Czy dalej BJ?
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Marta
- It's My Life
- Kontakt:
Ja jestem z BJ od 8 lat. I moi rodzice ciągle się mnie pytają jak to sie stało że oni mi sie jeszcze nie znudzili. A ja im mówe zę ich muzyka ciągle daje mi daje mi siłe i energię. Oni są jak przyjaciel który nigdy nie opóści i właśnie za to ich kocham
Wpatruję się w okno, to taka długa droga w dół.
Chciałbym wyskoczyć,ale boję się uderzyć o ziemię...
Chciałbym wyskoczyć,ale boję się uderzyć o ziemię...
- AxeL
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ja slucham BJ tak samo czesto ja na poczatku . Na poczatku moze mi sprawialo to wiecej przyjemnosci , gdyz nie znalem wszystkich piosenek . Teraz moge powiedziec ze Bon Jovi stanowia 60 % artystow ktorych slucham dziennie , 30% to Guns n roses zas 10 % to rozne inne zespoly rockowe lat 90 , niektore Polskie zespoly i inne piosenki na Topie w radiu .
"These days - there ain't a ladder on these streets" - BJ These Days
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ja i bon jovi to jak dziesięcioletnie małżeństwo. Seks już nie ten, ale nadal jest bardzo dobrze i rozwodzić się nie zamierzamAgata BJ pisze:Otóż to. Czy dalej sięgacie po muzykę BJ z taką samą częstotliwością co na początku? Czy dalej tak bardzo Was ona fascynuje? A może coraz rzadziej zdarza sie Wam ich słuchać, a co ważniejsze - wsłuchiwać się w słowa i w melodię?
Moja przygoda z Bon Jovi trwa już ponad 17 lat, wiele razy ta muzyka pomogła mi przetrwać trudne chwile towarzyszyła mi też w najważniejszych momentach mojego życia. Do dziś słucham BJ prawie codziennie , w odtwarzaczu zawsze tkwi jakaś ich płyta. Moim wielkim marzeniem jest znależć się na przynajmniej dwóch koncertach- jednym dużym np. na stadionie, a drugim kameralnym (może kiedyś tego dożyję) i choćbym miała wtedy już 90 lat to pójdę. 
Warszawa 12.07.2019 r.
Moja miłość do tego zepołu rozpoczeła się w 2000 roku i trwa do dnia dzisiejszego
Na poczatku mysłałam ze to jakies młodzieniaszki ale jak zobaczył ARTYKUł w Popcornie a potem teledysk to zamarłam
Wcale nie byli modzieniaszkami ale już mężczynzami
Zawsze uwielbiam słuchać BJ ich muzyka mnie uspokaja i daje mi radość dnia
CzAsam tak mam że osdtawiam panów z NJ a potem do nich wracam z tęsknotą
Ale zawsze pozostana w moim serduszku,w końcu można powiedzieć że to moja pierwsza miłość

Zawsze uwielbiam słuchać BJ ich muzyka mnie uspokaja i daje mi radość dnia

Ale zawsze pozostana w moim serduszku,w końcu można powiedzieć że to moja pierwsza miłość
Ja chyba też kiedyś słuchałem częściej BJ. Wynika to chyba z tego, iż starych piosenek już się nasłuchałem, a nowe w większości nie są niestety tak dobre. Brakuje mi teraz takich kawałków jak "Dry County", "This ain't a love song", "I'll be there for you", Blood on blood" i cała reszta tych jeszcze większych hitów, których chyba nie muszę wymieniać. Ale sentyment mam nadal i nadal jest to mój ulubiony zespół.