Zero techniki i zero prawdziwego rocka.

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Awatar użytkownika
PePe
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: PePe »

Oczywiscie ja pierwszy wykryłem konspire :cfaniak: jakas nagroda za to jest? ;]

Najbardziej jednak od samego poczatku zastanawialo mnie "karmienie" trolla (sorry ale teraz juz moge - w koncu oficjalnie) - zamiast napisac gosciowi cos zeby sie odczepil to Wy wchodziliscie z nim w polemike co kompletnie mijalo sie z celem. Oczywiscie nie mowie o wszystkich.
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Scrooge »

Dla mnie wniosek z tej dyskusji jest taki, że nie mamy tu zgranej społeczności bo już zaczeliśmy sami sobie wrzucać zamiast bronić honoru BJ :P

A drugi wniosek jest taki, że Adi prędzej zmiesza z błotem Bon Jovi niż poprze pewne osoby na tym forum :D

Generalnie od kiedy pojawił się argument Bravo i Popcornu czułem, że to ściema, chociaż już "pedałek" powinien mi dać do myślenia bo sam niedawno pisałem o tym, że tak mówią o Jonie ;)
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

A drugi wniosek jest taki, że Adi prędzej zmiesza z błotem Bon Jovi niż poprze pewne osoby na tym forum :D
Nie chciałem Cię poprzeć, bo zlewałem z innymi jaka tu "hipokryzja" zapanowała. Z jednej strony tematy "BJ do piachu", wyzywanie Jona/Ryska od pedałów za włoski, zęby, klaty itp. jechanie po ubogich solówkach Ryska, narzekanie w co drugim temacie o tym samym czyli czemu BJ grają taki Popowy badziew itp a tutaj nagle takie oburzenie ;]
Wiem ogólnie mieszacie z gównem twórczość po 2000 więc powinienem wtedy przyklaskiwać.

A ja tutaj mówię, że z takim trollowaniem to zmagam się co chwila ;)

Myślę, że można wyciągnąć wnioski z tej zagrywki i nie trzeba w co następnym drugim temacie powtarzać te same obelgi do BJ co cały czas się powtarza ;P
A tymczasem kończę swój wywód w tej dyskusji. Mi osobiście temat się podobał ;D
kokuryku3
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: kokuryku3 »

Ciekawi mnie skąd taki oryginalny nick??
Wymyślony właściwie na poczekaniu :P Zupełnie nie mam pojęcia co on mógłby oznaczać :D

Pisząc o pseudo rocku zastanawiało mnie jak bardzo to ludzi rusza. Jakby Bon Jovi nie mógł być po prostu Bon Jovi’m. Odjechaną muzą bez granic. Ach, te nieszczęsne szufladki :) W każdym razie to oczywiste, że Jovi to rock, mało tego… do roku 2000 nawet Hard Rock w stylu lat 80, czy w stylu Bon Jovi'ego lat 90 ;) . I tego nie zmieni nikt.
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Scrooge »

To może niech jeszcze dowcipniś przyzna się kim jest :))
Awatar użytkownika
PePe
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: PePe »

Adrian pisze:Nie chciałem Cię poprzeć, bo zlewałem z innymi jaka tu "hipokryzja" zapanowała. Z jednej strony tematy "BJ do piachu", wyzywanie Jona/Ryska od pedałów za włoski, zęby, klaty itp. jechanie po ubogich solówkach Ryska, narzekanie w co drugim temacie o tym samym czyli czemu BJ grają taki Popowy badziew itp a tutaj nagle takie oburzenie
Wiem ogólnie mieszacie z gównem twórczość po 2000 więc powinienem wtedy przyklaskiwać.
No wlasnie chodzi o to, ze MY mozemy :D siedzimy na tym forum, jedni dluzej, drudzy krocej, ale jakos sie udzielamy oprocz mowienia jakie to Jasiu ma zabki ;) A Pan kukuryku3 od samego poczatku jechal ewidentna prowokacja, wczesniej nie piszac ani jednego posta, logujac sie tylko dla pojazdu.
Moze inaczej - Ja o mojej rodzinie moge zle mowic ale jesli powie o niej zle ktos obcy to ma w morde :D takie male porownanie, w sumie nie wiem czy trafne :P
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW

Post autor: sobol_77 »

Adrian pisze: Razi mnie natomiast ilość wyzwisk pod jego adresem.
Adrian, kumpla znalazłeś?? Owszem - ja czasem pojechałem mocno, ale nigdy nie w tym tonie...

