moze jak by został w zespole to nie wypuszczali by takich CRAP'ow jak teraz
( poza THESE DAYS) bo to ci dzis panowie grają to nie to samo co dekade temu, ale z drugiej strony wymagac by zapuscili włosy i ubrali lateksowe szmatki
w końcu wymagac od facetów koło 50'tki zeby byli wciąz rock'n'roll.....
starosc nie radoś
It's not where we're coming from
It's how we turn from here
We know where we want to go
We just need the light to get us there
no cóż nie mogą grac tak, jak dekadę temu, muszą podazac "z duchem czasu" ja osoboscie uwielbiam przeboje typu bad medicine, bed of roses ( ) itd., ale gdyby zostali tacy jak dawniej, nie spodobali by się przecietnemu słuchaczowi (czyt. nie zwróciłby na nich uwagi nie-fan). :dave:
dokładnie, żaden zespół nie zatrzymał się 20 lat temu... mimo, iż własciwie przeważnie tak bywa, że starsze kawałki są lepsze niż nowe. Pewnie dlatego, że ze starszych czasów o perłach pamiętamy, a kiepskie poszły w zapomnienie. Co do nowych to stacje komercyjne nie dają nam zapomnieć o szmirze i te smakowite kąski gdzieś umykają. To tyle mojego ywwodu
lunar pisze:po pierwsze nie dziwie się ze nie jest zywy...w końcu 60-tka na karku Mruga
po drugie podobno Hugh nagrywał w 1983 roku razem z Jonem konkursowa wersję "Runaway
po trzecie Aleca podobno wyrzucono bo fałszował na koncertach...
szymon pisze:Swoja droga tez za to ze falszowal!
Widze, że rozumiecie się doskonale
Nie podobno a na pewno hugh nagrywal ja z jonem. Kolejny raz(abyscie nei musieli snus wlasnych domyslow)- aleca wyrzucono za coraz wieksze pomylki ktore robił na koncertach i w studio... zespol z 10 letnim stazem nie mogl sobie pozwolic na takie "wpadki" wiec z niego po prostu zrezygnowali.. a sprawa narkotykow..czy jies tam zdradzanie tajemnic zespolu...juz mnie nie interesuje ale swoja drogą... ciekawe jakie sekrety mogliby kryc
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
moim zdaniem po odejsciu basisty such'a zespół stracił bardzo wiele ,po crossroad , kolejne plyty mi jakos nie podchodza , a to sie laczy z jego odejsciem
rebeliant0 pisze:moim zdaniem po odejsciu basisty such'a zespół stracił bardzo wiele ,po crossroad , kolejne plyty mi jakos nie podchodza , a to sie laczy z jego odejsciem
zauwazmy jeszcze że po Crossroad przyszedł czas względnej stabilizacji życiowej (czyli dzieci) i psychika człowieka sie zmienia... ostatnia taka na prawde dobra płyta to KTF. a tuz po KTF pierwsze dzieci... i teraz juz zaczynaja sie robic "podtatusiali" ale tez zgadzam sie z tym, ze po odejsciu aleca brzmienie sie zmieniło...
jovizna pisze:Alec zostal wyrzucony tylko i wylacznie za to,ze przestal dobrze grac na swoim instrumencie
..... heh Jeżeli ktoś gra dobrze na instrumencie, to jak może po prostu zacząć grać źle (??)... nie wydaje mi sie żeby to było powodem odejścia Aleca z zespołu.
[ Dodano: 2008-01-09, 15:42 ]
sobol_77 pisze:Zmoenilo nie zmienilo - Bon Jovi bez Aleca to tylko wspomnienie dobrej kiedys kapeli...
Sobol, ale może ta zmiana nie była spowodowana jego odejściem? Prawdopodobnie nastąpiła by również wtedy gdyby Alec dalej należał do BJ.