Weekend z Bon Jovi X3

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Klaudia_ozo
Save a Prayer
Save a Prayer

Weekend z Bon Jovi X3

Post autor: Klaudia_ozo »

nareszcie pojawil sie w VH1 "weekend z bon jovi " nie moglam sie doczekac :) a co wy sadzicie o "tych" dniach z BJ? piszcie! moze macie jakies oczekiwania?
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Ja co prrawda nie mam VH-1 ale czemu mam byc gorszy, też sobie zrobie weekend Bon Jovi. Puszcze sobie pare klipów na YT, oglądne kilka wywiadów i będzie weekend Bon Jovi ;P
I to będzie najlepszy weekend BJ bo taki jaki ja chce ;)
Awatar użytkownika
Tatar
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Tatar »

Adrian pisze:Ja co prrawda nie mam VH-1 ale czemu mam byc gorszy, też sobie zrobie weekend Bon Jovi. Puszcze sobie pare klipów na YT, oglądne kilka wywiadów i będzie weekend Bon Jovi ;P
I to będzie najlepszy weekend BJ bo taki jaki ja chce ;)
To ja takie weekendy, to mam co drugi tydzień. :lol:
Bon Jovi skończyło sie na Kill 'em All
Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: ewaika789 »

Ja oglądałam i bardzo bardzo mi sie spodobało. I tu musze powiedzieć że jeszcze nigdy nie widziałam teledysku do ''Misunderstood'' byłam przekonana że nie ma, bardzo fajny i pomysłowy teledysk.

I nie widziałam żadnych wywiadów czy urywek z koncertow może to jest przeznaczone na niedziel ale ogólnie wrazenie bardzo dobre :D
Awatar użytkownika
witw
It's My Life
It's My Life

Post autor: witw »

a ja co drugi dzień! :D
'' Lay Your Hands On Me'' ;***
teken020
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: teken020 »

a czy ktoś wie gdzie można obejrzeć to co kiedyś w 2000r. leciało na <chyba> niemieckiej vivie. Program nazywał się Bon Jovi Tag, było cały dzień z BJ. wywiady klipy itp.
It's not where we're coming from
It's how we turn from here
We know where we want to go
We just need the light to get us there
Awatar użytkownika
Jovinka
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Jovinka »

zawsze można poszukać w necie (chyba), bo ja jak ściągałam Wembley 1995 to musiałam korzystać z pomocy rapidshare'a czy jakoś tak :)

[ Dodano: 2009-01-18, 00:20 ]
witw pisze:

a ja co drugi dzień! :D

xD a ja mogę zaraz takie coś zrobić i będzie biba xD nie no ale na serio, czy ktoś se to zgrał (tak aby później można było se skądś to ściągnąć?)
"Sa-su-ke, słyszałem że Ty jesteś homo"----> http://www.youtube.com/watch?v=Vz3gfDaPWAk
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW

Post autor: sobol_77 »

Lipa lipa lipa... to żaden weekend a 2 godziny... A poza tym to tylko kilka teledysków, taki weekend to ja mogę zrobić i nawet teraz, a do tego będzie piwo i kanapki gratis... Zapraszam. Ogólnie śmiechu warte...
MTV to robiło weekendy z Bon Jovi... W 1992 po wydaniu Keep The Faith był cały zespól w studio (z Alec'iem). Opowiadali o trasie New Jersey - było to niesamowite, z zapartym tchem śledziłem każdą minutę progaramu klnąc na bloki reklamowe. Po wydaniu Crossroad w weekendzie rządzili panowie RS i JB - zagrali nawet na żywo na akustykach. A to coś na VH1? Teledyski to ja sobie mogę włączyć nawet i teraz - czy to będzie weekend z Bon Jovi??
Ten "weekend" będę miał nagrany, ale już żałuję, że to robię...
No i do Misunderstood teledysk był moi drodzy "fani"... eh...
A tak w ogóle to się na forum zrobiło kółko wzajemnej adoracji...
Ble ble ble...
Ostatnio zmieniony 18 stycznia 2009, o 10:23 przez sobol_77, łącznie zmieniany 2 razy.
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

No i do Misunderstood teledysk był moi drodzy "fani"... eh...
Ja juz do tej szalonej wiedzy "fanów" BJ na tym forum sie przyzwyczaiłem...
sobol_77 pisze:A tak w ogóle to się na forum zrobiło kółko wzajemnej adoracji...
Ble ble ble...
Trudno sie dziwić skoro osoby ,ktore mogą coś sensownego powiedzieć i udzielają sie regularnie mozna policzyc pewnie na palcach jednej ręki...

