Co wam przeszkadza

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
emilka
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: emilka »

ewaika789 pisze:wspaniałą płytę LH :D
W wielu wątkach bronisz tej płyty. Ciekawa jestem, co Ci się tak w niej podoba? Co sprawia, że jest ona taka wspaniała?
Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: ewaika789 »

Nie wiem po prostu mi sie podoba i tyle. Ma w sobie to coś i dlatego mi sie podoba. A dlaczego to tak Cię ciekawi? ;)
Awatar użytkownika
Jovinka
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Jovinka »

emilka pisze:
ewaika789 pisze:wspaniałą płytę LH :D
W wielu wątkach bronisz tej płyty. Ciekawa jestem, co Ci się tak w niej podoba? Co sprawia, że jest ona taka wspaniała?
ja tam nie wiem, ale jest na niej 3-4 kawałki które mi się podobają: Summertime, We got it goin' on, Any other day, I love this town i to wsio :)
"Sa-su-ke, słyszałem że Ty jesteś homo"----> http://www.youtube.com/watch?v=Vz3gfDaPWAk
Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

no a mnie sie trochę więcej piosenek podoba, ale widać nie wszyscy na tym forum są przeciwni LH ;) ;)
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

Przeszkadza to, że stale bredzicie o tym samym. Powielacie tematy, które znajdują się już na forum- wystarczy troszkę poszukać! Chyba się stąd wypiszę! Kiedy się nie wejdzie, tam wiecznie:

Najlepsze z najlepszych, najlepsze z tych mniej dobrych, najbardziej zniewalające, te najbardziej porywające nas w niepogodę i może jeszcze najlepsze do słuchania w WC! LUDZIE! Jak długo jeszcze?

Przecież tego i tak nikt nie czyta!
Nic na siłę! Jak nie macie o czym gadać, to sanki i na dwór!

No! A w Bon Jovi nic mi nie przeszkadza!
emilka
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: emilka »

jovizna pisze:Przeszkadza to, że stale bredzicie o tym samym. Powielacie tematy, które znajdują się już na forum- wystarczy troszkę poszukać! Chyba się stąd wypiszę! Kiedy się nie wejdzie, tam wiecznie:

Najlepsze z najlepszych, najlepsze z tych mniej dobrych, najbardziej zniewalające, te najbardziej porywające nas w niepogodę i może jeszcze najlepsze do słuchania w WC! LUDZIE! Jak długo jeszcze?

Jako autorka jednego z takich wątków, czuję się wezwana do odpowiedzi. Rzeczywiście, chciałam, żeby coś się działo, bo wolę dyskutować o piosenkach niż o klacie, zębach czy włosach Jona. Tobie jak widać przeszkadzają inne rzeczy. Zastanawia mnie jedno, w Internecie istnieje tysiące for o BJ, na których ludzie toczą ciekawe dyskusje, ten zespół jest ich pasją, a u nas wygląda to tak, jakby wszyscy słuchali go za karę.
teken020
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: teken020 »

bo Polacy tylko narzekać potrafią hehe xD
It's not where we're coming from
It's how we turn from here
We know where we want to go
We just need the light to get us there
Awatar użytkownika
Jovinka
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Jovinka »

teken020 pisze:bo Polacy tylko narzekać potrafią hehe xD

zgadzam się z tobą ;)
"Sa-su-ke, słyszałem że Ty jesteś homo"----> http://www.youtube.com/watch?v=Vz3gfDaPWAk
Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

JAK SIE COS NIE PODOBA I KOMUS PRZESZKADZAJA TEMATY DO DYSKUSJI PROSZE BARDZO DROGA WOLNA MOZNA ISC NA INNE FORA. ALBO KTO JEST TAKI MADRY NIECH WYMYSLI NOWY O WIELE CIEKAWSZY TEMAT, COS CZEGO JESZCZE NIE BYLO, ZYCZE POWODZENIA :P
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

emilka pisze:
jovizna pisze:Przeszkadza to, że stale bredzicie o tym samym. Powielacie tematy, które znajdują się już na forum- wystarczy troszkę poszukać! Chyba się stąd wypiszę! Kiedy się nie wejdzie, tam wiecznie:

Jako autorka jednego z takich wątków, czuję się wezwana do odpowiedzi. Rzeczywiście, chciałam, żeby coś się działo, bo wolę dyskutować o piosenkach niż o klacie, zębach czy włosach Jona. Tobie jak widać przeszkadzają inne rzeczy. Zastanawia mnie jedno, w Internecie istnieje tysiące for o BJ, na których ludzie toczą ciekawe dyskusje, ten zespół jest ich pasją, a u nas wygląda to tak, jakby wszyscy słuchali go za karę.
Pała z odpowiedzi! Wracaj do ławki i następnym razem zaskocz mnie czymś bardziej wyszukanym.
Dyskusją nie jest pisanie kilkunastu postów a w każdym z nich wymienione 3 piosenki naj naj naj naj naj naj. Do tego kolejna osoba dorzuca jeszcze lepszy post w stylu:

"Dobre :D" albo " :D :D " i tak w byle jakim temacie powstaje 8 stron byle jakich postów! "Dyskutujcie" sobie, ale róbcie to w jednym temacie a nie rozwalacie wszystko na tysiac roznych sposobów, byleby się coś "działo".
Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

jovizna pisze:Dobre :D " albo " :D :D " i tak w byle jakim temacie powstaje 8 stron byle jakich postów! "Dyskutujcie" sobie, ale róbcie to w jednym temacie a nie rozwalacie wszystko na tysiac roznych sposobów, byleby się coś "działo".
A co ci to przeszkadza że ludzie sie udzielają na tym forum, chyba od tego ono jest żeby dyskutować na najróżniejsze tematy, każdy może wyrażać swoje opinie nawet i 10000000000000000000 w 1 i tym samym temacie
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW

Post autor: sobol_77 »

Jovizna - jestem z Tobą :). Mnie również osobiście wyprowadzają z równwowagi posty typu "eh no masz rację", "zgadzam się", "haha :D" itd. Śmieci, śmieci, śmieci. Na forum piszę od 4 lat, wcześniej pisałem również w poprzedniej odsłonie bonjovi.pl - i przeraża mnie to, że nowi "aktywni inaczej" użytkownicy mają więcej postów po miesiącu niż ja po kilku latach. Co do ich wartości nie będę się już wypowiadał - szkoda się pastwić.
Dlatego wolę już przewartościowane dyskusje z Adrianem, które nigdy nie doprowadzą do kompromisu :P, niż bełkot słowny na kilkanaście stron o niczym. Więc wybaczcie, że czasem popełnię kontrowersyjny temat i zakładam np. wątek pt. "Bon Jovi do piachu" - ale wtedy przynajmniej się coś dzieje :D.
A w Bon Jovi nic mi nie przeszkadza - ostatnio w ogóle nie słucham.
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
teken020
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: teken020 »

Napisałeś sobol dokładnie to, o co mi chodziło ;)
można dyskutować o czymś co jest ciekawsze niż BJ w radio" a nie na siłę tworzyć tematy aby na siłe były związane z BJ. Do tego posty ktore przypominają gadki na "GyGy"
It's not where we're coming from
It's how we turn from here
We know where we want to go
We just need the light to get us there
Awatar użytkownika
Bartosz231
It's My Life
It's My Life

Post autor: Bartosz231 »

Mnie przeszkadzala skrzypaczka na koncertach LH :zniesmaczony:
Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

No nie mówcie że jesteście zazdrośni o liczbę postów innych??!!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”