Yossarian pisze:nie bądźmy tacy obrażalscy, może chodziło im o singiel No Apologies, a nie album SWW . Są święta i trzeba wybaczać. Gdyby napisały "płyta Justina Biebera", wszyscy byśmy się cieszyli, a komuś, kto go lubi też by było przykro, jak nam teraz; A za promowanie koncertu nikt im nie płaci.
to po co w takim razie w ogóle podawać przykład?
Miracle-BJ, a tu dziewiętnastego czerwca tuż przed czołówką koncertu usłyszymy... OPA GANGNAM STYLE!
No i oczywiście JOHN Bon Jovi... opa!
His momma said he was crazy - he said 'Momma, I've got to try'.
M.J. pisze:dziewiętnastego czerwca tuż przed czołówką koncertu usłyszymy... OPA GANGNAM STYLE!
No i oczywiście JOHN Bon Jovi... opa!
I just died :pinch:
Ale z drugiej strony też bym się cieszyła, jakby Jon mnie znał :bg:
Może czas nagrać jakiś kawałek, wymyślić choreo i ruszać na podbój youtube'a... :blink:
Bon Jovi wystąpią w 2013 na Isle of Wight Festival. Będzie to ich pierwszy występ na tym festivalu. Wystąpią oni w ostatnim dniu tego festivalu, w niedzielę, 16 czerwca, czyli dwa dni przed koncertem w Berlinie, i 3 dni przed Gdańskiem.
To o statywie już czytałam jakiś czas temu, 1. część
Co do PSY - też gdzieś widziałam wcześniej to foto, chyba na FCB czy czymś podobnym. I szczerze to seryjnie nie znoszę Gangam Style, gdybym w Gdańsku to usłyszała nie byłoby mi do śmiechu :kwasny:
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...