Resztę kasuję, bo żałuję, że to napisałem - nie miałem na myśli nikogo z newswriterów personalnie atakować ani wplatać ich rodzin i życiowych problemów. Chciałem tylko wyrazić swoją opinię, że błąd nie jest (był) śmieszny i tyle.
Moderator: Mod's Team
A co mam k**** plakac, ze ktos "na szybko" wpisal news'a i sie pomylil nie wiadomo dlaczego? Kim on jest zeby z niego nie zartowac? Zartujemy min z tekstow jakie puszcza Geminiman.TheRock pisze:Wszystkiego najlepszego Tico!
Dla mnie Tico rewelacyjnie się zachowuje za garami. Ta ekspresja ruchów. Wielu perkusistów komicznie wygląda grając na perkusji jak lalki machające ręcami. Tico to inna bajka - ekstraklasa jeżeli chodzi o perkusje światową. Doskonała koordynacja ruchów. Aż żal się robi jakie jaja sobie z niego robicie i do tego news - basista wstyd!. Wiadomo, że to żarty, ale uważam, że nie na miejscu Scrooge chciał delikatnie dać naganę a ludziska zrobili z tego skecz rodem z Mr. Bean'a. Beznadzieja.
Ten tekst jest już wyświechtanyFani ząbków, pupci oraz pozostałych części ciała Jona, kojarzycie gościa?
Raczej ponadczasowy i wiecznie (niestety) prawdziwyjovizna pisze:Ten tekst jest już wyświechtanyFani ząbków, pupci oraz pozostałych części ciała Jona, kojarzycie gościa?
Prawda jest taka, że zawsze byliście marudni. Jak się zamieściło info o urodzinach, to była pretensja, że o pierdołach pamiętamy a nie wspominamy nic o wydarzeniu A czy B.Scrooge pisze:Bo inaczej bym się nie przekonał o tym co pisałem powyżej- to po pierwsze. Po drugie, nie wiem o co macie do mnie pretensje, o to, że napisałem prawdę? Po trzecie wreszcie, trochę siara, że na oficjalnej polskiej stronie BJ nie było tej informacji, tym bardziej, że głupie set listy, czy inne informacje typu Jon pojawił się przez 3 sekundy w australijskiej TV wbijane są błyskawicznie. A poza tym oburzacie się za każdym razem, gdy ktoś powie bon joviego itp., a prawda jest taka, że praktycznie nikogo na tym forum nie obchodzi nic poza Jonem... no jest jeszcze kilku fanów Sambory.
Nie zapominaj, ze prawdziwy fan to taka osoba, ktora ubóstwia WDYG?jovizna pisze:Prawda jest taka, że zawsze byliście marudni. Jak się zamieściło info o urodzinach, to była pretensja, że o pierdołach pamiętamy a nie wspominamy nic o wydarzeniu A czy B.Luz.
Michasiu Drogizawsze pamiętam o ich urodzinach, bez względu na to czy ktoś o tym mówi czy nie... może poczujesz pewien niesmak, ale daty urodzin ich dzieci też znam na pamięć
tak już po prostu mam. Czy to Cie satysfakcjonuje??? Mam nadzieje, że teraz zasługuje na miano prawdziwego fana!Cheers!
Zosiu kochana!jovizna pisze: Michasiu Drogizawsze pamiętam o ich urodzinach, bez względu na to czy ktoś o tym mówi czy nie... może poczujesz pewien niesmak, ale daty urodzin ich dzieci też znam na pamięć
tak już po prostu mam. Czy to Cie satysfakcjonuje??? Mam nadzieje, że teraz zasługuje na miano prawdziwego fana!Cheers!