Jon Bon Jovi zapłaci grzywnę za 32-letniego fana, który wpław dopłynął do ustawionej na wodzie sceny, na której zespół grał koncert 13 grudnia w Darling Harbor w Sydney.
Mężczyzna płynął z brzegu w kierunku sceny w towarzystwie dwóch kobiet, które zrezygnowały z dalszego płynięcia po interwencji ochrony. Mężczyzna dopłynął do sceny samodzielnie, a sam Jon Bon Jovi pomógł mu wyjść z wody i wdrapać się na nią. Wszystko ku uciesze 20-tysięcznego tłumu.
Lokalne władze natychmiast przyznały, że mężczyzna zostanie oskarżony i ukarany grzywną. Nie wiadomo na razie jak wysoką. Tymczasem zespół zapowiedział, że zapłaci grzywnę za swojego fana.
- Załatwimy to za niego - obiecał Bon Jovi.
Policji natomiast nie spodobała się hojność rockmanów.
- Przepisy są po to żeby zapewnić wszystkim bezpieczeństwo - ripostował rzecznik policji - Młodzież nie powinna być zachęcana przez nikogo do ich łamania.
Hugh jako członek
Moderator: Mod's Team
A czy te zdjecia nie sa czasami z tego koncertu :?:
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
Nie martw się, ja też dopiero się o tym dowiedziałamGoska pisze:LOL ja o tym sie dopiero teraz dowiedzialam Bystrosc rzadzi...
Czyli jak widać tego rodzaju bystrość to zjawisko powszechniejsze .
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
- culles
- It's My Life
- Kontakt:
Mnie się wydaje, że nieprzyjęcie go w szeregi ma dużo głębsze podłoże...
Wyobraźcie sobie Hju razem z chłopakami w połowie lat 80'tych i macie odpowiedź...
Wyobraźcie sobie Hju razem z chłopakami w połowie lat 80'tych i macie odpowiedź...
Do piachu z tematem: "BON JOVI do piachu??"
"Bon Jovi skonczyli sie na Kill'Em All..." -Haslo roku
.:blog:.
"Bon Jovi skonczyli sie na Kill'Em All..." -Haslo roku
.:blog:.
-
- Have A Nice Day
- Kontakt:
co za foitki pozal sie boze H. tak dalej to jest zangarzowanie i otwarcie i co tu sie dziwic ze go niecha stary,slepy i nie rockowy i ma wszytko gdzies :!: Kurde ze nie ma na swiecie innego super basisty co by byl chlop z jajami :?: Och panowie poszukajcie a znajdziecie Po co im taki zatwardzialy piernik co nie integruje sie z ludzmi.... :evil:
- Sebastian P.
- It's My Life
Ja mimo wszystko bardzo lubię Hugh. Choć może nie zachowuje się tak jak zachowywał się Alec na koncertach ale i tak dużo zrobił dla zespoł. Poza tym dobrze gra na basie i za to go szanuje.
Race, it’s a race
But i’m gonna win
Yes i’m gonna win
And will light the fuse
I’ll never lose
And i choose to survive
Whatever it takes
But i’m gonna win
Yes i’m gonna win
And will light the fuse
I’ll never lose
And i choose to survive
Whatever it takes
Wielkie Joł!
Moze zalozyciel tematu mial jakies fantazje na ten temat.
Edit: biorac pod uwage zalozyciela tematu i konsekwencje grozace mi, gdy Padre (:lol:) to przeczyta, musze cofnac te slowa :mrgreen:
Edit2-
Restekpa!
Mateo
Moze zalozyciel tematu mial jakies fantazje na ten temat.
Edit: biorac pod uwage zalozyciela tematu i konsekwencje grozace mi, gdy Padre (:lol:) to przeczyta, musze cofnac te slowa :mrgreen:
Edit2-
Cieszysz sie ze Hugh nie jest swoim czlonkiem? rotfllmaoLOrDi pisze:a co do Hugh członka to bardzo sie ciesze ze nim nie ejst i licze ze nigdy nie bedzie...
Restekpa!
Mateo
Cmok dla Ciebie i dla mnie i dla wszystkich! !