Słuchaj facet... nawet nie mam ochoty się z Tobą kłócić, bo po prostu pieprzysz. Po pierwsze dowiedz się co to jest czytanie ze zrozumieniem (bo jesli mój tekast o tym, że epoka rocka przeminęła interpretujesz jako 'obecnie nie ma żadnej epoki' to....)
A po drugie, smieszny to jesteś Ty i Twoje wypowiedzi.
[ Dodano: 2006-03-12, 14:04 ]
Ok, już naszła mnie ochota, żeby coś konkretniej napisać
To Ci sie udało... sugerujesz, że obecne czasy to żadna epoka ... ciekawa teoria, jednak nie będę tego od Ciebie zgapiał...
Gdzie napisałem że 'obecne czasy to żadna epoka'??
Więc jednak dla ideologii R'n'R hmmm.... sam sobie zaprzeczasz...
Tu w sumie mnie masz. Wprawdzie chodziło mi jeno o balowanie i chlanie w każdej chwili, ale źle to okresliłem
Więc jak pisałeś wcześniej nie powinny powstać dobre Rockowe(lub jego odmiany) zespoły
Nie przypominam sobie, żebym tak pisał.
I tu masz rację... pisałem pod wpływem emocji... tak jak robię to teraz... ale bez nich czy z nimi mam takie samo zdanie.
I teraz ja Cię mam - najpierw mi zarzucasz, że piszę coś rzekomo pod wpływem emocji, a teraz przyznajesz się że sam to robisz... hehe i to ja jestem smieszny??
A co do muzyki, to wątpię żebym napisał, że aktualnie nie ma dobrej skoro cały czas wszędzie za przykład dobrych świeżo powstałych kapel wymieniam różne zespoły.....
Jak nie rozumiesz czyjejś wypowiedzi to nie komentuj, bo wychodzi z tego ładne błotko, a (znając niektórych modów) zjebę dostanę ja