[ Dodano: 2010-06-16, 01:19 ]
jovizna pisze: Po prostu ręce opadają. :whoeva:
Ktoś napisał sobie, że muzyka BJ to nie rock a zaraz odezwało się grono obrońców z coraz to lepszymi wyzwiskami, których poziom bardziej pasuje do dzieci z gimnazjum niż do (chyba) poważnych facetów.
Sami wystawiacie sobie wizytówkę. Gratuluję.
:))
Jovizna, pierwszy raz z Tobą się nie zgodzę.

W sumie nie mam siły, wróciłem z fajnej imprezy i męczy mnie ten temat. Kogucik mnie śmieszy, niech nawet będzie Satrianim pod chu...ym nickiem, to i tak mam to w dupie. Kretyn z kompleksami.
[ Dodano: 2010-06-16, 01:20 ]
SaDzi0 pisze:Owe wzburzenie wynika też ze sposobu, w jaki wypowiada się 'troll' i co by nie było z bzdur oraz irracjonalnej argumentacji, które wypisuje w swoich postach :))
Z Tobą zgodzę się pierwszy raz chyba...
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
kokuryku3
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

sobol_77 pisze:W sumie nie mam siły, wróciłem z fajnej imprezy i męczy mnie ten temat. Kogucik mnie śmieszy, niech nawet będzie Satrianim pod chu...ym nickiem, to i tak mam to w dupie. Kretyn z kompleksami.
Jakimi kompleksami? Nic nie poradzę, że Jovi to dno, dna w świecie rocka :cfaniak:
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Więc może zamiast tu dziobać i męczyć swoimi postami zajmiesz się pisaniem jakimś mega heavy forum, gdzie będziesz mógł się wykazać swoja nieograniczoną niczym wiedzą muzyczną? Ja nie loguję się na forum np. Motley Crue i nie wylewam żali, że to taki badziew jest, a jedyną wartościową płytą jest album Motley Crue z Johnem Corabi na wokalu, a reszta to po prostu żal... Szkoda byłoby mi marnować energii i sił na takie pier...lenie.
Pa.
kokuryku3
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Motley Crue? Z jednego szajsu na drugi przesiadamy się? :lol:
To może niech jeszcze dowcipniś przyzna się kim jest
Mojej osoby osobiście nie znacie jestem tu tylko wtyczką :P
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rattie »

Super, skoro już mamy 'testowy' temat to ja też się do czegoś przyznam. Jakiś czas temu również ze znajomym wpadlismy na pomysł zbadania wiedzy oraz zainteresowania się ciekawostkami na temat BJ.
Stworzylismy ten oto temat http://www.bonjovi.pl/forum/topics2/cie ... vt1763.htm
Jak widać, zainteresowanie nim było bardzo małe (co już samo w sobie pokazuje jak 'fani' interesują się swoim zespołem), ale mimo wszystko wyniki były całkiem zadowalające. Kilka osób faktycznie widzi tam Jona, jedna osoba widzi podobieństwo klawiszy do Runaway (co juz nas totalnie rozpieprzyło na srubki), ale co najlepsze - gdzie sa te rzesze speców od BJ, którzy jeszcze tego samego dnia powinni nas zbesztać za sianie propagandy?
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
teken020
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Zero techniki i zero prawdziwego rocka.

Post autor: teken020 »

Ja nie loguję się na forum np. Motley Crue i nie wylewam żali, że to taki badziew jest, a jedyną wartościową płytą jest album Motley Crue z Johnem Corabi na wokalu, a reszta to po prostu żal...
to sarkazm, czy serio tak uważasz? :D
It's not where we're coming from
It's how we turn from here
We know where we want to go
We just need the light to get us there
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Hehe, lubię Motley, ale faktycznie, płyta z Corabim to moja faworytka zdecydowanie.
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rattie »

Byłem na jego koncercie, mam z nim foty, gadałem z nim, bardzo sympatyczny, pozytywny człowiek, ale do Motley nie pasował.
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
Awatar użytkownika
DiamentowaDusza
It's My Life
It's My Life

Post autor: DiamentowaDusza »

kokuryku3 pisze:Nic nie poradzę, że Jovi to dno, dna w świecie rocka
to ja ci polecę krótkim zdaniem:
weź nas zbij za to, że dziś lubimy najbardziej wszystko, co nie legalne :P
kokuryku3 pisze:Mojej osoby osobiście nie znacie jestem tu tylko wtyczką
to przestań tu ściemniać i gadaj to co czujesz a nie to co musisz :whoeva:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”