Ok, jak wiadomo, w okolicach przełomu czerwca i lipca zlocik się nie odbył - sprawa losowa, Kasia u której miało się ognisko odbyć pojechała do Irlandii do pracy, cóż... przed wyjazdem rozmawiałem z nią i doszliśmy do tego, że ognisko to odbędzie się w ostatni weekend wakacji - 26-27 sierpnia (tak, sd, wiem że wtedy jest ten koncert IRY i sprawa jest konfliktowa, ale naprawdę zależy mi na tym by to załatwić pokojowo, na spokojnie, i proszę Cię o przemyślenie wszystkiego jeszcze raz w związku z ewentualnością pojechania do ?ywca zamiast do BB - a wiem że jesteś osobą, z którą można się dogadać

. I przy tej dacie jeśli chodzi o ognisko na razie pozostaniemy, przynajmniej do mojego powrotu.
Druga sprawa to zlot o którym pisałem już na always kilka dni temu - czyli w początkach sierpnia.
Proponuję 5 sierpnia jako datę
X ŚZFBJ - domyślnie w Katowicach, choć dla zróżnicowania lokalizacji można by też w innym mieście, np. w Sosnowcu (tak wiem że to moje miasto, ale wczoraj rozmawiałem z Elą i jest za - no w końcu 1/3 zlotowiczów jest z Zagłębia

)

Proszę o ustosunkowanie się tutaj (
głównie do kwestii 5. VIII); nie wiem, czy tam gdzie jadę będę miał dostęp do sieci (znając życie - nie...) więc wszelkie decyzje podejmiemy po moim wzmiankowanym powrocie (wracam 27 lipca)

A póki co zyczę wszystkim udanie spędzonych 3 najbliższych tygodni