Wy szyscy i tak weźniecie wszystko co wam Bon Jovi wcisną..czyli jedno wielkie komercyjne gówno.
Mówisz o SWW czy NJ ? Oba najbardziej komercyjne gówna uwielbiam
fatalny pomysl i zaprzedanie idealow .
Jakie IDEA?Y

! Czy robiąc muzyke dla określonej grupy ludzi tylko po to aby się dobrze sprzedała to IDEA?Y ! Przecież SWW było robione dla masy . Do pomocy wzięto Kinga aby ich nastawił na ludzi któzy wezmą byle gówno ale wezmą. IDEA?EM nazywacie zmiane stylu na bardziej grunge z KTF ? Czy zwykłym obeznaniem rynkowym

?
Krytyka, o ile kiedyś była przychylna, teraz sie dupą odrwociła (od kilku lat) Uśmiech...
Tych stwierdzemn WOGÓLE nie kumam. Nominacje Grammy, świetne recenzje (Crush, Bounce) a tutaj się odwróciła

Chyba nie wiesz co piszesz. Akurat od Crusha krytyka się odwruciłą ale w strone pochwał.
Ile razy bedziemy to przerabiać ? Czy to nie krytyka śmiała się z Bon Jovi nazywając ich pierwszym Boysbandem w historii ? Stek bzdur
No cuż Jon i Richie i tak bedą uważajać, ze HAND to prawdziwy rock n'roll, az mi ich żal.
Nie prawdziwy <czyt pierwotny> tylko Rock 'N' Roll który ewoluował. Pozatym o ile wiem HANDA nazywali mocnym Rockiem a Crusha Rock 'N' Rollem.
Może tylko po to by przytrzymać starch fanów
Taa wystarczy popaztrzeć na koncerty. Większość fanów to staruszkowie przecież .
............jescze parę lat temu tak, ale teraz .....hmmm mogą mnie jeszcze czyms przekonać, czyms porzadnym i ambitnym
Na miare genialnego Save The World ? Sorki, ale czy jakaś płyta BJ poza SWW jest uważana za genialna ? NIE . Tylko wg fanów płyta KTF, TD czy NJ sa genialne.
Tylko Pytajnik :|:|:|:| Co Ty pier.... Ty wogole wiesz co mowisz Pytajnik Tylko Wykrzyknik :| Pytajnik Na tym zbudowali swoją legende, a Ty mówisz Tylko Pytajnik Wykrzyknik Z tym sie identyfikują,a Ty mówisz tylko Pytajnik :|:|
Akurat Country to pochodna rocka. Hard-Rock , Pop Metal, Hair Metal, Soft Rock, to tez pochodne rocka. Przecież nie zwzieli się za śpiewanie HHopu czy RNB tylko za muzyke Rock-Country !
Oni robią ta płytke aby się sprawdzić. Czy jako artyści nie mogą mieć swobody w swojej twórczości ? Czy musza robić to co robią przez całe życie ? Dajcie im swobode artystyczną. Niech sobie nawet Hip Hop tworzą. Ja nie musze się przyznawać, ze ich słucham, że mam jakieś płyty itp.
Widze bardzo was boli, że inni ludzi będa postrzegać Bon Jovi jako nie rockowy zespół i że niszczą swoją legende ?
No to powiem wam, że BJ wśród starszych fanów jest znane jako BJ do 95 roku a nowa fala młodych i tak zna ich tylko z IMLife.
W historii zapiszą się jako zespól który ewoluował z biegiem czasu. Każda płyta jest nagrana pod dany okres. Nie podoba się wam ten pomysł chociaż nie przesłuchaliście ani jednej piosenki. To moge zrozumieć. Ale wyzywać na zespół to już lekka przesada.
Czyli kolejnym zapychaczem w dyskografi
NIE. To dla Ciebie jest zapychac. Dla Ciebie i ludzi z podobnym poglądem. Nie generalizuj.
Który po za tym, ze spełni swoją role na półce, to dodatkowo zniszczy juz mocno nadszarpnięty wizerunek tego ROCKOWEGO zespołu.
No i ... nie bardzo wiem co mamy z tym fantem zrobić. Tak zalezy Ci na histori ? Mi zależy na dobrej muzyce. A Country mimo wszystko ma świetnych artystów jak Cash, Dolly Parton, Willie Nelson czy min Springsteen, Presley, The Eagels .
Wiem Presley, SPringsteen to tez idioci bo zdradzili swoje "ideały". Tragedia.
Matura-...próbna.... czimać kciuki
Powodzenia
ps.
Co do ideałów. To były i sa. Ale ideałami jest Tworzyć muzyke prawdziwą z głębi serca. Taka tez tworzą. Trudno nagrać 2gie TDays jak się osiąga sukces i jest się docenianym w stylu Country. Są szczęsliwi więc tworzą prawdziwą radosną płyte itp to sa ideały a nie styl muzyki bo one umarły wraz z płytą SWW.