BON JOVI :WCZORAJ, DZIŚ I JUTRO
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
-
- Keep The Faith
Hahaha potraktuje to w kategorii żartu
A calkiem na serio to nie obawialabym się aż tak o przyszlosc BJ. Uważam, że płyty do These Days łacznie z nią są genialne, natomiast później bywalo róznie. Osobiscie bardzo lubie Lost Highway (prosze nie bic
), Crush i The Circle. Nie sądze, żeby w przyszlosci zrobili cos naprawde tandetnego.
A calkiem na serio to nie obawialabym się aż tak o przyszlosc BJ. Uważam, że płyty do These Days łacznie z nią są genialne, natomiast później bywalo róznie. Osobiscie bardzo lubie Lost Highway (prosze nie bic
"Nawet jeśli coś jest twoim przeznaczeniem, to wcale nie znaczy, że wyniknie z tego coś dobrego."
?yj sobie wg swoich zasad, słuchaj tego czego chcesz, uważaj że przeciętność TD (moje zdanie) jest very cool i jeszcze kilka innych rzeczy. Ale jak nie potrafisz załapać o co chodzi TO SIę NIE UDZIELAJkowal11 pisze:totalne bzdury!!!czytam ze wedlug ciebie nawet these days nie nalezy do ulubionych plyt,wiec prosze cie nie pisz wiecej.sorry ale artystycznie these days bije na glowe sww
[ Dodano: 2011-01-30, 13:07 ]
Kto tak twierdzi? Jeśli o czymś piszesz to chociaż to poprzyj w racjonalny sposób. Dorośnij.kowal11 pisze:.sorry ale artystycznie these days bije na glowe sww
[ Dodano: 2011-01-30, 13:13 ]
W końcu ktoś z normalnym podejściem. BJ to tylko muzyka. Czasem lepsza, czasem gorsza ale zawsze bliska. Pozdrawiam.mała-mi pisze:Hahaha potraktuje to w kategorii żartu![]()
![]()
A calkiem na serio to nie obawialabym się aż tak o przyszlosc BJ. Uważam, że płyty do These Days łacznie z nią są genialne, natomiast później bywalo róznie. Osobiscie bardzo lubie Lost Highway (prosze nie bic), Crush i The Circle. Nie sądze, żeby w przyszlosci zrobili cos naprawde tandetnego.
poprostu przeczytalem twoje ulubione plyty,i jeszcze takiej madrali jak ty nie spotkalem dla ktorego these days to przecietnosc!!!dla fanow to swietosc,wrecz religia dlatego wiec prosze cie nie pisz wiecej na forum fanow bo nikt juz nie bedzie powaznie traktowal twoich przekonan,bo jak these days jest przecietne no to brak slow.pozdrawiam
Aha, czyli skoro Wild Is The Wind nie wygrał w Survivorze do NJ to powinienem wszystkich niepoważnie traktować, bo dla mnie ten utwór jest świętością?kowal11 pisze:poprostu przeczytalem twoje ulubione plyty,i jeszcze takiej madrali jak ty nie spotkalem dla ktorego these days to przecietnosc!!!dla fanow to swietosc,wrecz religia dlatego wiec prosze cie nie pisz wiecej na forum fanow bo nikt juz nie bedzie powaznie traktowal twoich przekonan,bo jak these days jest przecietne no to brak slow.pozdrawiam
PS. Pod Enterem i Caps Lockiem jest Shift, a obok spacji Alt.
A ja się zastanawiam po co w ogóle ten temat? Jeżeli ma prowokować do dyskusji na temat przyszłości zespołu (w co wątpię) to takich tematów jest już kilka, jeżeli miał to być "żart" to chyba pomyliłeś działy... mi się natomiast wydaje, że komuś się nudzi i znowu uaktywnił się u kolegi syndrom "śmietnik usera".
To forum ogólnie gaśnie, ze starej ekipy praktycznie nikt już tu się nie wypowiada, sam ostatnio zaglądam tu coraz rzadziej i się sobie nie dziwię, bo jak wejdę to jedyne co można tu zastać to
a) jakieś dziwne tematy o niczym,
b) posty jakiegoś dziwnego kolesia, który nadaje w stereo: na kanale A - BJ to kicha + inne żale, na kanale B - zachwyty pod adresem odgrzewanego kotleta znanego jako AiC
(ile można?)
Wszystko to tak żałosne, że nawet nie chce się wdawać w jakąkolwiek polemikę, jeszcze kilka miesięcy temu było się z kim "poawanturować"
teraz można co najwyżej skomentować i zamknąć przeglądarkę, bo odpowiedź zapewne będzie tak samo interesująca jak topniejący za oknem tegoroczny śnieg 
To forum ogólnie gaśnie, ze starej ekipy praktycznie nikt już tu się nie wypowiada, sam ostatnio zaglądam tu coraz rzadziej i się sobie nie dziwię, bo jak wejdę to jedyne co można tu zastać to
a) jakieś dziwne tematy o niczym,
b) posty jakiegoś dziwnego kolesia, który nadaje w stereo: na kanale A - BJ to kicha + inne żale, na kanale B - zachwyty pod adresem odgrzewanego kotleta znanego jako AiC
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Wszystko to tak żałosne, że nawet nie chce się wdawać w jakąkolwiek polemikę, jeszcze kilka miesięcy temu było się z kim "poawanturować"

- PePe
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
True.....Scrooge pisze:Wszystko to tak żałosne, że nawet nie chce się wdawać w jakąkolwiek polemikę, jeszcze kilka miesięcy temu było się z kim "poawanturować"teraz można co najwyżej skomentować i zamknąć przeglądarkę, bo odpowiedź zapewne będzie tak samo interesująca jak topniejący za oknem tegoroczny śnieg
Kiedys tez pisalem takie posty. Moglem miec ok 12 lat. Dlatego zweryfikuj swoj wiek w profilu bo jak czytam takie "wypociny", to odechciewa mi sie zagladac na forum.....kowal11 pisze:dla mnie tez jest świetościa!!!Ale gość wiecznie krytykuje,wiec nie rozumiem po co jest na tym forum!?Kurcze niech juz krytykuje nowe dokonania,to moge zrozumieć ale za These Days to mogłbym udusić i się nie zmienie!Ja Ją Kocham i nie przyjąłbym krytyki tej płyty nawet od papieża