...Alec John Such...
Moderator: Mod's Team
-
- Save a Prayer
Ale to głupio im wyszło troche z odejściem Aleca, bo jak grał w zespole to bas był lepiej słyszalny niż teraz z Hughem, czyli wyrzucili go a wzięli gościa niewiele lepiej grającego. A to czy mylił się na koncertach pewnie był naćpany czy coś, Bon Jovi to nie jest jakiś super rockowo-funkowy zespół ala RHCP żeby ten bas był niemożliwy do zagrania, racja z tym, że to dziwne, że tak nagle mu gorzej jakoś poszło.
one for love
one for truth
one for me, one for you.....
one for truth
-
- Save a Prayer
- Jovinka
- Have A Nice Day
- Kontakt:
a jest to może na youtube czy coś w tym stylu? chciałabym to usłyszeć no i ewentualnie w każdym razie zobaczyć ^^piterskate pisze:No pewnie, jak taki nawalony był, dostał kopa, pogłośniłem se basy na głośnikach i słysze jak Jon śpiewa "Tommy used to work on the docks ", a Alec już 3 raz refren kończy grać
"Sa-su-ke, słyszałem że Ty jesteś homo"----> http://www.youtube.com/watch?v=Vz3gfDaPWAk
-
- Save a Prayer
słyszała koleżanka o sarkazmie i ironii?Jovinka pisze:a jest to może na youtube czy coś w tym stylu? chciałabym to usłyszeć no i ewentualnie w każdym razie zobaczyć ^^piterskate pisze:No pewnie, jak taki nawalony był, dostał kopa, pogłośniłem se basy na głośnikach i słysze jak Jon śpiewa "Tommy used to work on the docks ", a Alec już 3 raz refren kończy grać
one for love
one for truth
one for truth
- Jovinka
- Have A Nice Day
- Kontakt:
ah no tak sarkazm i ironia no to szkoda, bo chętnie bym to usłyszała ;(
"Sa-su-ke, słyszałem że Ty jesteś homo"----> http://www.youtube.com/watch?v=Vz3gfDaPWAk
- Bartosz231
- It's My Life
- JasonJovi13
- It's My Life
Pewnie takie, że linie basu na "Crush" są o wiele gorsze niż na "These Days"... Nie widzę innego rozwiązania. Wystarczy kawałek tytułowy i partię basu z "Something To Believe In" i "Crush" się chowa. No ale trudno o wymyślne linie basu, jeśli i kawałki już nie tak dobre. Choć "Neurotica" ma bas z jajem przynajmniej.
LET IT ROCK!!!!!!!!!!!!!!
- JasonJovi13
- It's My Life