Porównujesz muzyke do polityki? No smieszy mnie to troche. Na forum mozesz wylewac jedynie swoje zale co do jakosci muzyki BJ czy Dody , ale to i tak nic nie zmieni . Zaloz wlasna kapele , moze kiedys wpadniesz na forum poczytasz i cos zmienisz . Sadzisz ze Bon Jovi zacznie grac tak jak ich fani tego sobie zycza? Przeciez wlasciwie sami zostli legendami , potrafia radzic sobie ... sami .można, tak samo jak można wymagać od polityków aby spełniali oczekiwania ludu.
Alec nie napisal linii basu do KTF!
Moderator: Mod's Team
- AxeL
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
"These days - there ain't a ladder on these streets" - BJ These Days
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
A czy ja coś takiego powiedziałem ? Ja jestem fanem muzyki a nie tlyko Rocka więc mnie nie przeszkadza, ze Bon Jovi przeskakują od Metalu do Country. Rozumiem osoby które to denerwuje i którym się to nie podoba i czują że zespół idzie w złym kierunku. Mają prawo wygłaszać swoje poglądy, ale czasami co niektórym (dla tych co zespół już nie reprezentuje nic co im się podoba) poleciłbym niech nie katują się dalej muzyką Bon JOvi a niech poszukają sobie innych kapel, które sprawią im radośćAbstrachując od słów Jeopard b ycie fanem nie musi oznaczać całkowitego zaślepienia i bezkrytycznego spijania słów z ust swoich idoli. Można mieć odmienne, nie zawsze pochlebne zdanie... :neutral:
Obrażając muzykę Bon Jovi obrażają gusta osób który dany album się podoba i z tego powstają sprzeczki.
?eby nie było że komuś zabraniam pisać itp. Forum jest ogólnodostępne, ale co niektórzy przychodzą (teraz tego nie widze, ale były takie osoby) i piszą specjalne bzdury i takie osoby w internecie nazywa się trollami. NIe mają nic do przekazania tylko chcą podenerwować innych swoją głupotą. O takich osobach pisałem wcześniej.
AxeL pisze:Porównujesz muzyke do polityki? No smieszy mnie to troche. Na forum mozesz wylewac jedynie swoje zale co do jakosci muzyki BJ czy Dody , ale to i tak nic nie zmieni . Zaloz wlasna kapele , moze kiedys wpadniesz na forum poczytasz i cos zmienisz . Sadzisz ze Bon Jovi zacznie grac tak jak ich fani tego sobie zycza? Przeciez wlasciwie sami zostli legendami , potrafia radzic sobie ... sami .
bez ludzi którym podobała sie ich muzyka byliby nikim....
Politycy próbują nami rządzić za pieniądze-nasze zresztą,a BON JOVI graja to co czują i nic od nas nie chcą...a więc porównanie bez sensu,bo od takiego Giertycha(przepraszam za wyrażenie)się nie uwolnisz i muisz go utrzymywac z podatków,a zespołu możesz po prostu przestać słuchać jeśli coś ci nie odpowiada.
Bycie fanem nie polega na stawianiu wymagań,ale na byciu z zespołem z lepszych i gorszych momentach.Swoje zdanie można mieć,ale bezsensem jest obliczanie Jonowi skal wykorzystywanych przy vocalach,czy zarzucanie Alecowi,że ktoś napisał linie basu,które on zagrał.
Jeśli nie chcesz,nie kupujesz płyty i tym samym nie popierasz twórczości zespołu.
Wczesniej przedmówca słusznie napisał,aby najpierw założyć własny band i potem próbowac coś z tym zrobić(najlepiej karierę :-D )a zobaczysz,że co chwila ktoś będzie lepiej wiedział co masz zagrać i jak to zrobić.
Bycie fanem nie polega na stawianiu wymagań,ale na byciu z zespołem z lepszych i gorszych momentach.Swoje zdanie można mieć,ale bezsensem jest obliczanie Jonowi skal wykorzystywanych przy vocalach,czy zarzucanie Alecowi,że ktoś napisał linie basu,które on zagrał.
Jeśli nie chcesz,nie kupujesz płyty i tym samym nie popierasz twórczości zespołu.
Wczesniej przedmówca słusznie napisał,aby najpierw założyć własny band i potem próbowac coś z tym zrobić(najlepiej karierę :-D )a zobaczysz,że co chwila ktoś będzie lepiej wiedział co masz zagrać i jak to zrobić.
- sobol_77
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW
Przemek, chyba stawiasz mnie w dość niewygodnej sytuacji. Po pierwsze od Giertycha już się uwolniliśmy (chyba że Ty masz jakąś słabość do niego). Po drugie bycie fanem polega właśnie na stawianiu wymagań!! Nie widzisz tego? Wymagać trzeba, chyba że wolisz być biernym obserwatorem i przyjmujesz bez zająknięcia wszystko, co Twój genialny zespół stworzy. A nie o to tu chodzi. Kupowanie płyt to inna bajka, kupiłem masę płyt których kupić bym teraz nie chciał...
A co do własnego bandu - to mam, nawet w nim śpiewam - i troszkę poznałem ból grania... od 15 lat...
Pozdrawiam.
A co do własnego bandu - to mam, nawet w nim śpiewam - i troszkę poznałem ból grania... od 15 lat...
Pozdrawiam.
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
The ups and downs will make you scream sometimes...
- AxeL
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Tutaj sie zgodze . Bardzo dobrze napisane.odcieli sie od starych brzmień
Tutaj sie nie zgodze. Gdyby mieli w dupie fanow , to po co dalej graja? Koncerty , plyty co rok ?a tym samym od ludzi dzieki którym mogą robić to co robią obecnie
- AxeL
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ja rozumiem dlaczego uwazasz ze maja fanow w dupie. Czasem takze mam takie wrazenie . Lecz zastanawiam sie wtedy , ze jesli by tak bylo to po co dalej to robia? Dla pieniedzy NIE . Dla slway NIE . Obie rzeczy juz maja , wiec zostaje ze tylko dla fanow .
- magda01614
- Have A Nice Day
Grają pewnie głównie dla kasy, jednak czy też tak całkowicie fanów mają w du.pie... Bez przesady.AxeL pisze:Tutaj sie nie zgodze. Gdyby mieli w dupie fanow , to po co dalej graja? Koncerty , plyty co rok ?
"...On any other day, I'd be blue eyes cryin,
I could tell the world, 'At least I'm tryin',
The clouds are breakin',
The sun is shinin' new for me and you..."
The clouds are breakin',
- AxeL
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Glownie dla kasy? Nie sadze . Maja jej juz tyle za 2 nastepne pokolenia moga sie nie uczyc , nie pracowac a i tak beda miec bajeczne zycie :-(Grają pewnie głównie dla kasy, jednak czy też tak całkowicie fanów mają w du.pie... Bez przesady.
- magda01614
- Have A Nice Day
Tylko dwa? Nie sądze, na jakieś przynajmniej 4 pokolenia, jak sprzedali ponad 120 mln płyt, ponad 3000 koncertów....AxeL pisze:Nie sadze . Maja jej juz tyle za 2 nastepne pokolenia moga sie nie uczyc , nie pracowac a i tak beda miec bajeczne zycie
"...On any other day, I'd be blue eyes cryin,
The clouds are breakin',
The clouds are breakin',