Weekend z Bon Jovi X3
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
-
- Save a Prayer
Weekend z Bon Jovi X3
nareszcie pojawil sie w VH1 "weekend z bon jovi " nie moglam sie doczekac
a co wy sadzicie o "tych" dniach z BJ? piszcie! moze macie jakies oczekiwania?
To ja takie weekendy, to mam co drugi tydzień.Adrian pisze:Ja co prrawda nie mam VH-1 ale czemu mam byc gorszy, też sobie zrobie weekend Bon Jovi. Puszcze sobie pare klipów na YT, oglądne kilka wywiadów i będzie weekend Bon Jovi ;P
I to będzie najlepszy weekend BJ bo taki jaki ja chce

Bon Jovi skończyło sie na Kill 'em All
Ja oglądałam i bardzo bardzo mi sie spodobało. I tu musze powiedzieć że jeszcze nigdy nie widziałam teledysku do ''Misunderstood'' byłam przekonana że nie ma, bardzo fajny i pomysłowy teledysk.
I nie widziałam żadnych wywiadów czy urywek z koncertow może to jest przeznaczone na niedziel ale ogólnie wrazenie bardzo dobre
I nie widziałam żadnych wywiadów czy urywek z koncertow może to jest przeznaczone na niedziel ale ogólnie wrazenie bardzo dobre
- Jovinka
- Have A Nice Day
- Kontakt:
zawsze można poszukać w necie (chyba), bo ja jak ściągałam Wembley 1995 to musiałam korzystać z pomocy rapidshare'a czy jakoś tak
[ Dodano: 2009-01-18, 00:20 ]
xD a ja mogę zaraz takie coś zrobić i będzie biba xD nie no ale na serio, czy ktoś se to zgrał (tak aby później można było se skądś to ściągnąć?)
[ Dodano: 2009-01-18, 00:20 ]
witw pisze:To ja takie weekendy, to mam co drugi tydzień.
a ja co drugi dzień!
xD a ja mogę zaraz takie coś zrobić i będzie biba xD nie no ale na serio, czy ktoś se to zgrał (tak aby później można było se skądś to ściągnąć?)
"Sa-su-ke, słyszałem że Ty jesteś homo"----> http://www.youtube.com/watch?v=Vz3gfDaPWAk
- sobol_77
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW
Lipa lipa lipa... to żaden weekend a 2 godziny... A poza tym to tylko kilka teledysków, taki weekend to ja mogę zrobić i nawet teraz, a do tego będzie piwo i kanapki gratis... Zapraszam. Ogólnie śmiechu warte...
MTV to robiło weekendy z Bon Jovi... W 1992 po wydaniu Keep The Faith był cały zespól w studio (z Alec'iem). Opowiadali o trasie New Jersey - było to niesamowite, z zapartym tchem śledziłem każdą minutę progaramu klnąc na bloki reklamowe. Po wydaniu Crossroad w weekendzie rządzili panowie RS i JB - zagrali nawet na żywo na akustykach. A to coś na VH1? Teledyski to ja sobie mogę włączyć nawet i teraz - czy to będzie weekend z Bon Jovi??
Ten "weekend" będę miał nagrany, ale już żałuję, że to robię...
No i do Misunderstood teledysk był moi drodzy "fani"... eh...
A tak w ogóle to się na forum zrobiło kółko wzajemnej adoracji...
Ble ble ble...
MTV to robiło weekendy z Bon Jovi... W 1992 po wydaniu Keep The Faith był cały zespól w studio (z Alec'iem). Opowiadali o trasie New Jersey - było to niesamowite, z zapartym tchem śledziłem każdą minutę progaramu klnąc na bloki reklamowe. Po wydaniu Crossroad w weekendzie rządzili panowie RS i JB - zagrali nawet na żywo na akustykach. A to coś na VH1? Teledyski to ja sobie mogę włączyć nawet i teraz - czy to będzie weekend z Bon Jovi??
Ten "weekend" będę miał nagrany, ale już żałuję, że to robię...
No i do Misunderstood teledysk był moi drodzy "fani"... eh...
A tak w ogóle to się na forum zrobiło kółko wzajemnej adoracji...
Ble ble ble...
