kawałków. I nie mówię tak dlatego, że okazali się "znajomymi moich znajomych". Po prostu dobrze rozkręcili imprezę, co chyba widać na zdjęciach. No i dopiero na koncercie zrozumiałam o co chodziło w komentarzu "Jeżeli Kuś nie pokaże klaty, wychodzę" na stronie zlotu Poza tym oba zespoły wyciągnęły ludzi pod scenę i to na samym początku, co chyba mówi samo za siebie
No i nie ukrywajmy, Bodzio popisał się świetną organizacją. Co prawda mieszkam jakieś 4 km od miejsca zlotu, ale dla takiego zlotu chętnie przyjechałabym nawet z innego miasta. Bo świetną atmosferę i tak stwarzają przecież ludzie