Organizacja koncertu w Polsce!??
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
-
- Little Bit Of Soul
Organizacja koncertu w Polsce!??
Czy ktoś już był zainteresowany organizajcą koncertu BJ w Polsce? Chodzi mi o to czy ktoś z was próbował szukać sposobu ..instytucji itp żeby takie coś załatwić?Sama jestem ciekawa czy to możliwe...Chętnie dowiem się od osób które coś w tym kierunku robiły co im się udało i na czym poległy...Zresztą bardzo bym prosiła o napisanie do mnie w tej sprawie .........
sonia_1975
- PePe
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ostatnio w glowach narodzil sie pomysl, ze skoro bedziemy mieli tyle nowych stadionow na Euro, warto zaprosic BJ na otwarcie ktoregos z nich (w moim przypadku Poznan
). A jak wszyscy wiem chlopaki kochaja otwierac wszelkiej masci stadiony i areny z wiekszym (O2, Prudential) lub mniejszym (Wembley) skutkiem. W kazdym razie wstepnie rozmawialem z Bodziem i od jutra zaczynam dzwonic, pisac maile itd do osob ktore moglyby byc za to odpowiedzialne w Poznaniu. Jesli sa jacys chetni do pomocy to pisac na priva
Pozdro 
P.s - Juz widze te uwagi malkontentow, jaki to debilny pomysl. Pomysl jak pomysl ale przynajmniej jest cos co moze dawac nadzieje
Chcecie nadal ogladac zalosny, 20mi wystep z playbacku i widziec mine Jona patrzaca na publike w warszawskim studio i mowiaca "WTF?!" czy wolicie cos zrobic?
Polecam to drugie 
P.s - Juz widze te uwagi malkontentow, jaki to debilny pomysl. Pomysl jak pomysl ale przynajmniej jest cos co moze dawac nadzieje
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
TakCzy ktoś już był zainteresowany organizajcą koncertu BJ w Polsce? Chodzi mi o to czy ktoś z was próbował szukać sposobu ..instytucji itp żeby takie coś załatwić
Tak.Sama jestem ciekawa czy to możliwe...
Nie moge o tym mówić dlatego powiem tylko, że były 3 próby w przeciągu ostatnich 2ch lat ściągnięcia Jovisów o których ja wiem. Przyczyny porażki każdej z 3ech prób: 1.Za duze honorarium 2.Rezygnacja organizatora 3.Odmowa w związku z datą koncertu.Chętnie dowiem się od osób które coś w tym kierunku robiły co im się udało i na czym poległy...Zresztą bardzo bym prosiła o napisanie do mnie w tej sprawie .........
Myślę, ze możesz liczyć na pomoc.Jesli sa jacys chetni do pomocy to pisac na privaPozdro
Czemu?? Stadiony będą musiały się utrzymywać dlatego spodziewam się coraz większej ilości koncertów co daje realne szanse na ściągnięcie Jovisów do PL.P.s - Juz widze te uwagi malkontentow, jaki to debilny pomysl.
-
- Little Bit Of Soul
EVENo!
Po pierwsze mam prośbę do ciebie.Skontaktuj się ze mną na maila i napisz ile wynosiło honorarium to najbardziej mnie intersuje.Po drugie napewno będę chciała zrobić wszystkim niespodziankę .. z przyczyn osobistych i innych nie powiem jaką, jedno co pewne to to że od wstąpienia tu interesuje mnie organizacja koncertu.Za wcześnie pokazywać swoje karty zresztą jest dużo niedowiarków więc to nie ma sensu.Zresztą resztę omówimy mailem .Pozdrawiam! i czekam
.Aha z wszysttkich stron o BJ jakie zobaczyłam to ta jest na więcej niż 6
[ Dodano: 2009-04-02, 19:41 ]
Ostatnio dostałam maila ....nie będę pisała od kogo (od razu dziękuję temu komuś z szczerą wypowiedź) ale treść była taka że na tym forum nie ma prawdziwych fanów BJ ,trochę zdenerwowało mnie to przyznam...Nie mam pojęcia czy to prawda czy nie .Jedno co wiem to to że potrzebuję pomocy prawdziwych fanów BJ ..Powiem tak petycje nie przyniosły skutku ...odpowiedzi na takie pisma zawsze będą dyplomatyczne ,co innego przyniesie jak mi pomożecie ...im więcej osób będzie tu pisało co do koncertu tym lepiej...Bardzo proszę też o skontaktowanie się ze mną twórców strony na maila...może wszyscy pomyślicie że jestem "pomylona" w tym co piszę ,mam jednak nadzieję że niedługo się przekonacie że jak się złączymy to dopniemy swego
.Pozdrawiam!