Ostatnio zmieniony 18 stycznia 2009, o 10:23 przez sobol_77, łącznie zmieniany 2 razy.
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
The ups and downs will make you scream sometimes...
- Dand
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ja juz do tej szalonej wiedzy "fanów" BJ na tym forum sie przyzwyczaiłem...No i do Misunderstood teledysk był moi drodzy "fani"... eh...
Trudno sie dziwić skoro osoby ,ktore mogą coś sensownego powiedzieć i udzielają sie regularnie mozna policzyc pewnie na palcach jednej ręki...sobol_77 pisze:A tak w ogóle to się na forum zrobiło kółko wzajemnej adoracji...
Ble ble ble...
Co do weekendu to fakt - żałosny. W ogole słowo weekend jest tutaj głębokim nadużyciem.

- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Włączyłam wczoraj VH1 w wielkim oczekiwaniu. Nie zastałam tam nic związanego z BJ. Nie wiem o co chodzi... Może mam jakieś inne VH1, znając mnie. Ale widzę, że raczej nic nie straciłam więc nie ma chyba czego żałować. Kiedyś oglądałam super weekend z BJ również na VH1...puszczali koncerty, teledyski, wywiady. Myślałam, że i teraz ma to "działać" w ten sposób. Ale jak nie...no cóż, trudno.
Co do "fanów" - trzeba być życzliwym nawet dla nich. Nikt nie mówił, że fan = "wiem wszystko o BJ". Ale to już chyba rozmowa do innego topicu
Co do "fanów" - trzeba być życzliwym nawet dla nich. Nikt nie mówił, że fan = "wiem wszystko o BJ". Ale to już chyba rozmowa do innego topicu
Trudno oczekiwać po jakiejkolwiek stacji muzycznej obecnie, że będzie się angażować szczególnie w weekendy z BJ. Dobrze, że wogóle coś takiego jest, może paru osobom się spodoba i się bandem zainteresują. Czasy MTV last 90-tych nie wrócą, na czym bojele bardzo...
Bon Jovi skończyło sie na Kill 'em All
Polak potrafi ... narzekać 
ja się tam cieszyłem jak dziecko że piosenka po piosence było tylko bon jovi
i mimo iż w dniu dzisiejszym były tylko 2 inne piosenki od wczorajszych to przez te 2 godziny czułem że żyję
i może jestem już stary i cieszy mnie byle co ale mi te 2 godziny wystarczyły bo gdybym chciał puścić te teledyski z dvd to już by nie było to samo bo wiedziałbym jaki będzie kolejny a tak miła niespodzianka.
i mimo iż w dniu dzisiejszym były tylko 2 inne piosenki od wczorajszych to przez te 2 godziny czułem że żyję
i może jestem już stary i cieszy mnie byle co ale mi te 2 godziny wystarczyły bo gdybym chciał puścić te teledyski z dvd to już by nie było to samo bo wiedziałbym jaki będzie kolejny a tak miła niespodzianka.
Zgadzam się z Tobą, że obejrzenie teledysków w TV niesie ze sobą inne emocje niż puszczenie ich sobie po kolei na dvd. Szkoda tylko, że Vh1 tak szumnie zatytułowała ten program "Weekend z BJ" a nie np. "Monografia BJ", przez co większość ludzi oczekiwała czegoś zupełnie innego.jovi pisze:Polak potrafi ... narzekać
W 1992r. jeszcze się nie załapałam, ale weekend po wydaniu Crossroad doskonale pamiętam. To było przeżycie! Chyba z 6h każdego dnia, a nawet jeśli leciały jakieś inne programy, to wszędzie były napisy, że to weekend z BJ, a w każdej przerwie pojawiały się zapowiedzi. Cała ramówka była temu podporządkowana, a fan miał wrażenie, że jest świadkiem czegoś wyjątkowegoMTV to robiło weekendy z Bon Jovi... W 1992 po wydaniu Keep The Faith był cały zespól w studio (z Alec'iem). Opowiadali o trasie New Jersey - było to niesamowite, z zapartym tchem śledziłem każdą minutę progaramu klnąc na bloki reklamowe. Po wydaniu Crossroad w weekendzie rządzili panowie RS i JB - zagrali nawet na żywo na akustykach.