Alec nie napisal linii basu do KTF!
Moderator: Mod's Team
Jeżeli uważasz Aleca za dupka dlatego, że brał narkotyki, to ciekawa jestem, czego słuchasz poza Bon Jovi, bo z tego co wiem to większośc nas obraca się w kręgach rockowych,a tam nie znajdzie się grzecznieszego zespołu od BJ, może tylko U2.Czy napisał, czy też nie (co bardziej prawdopodobne), nie zmienia to faktu, iż uważam go za dupka
Alec z całą pewnością pasował do zespołu, i myślę że dobrze że Hugh nie jest pełnoprawnym członkiem BJ bo wyglądałby z nimi nieco dziwnie, i - jak już wiele osób mówilo - ogólnie sprawia wrażenie że ma wszystko oprócz swojego basu głęboko w zadzie :mrgreen:
...Don't you know that all my heroes died...?
And I guess I'd rather die than fade away...
"Rock N Roll is the spiritual release of the youth"
http://www.olcat.mylog.pl
- Dand
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Mam identyczne zdanie.W Hju nie widac jednosci z zespolem.Na kazdy koncert jak wychodzi to sprawia wrazenie jakby chcial tylko zrobic swoja robote i isc do domu.olcat pisze:Alec z całą pewnością pasował do zespołu, i myślę że dobrze że Hugh nie jest pełnoprawnym członkiem BJ bo wyglądałby z nimi nieco dziwnie, i - jak już wiele osób mówilo - ogólnie sprawia wrażenie że ma wszystko oprócz swojego basu głęboko w zadzie :mrgreen:
Wielkie Joł!
W wyborach pewnie bedziesz głosować na Samoobrone, zauważam podobny styl bycia u Ciebie i Leppera. Nie ważne co jest prawda, ważne, że ja mam swoje przekonania i bede się nich trzymał. ?aaaaaaałosne ot co.
Silly rabbit...
Restekpa!
Mateo
Wiesz, w tym momencie dziekuje Bogu(Bodziowi ) za funkcje "Ignoruj".Lordi pisze: gdyby H napisał linie bassu na KTF i TD to jego pozycja w zespole była by inna niz jest obecnie, a ze zrobił to Alec wiec H jest nikim.
W wyborach pewnie bedziesz głosować na Samoobrone, zauważam podobny styl bycia u Ciebie i Leppera. Nie ważne co jest prawda, ważne, że ja mam swoje przekonania i bede się nich trzymał. ?aaaaaaałosne ot co.
Silly rabbit...
Restekpa!
Mateo
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Nie no postarajcie się do tego nie doprowadzać, hm?
Zawsze można chyba rozmawiać na spokojnie
Zawsze można chyba rozmawiać na spokojnie
Ostatnio zmieniony 23 września 2005, o 16:23 przez Agata BJ, łącznie zmieniany 1 raz.
Ooo, teraz, to pocisnąłeś trochę bracie. Jeżeli Hugh jest nikim, to kim w takim razie jesteś Ty ? Jeżeli będziesz myślał nad odpowiedzią, to uważaj, bo na pewno zabraknie Ci skali... A więc idąc Twoim tokiem myślenia: Gdybyś napisał coś konkretnego, to Twoja pozycja na forum byłaby inna niż jest obecnie, a że zrobił to kto inny, to Ty jesteś nikimLoRdI pisze:gdyby H napisał linie bassu na KTF i TD to jego pozycja w zespole była by inna niz jest obecnie, a ze zrobił to Alec wiec H jest nikim.Ricky Skywalker pisze:
Tak więc przykro mi to mówić, LordI, ale w tym wypadku przyznałbym rację Jeopardemu
Olcat - nie uważam Aleca za dupka dlatego, że brał narkotyki (to mniejszy powód, główny podałem), czytaj uważniej :>
- CRUSHynka
- Junior Admin
-
Keep The Faith
Słuchajcie, wcisnę się tu, bo się poczuwam - rozumiem wasze zdenerwowanie, bo swoje zdanie można wyrażać w bardziej subtelny sposób, ale wjeżdżanie na człowieka nie świadczy bynajmniej lepiej o was. Jeśli ma dochodzić do takich scysji, to lepiej w odpowiednim momencie przełożyć je na priv, a nie rzucać się bezsensownymi ripostami na forum, na oczach wszystkich.
