Wzmianki o BJ
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
-
- Have A Nice Day
-
- It's My Life
-
- Little Bit Of Soul
-
- Have A Nice Day
jak tak sie martwisz tym kto i jak reklamuje BJ, to lepiej najpierw popatrz co ostatnimi czasy prezentuje zespol sam soba. Wystarczy zobaczyc link z ostatniego newsa na głownej z tego '''''''specjalnego wystepu'''''' Az dziw bierze, ze ludzie tacy zachwyceni wychodzili. Jon kolejny raz pokazal jak wszystkich dookola (lacznie z tym gosciem z radia) ma w dupie.PePe pisze:jaki przypał.....w publicznej telewizji.......reklamy nam raczej nie zrobil, wrecz przeciwnie.....
- PePe
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Nie ma mowic o tym, ze jego najwieksza inspiracja jest Bon Jovi, z tego prostego powodu, ze rownie dobrze Britney Spears moglaby powiedziec, ze jej najwieksza inspiracja byla Metallica....... -.- tyle ma wspolnego Sreel z Bon Jovi. IRA? Owszem i to nawet bardzo owszem, jeden z najlepszych polskich zespolow ma prawo tak mowic
Dla mnie Feel to taki boyband z gitarami. To nawet kolo rock'a nie lezalo bo smierdzi. Moze gdyby nie Piotr "kocham-siebie-i-pieniadze" Kupicha ktory moduluje glos by byc "oryginalnym" to cos by z tego zespolu bylo.
Juz wole Dode. Autentycznie.
Czekam teraz na wymiar sprawiedliwosci zwany dalej "rzesza" fanow tego gitarowego boybandu
Mam nadzieje, ze nie urazilem Waszych uczuc 
Juz wole Dode. Autentycznie.
Czekam teraz na wymiar sprawiedliwosci zwany dalej "rzesza" fanow tego gitarowego boybandu
-
- Have A Nice Day
Uhm czyli dla Ciebie porownanie Britney, Metallica = Feel, BJ. Ciekawe.PePe pisze:Nie ma mowic o tym, ze jego najwieksza inspiracja jest Bon Jovi, z tego prostego powodu, ze rownie dobrze Britney Spears moglaby powiedziec, ze jej najwieksza inspiracja byla Metallica....... -.- tyle ma wspolnego Sreel z Bon Jovi
Koncertowo nadal dobry. Plytowo, od ok 5 lat nedzny. Plyty kompletnie bez pomyslu, na jedno kopyto. Juz nie mowiac o budzetowych teledyskach. Oczywiscie budzetowe nie oznacza zle, ale tym wypadku niestety tak.PePe pisze:IRA? Owszem i to nawet bardzo owszem
Oooo widze, ze decydujesz tutaj kto co moze mowic.PePe pisze:jeden z najlepszych polskich zespolow ma prawo tak mowic
A BJ moze nie?PePe pisze:Dla mnie Feel to taki boyband z gitarami.

Blyskotliwe, gratuluje.PePe pisze: To nawet kolo rock'a nie lezalo bo smierdzi.
-
- Save a Prayer
A ja w tej dyskusji się udzielać nie będę. Swoje zdanie mam, które pewnie i tak zaraz zostałoby odpowiednio skomentowane..PePe pisze:Czekam teraz na wymiar sprawiedliwosci zwany dalej "rzesza" fanow tego gitarowego boybanduMam nadzieje, ze nie urazilem Waszych uczuc
Dodam tylko tyle, że nie zgadzam się tu z niczym poza zauważoną przez Was różnicą w wykonywanej muzyce. BJ i Feel to dwa inne światy. A to że Piotr lubi Ich słuchać nie znaczy, że ma grać taką samą muzykę. To chyba logiczne.