głosujemy! nie tylko dziewczyny, chłopaki, tez wspieramy Jon'a!
Daję prawo komuś zrobienia osobnego tematu apropo tego konkursu, jeśli ktoś chce - byle dużo osób się dowiedziało
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Dobre Monika, uśmiałem sięmonjovi pisze:z szacunku dla mnie też by mogli zagrac jeszcze ciszej, bo te piosenki to był jeden wielki łomot, wnętrzności mi się wywracały i to nie przez nagłośnienie tylko dlatego, ze ich piosenki takie już są .. o_O
właśnie, EKIPĘ BJ, nie sam zespół, i teraz zaczynam się obawiać, ze po tych publicznych żalach Pana Artura, pójdzie nagonka na sam zespół.. ludzie nie doczytają, przekręcą, i będzie ''jak to gwiazdy z BJ okrutnie traktują supporty''... Ira się odzwyczaiła, ze nie są gwiazdą wieczoru, zazwyczaj to przed nimi ścieli się czerwone dywany, a tu nikt sie nie litował nad nimi, cóż. Pewnie, powinno być to dograne, powinni mieć zaplanowana próbę itd, ale przed koncertem ewidentnie pojawiły się jakieś problemy (sam A o tym pisał) techniczne, ze sceną itd. Wiadomo, że w takim wypadku, ważniejsze jest dopracowanie i rozwiązanie problemów niż próba supportu. Ah zdenerwowałam sięDamned pisze: Fakt faktem zostali przez ekipę BJ (nie mylić z zespołem), potraktowani fatalnie.