Co do weekendu to fakt - żałosny. W ogole słowo weekend jest tutaj głębokim nadużyciem.
Obrazek
Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Ja tu myślałam że bedzie nie wiadomo co a tu przez 2 dni te same teledyski i nic więcej ;/
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Włączyłam wczoraj VH1 w wielkim oczekiwaniu. Nie zastałam tam nic związanego z BJ. Nie wiem o co chodzi... Może mam jakieś inne VH1, znając mnie. Ale widzę, że raczej nic nie straciłam więc nie ma chyba czego żałować. Kiedyś oglądałam super weekend z BJ również na VH1...puszczali koncerty, teledyski, wywiady. Myślałam, że i teraz ma to "działać" w ten sposób. Ale jak nie...no cóż, trudno.

Co do "fanów" - trzeba być życzliwym nawet dla nich. Nikt nie mówił, że fan = "wiem wszystko o BJ". Ale to już chyba rozmowa do innego topicu :)
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

TAAAA też myślałam że bedą jakieś wywiady albo nie wiadomo co jeszcze a tu taki psikus by sie mogli postarać bardziej
Awatar użytkownika
Tatar
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Tatar »

Trudno oczekiwać po jakiejkolwiek stacji muzycznej obecnie, że będzie się angażować szczególnie w weekendy z BJ. Dobrze, że wogóle coś takiego jest, może paru osobom się spodoba i się bandem zainteresują. Czasy MTV last 90-tych nie wrócą, na czym bojele bardzo...
Bon Jovi skończyło sie na Kill 'em All
Awatar użytkownika
jovi
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: jovi »

Polak potrafi ... narzekać :))

ja się tam cieszyłem jak dziecko że piosenka po piosence było tylko bon jovi :D

i mimo iż w dniu dzisiejszym były tylko 2 inne piosenki od wczorajszych to przez te 2 godziny czułem że żyję :))

i może jestem już stary i cieszy mnie byle co ale mi te 2 godziny wystarczyły bo gdybym chciał puścić te teledyski z dvd to już by nie było to samo bo wiedziałbym jaki będzie kolejny a tak miła niespodzianka.
emilka
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: emilka »

jovi pisze:Polak potrafi ... narzekać :))

ja się tam cieszyłem jak dziecko że piosenka po piosence było tylko bon jovi :D

i mimo iż w dniu dzisiejszym były tylko 2 inne piosenki od wczorajszych to przez te 2 godziny czułem że żyję :))

i może jestem już stary i cieszy mnie byle co ale mi te 2 godziny wystarczyły bo gdybym chciał puścić te teledyski z dvd to już by nie było to samo bo wiedziałbym jaki będzie kolejny a tak miła niespodzianka.
Zgadzam się z Tobą, że obejrzenie teledysków w TV niesie ze sobą inne emocje niż puszczenie ich sobie po kolei na dvd. Szkoda tylko, że Vh1 tak szumnie zatytułowała ten program "Weekend z BJ" a nie np. "Monografia BJ", przez co większość ludzi oczekiwała czegoś zupełnie innego.
MTV to robiło weekendy z Bon Jovi... W 1992 po wydaniu Keep The Faith był cały zespól w studio (z Alec'iem). Opowiadali o trasie New Jersey - było to niesamowite, z zapartym tchem śledziłem każdą minutę progaramu klnąc na bloki reklamowe. Po wydaniu Crossroad w weekendzie rządzili panowie RS i JB - zagrali nawet na żywo na akustykach.
W 1992r. jeszcze się nie załapałam, ale weekend po wydaniu Crossroad doskonale pamiętam. To było przeżycie! Chyba z 6h każdego dnia, a nawet jeśli leciały jakieś inne programy, to wszędzie były napisy, że to weekend z BJ, a w każdej przerwie pojawiały się zapowiedzi. Cała ramówka była temu podporządkowana, a fan miał wrażenie, że jest świadkiem czegoś wyjątkowego :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”