Proszę państwa, oto pyza :
Wcisnę się również, ponieważ napisałam dokładnie to samo, co CRUSHynka, ale mój post, nie wiedziec dlaczego, został usunięty. Ludzie, ja naprawdę rozumiem niezwykłą dbałośc o forum, ale ta nadgorliwośc robi się już trochę zabawna, żeby nie powiedziec, że wkurzająca :|
...Don't you know that all my heroes died...?
Ja nie mam nic do Aleca Sucha, wręcz przeciwnie, bardzo go cenię, uważam że był bardzo charyzmatyczny albo jak kto woli był niezłym cfaniaczkiem ogólnie fajny z niego gościu, na koncertach tworzył niezłe trio z Jonem i Samborą, widać to chociażby na Acces All Areas, dla mnie zostanie w pamięci jako jeden z pięciu Jovisów, część wspaniałej historii wspaniałego zespołu z New Jersey...gdyby Alec miał możliwość powrotu do zespołu...jestem zdecydowanie ZA! 8) myślta co chceta
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
Zgadzam się z moim przedmówcą, przy czym Alec zdecydowanie bardziej nadawał się do zespołu rockowego, jakim w końcu jest BJ, niż Hugh (nic Hughowi-czytaj: jego grze na basie-nie ujmując). Hugh jest trochę za bardzo na uboczu w stosunku do BJ, Alec stanowił jego integralną jedną piątą od początku i anyway szkoda, że wszystko się tak posypało *-* . I podobnie jak mój przedmówca, byłabym za powrotem Aleca do zespołu -niezależnie od tego, czy to Alec, czy Hugh napisał tę nieszczęsną linię basu do KTF, o którą się cała powyższa dyskusja toczy ^-^. A tak btw, to ja osobiście nie widzę sensu dociekania, kto napisał tę linię basu, bo to przecież nie ma aż tak ogromnego znaczenia 0_0. Nie ma sensu zwłaszcza toczyć o to żadnych sporów, bo i co to zmieni?Daroo pisze:Ja nie mam nic do Aleca Sucha, wręcz przeciwnie, bardzo go cenię, uważam że był bardzo charyzmatyczny albo jak kto woli był niezłym cfaniaczkiem ogólnie fajny z niego gościu, na koncertach tworzył niezłe trio z Jonem i Samborą, widać to chociażby na Acces All Areas, dla mnie zostanie w pamięci jako jeden z pięciu Jovisów, część wspaniałej historii wspaniałego zespołu z New Jersey...gdyby Alec miał możliwość powrotu do zespołu...jestem zdecydowanie ZA! 8) myślta co chceta
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
Ja tam uważam ze Alec i Hugh mają takie samo prawo do szacunk od fanów BJ, Jon powiedział w jednym w wywiadów że Hugh nigdy nie bedzie formalnym członkiem kapeli, co mnie troche dziwi jak by nie było to on brał udział w pierwszych nagraniach Runaway i napewno jest dobrym bsistą, a Alec za sam fakt że był członkiem kapeli przez wiele lat wymaga by był szanowany przez fanów BJ, a to że brał dragi i pił... "kto jest bez grzechu niech pierwszy rzuci kamień" ... :|
k.t
- sobol_77
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW
Czasem jak patrze na Hugh to mam wrazenie, ze urwal sie z innej epoki, innej kapeli...wyglada jak kosmita - te jego rock'n'rollowe uginanie kolanek jest niesamowite! Powinien troche popracowac nad ruchem scenicznym - bo troche zabawne bywaja te jego podrygi. A bez Aleca nie wyobrazam sobie "starego" Bon Jovi. Czy ktos wie co teraz porabia Alec??
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
The ups and downs will make you scream sometimes...