[ Dodano: 2009-04-02, 19:41 ]
Ostatnio dostałam maila ....nie będę pisała od kogo (od razu dziękuję temu komuś z szczerą wypowiedź) ale treść była taka że na tym forum nie ma prawdziwych fanów BJ ,trochę zdenerwowało mnie to przyznam...Nie mam pojęcia czy to prawda czy nie .Jedno co wiem to to że potrzebuję pomocy prawdziwych fanów BJ ..Powiem tak petycje nie przyniosły skutku ...odpowiedzi na takie pisma zawsze będą dyplomatyczne ,co innego przyniesie jak mi pomożecie ...im więcej osób będzie tu pisało co do koncertu tym lepiej...Bardzo proszę też o skontaktowanie się ze mną twórców strony na maila...może wszyscy pomyślicie że jestem "pomylona" w tym co piszę ,mam jednak nadzieję że niedługo się przekonacie że jak się złączymy to dopniemy swego
sonia_1975
-
- Little Bit Of Soul
- Bartosz231
- It's My Life
- Jovinka
- Have A Nice Day
- Kontakt:
Nie wiemczy was to zainteresuje, ale ostatnio w lokalnej gazecie [mojego miasta] były takie no nie wiem jak to nazwać... kupony, na których można [młodzież może] zaproponować co chcemy, aby zostało wyświetlone na telebimie w centrum miasta. Ja zgłosiłam kandydaturę z BJ z piosenką LOAP. Niestety na wyniki muszę czekać do następnego czwartku...
mam nadzieję, że BJ zagości na telebimie
mam nadzieję, że BJ zagości na telebimie
"Sa-su-ke, słyszałem że Ty jesteś homo"----> http://www.youtube.com/watch?v=Vz3gfDaPWAk
- PePe
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ok. Wiec tak. Znalazlem Pania odpowiedzialna za PR (euro2012poznan nie podaje zadnych informacji na jej temat wiec szukalem okrezna droga
). Nota bene z mojej szkoly
Nie wiem czy uderzania akurat do niej jest wlasciwym rozwiazaniem ale w koncu public relations polega tez na promocji i komunikowaniu sie wiec czemu nie, moze jesli nie bedzie w stanie pomoc to chociaz powie do kogo sie zglosic.
Jej strona ----> http://www.goldenline.pl/antonina-bojanowska
Teraz pytanie do Was.
Jak uwazacie - czy nalezy najpierw wyslac maila i umowic sie z ta Pania na spotkanie i tam dopiero zarzucic ja propozycjami czy kontaktowac sie przez mail nasza stara lecz, niestety, malo skuteczna formula --> "Jesteśmy grupa fanow..." ?
Jednoczesnie pytanie do Bodzia - czy jesli by do tego spotkania doszlo moge liczyc na Twoje towarzystwo?
Pozdro
[ Dodano: 2009-04-16, 22:20 ]
Mhm. Bosko......ludzie nie piszcie tyle bo nie nadazam z czytaniem
[ Dodano: 2009-04-16, 22:22 ]
Temat cieszy sie niezwyklym powodzeniem.....
Jej strona ----> http://www.goldenline.pl/antonina-bojanowska
Teraz pytanie do Was.
Jak uwazacie - czy nalezy najpierw wyslac maila i umowic sie z ta Pania na spotkanie i tam dopiero zarzucic ja propozycjami czy kontaktowac sie przez mail nasza stara lecz, niestety, malo skuteczna formula --> "Jesteśmy grupa fanow..." ?
Jednoczesnie pytanie do Bodzia - czy jesli by do tego spotkania doszlo moge liczyc na Twoje towarzystwo?
Pozdro
[ Dodano: 2009-04-16, 22:20 ]
Mhm. Bosko......ludzie nie piszcie tyle bo nie nadazam z czytaniem

[ Dodano: 2009-04-16, 22:22 ]
Temat cieszy sie niezwyklym powodzeniem.....