In Rio De Janeiro 1990
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- magda01614
- Have A Nice Day
- magda01614
- Have A Nice Day
- M.Ssed
- Have A Nice Day
- Kontakt:
...a jakby ktoś chciał kupić - http://www.musiccorner.pl/pp.php?p=117590magda01614 pisze:Piraci są wsród nas
- Kasiunia
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
no i własnie to kupiłamBonjova pisze:Na allegro jest dostępne za 40,90
I pochwalić sie muszę, ze już widziałam i jestem strasznie z tego faktu szczęśliwa.
Pomimo paru niedociągnięć (jeśli chodzi o wizję i fonię) koncert rewelacyjny. Szkoda, ze z tamtych lat nie jest nam dane oglądać koncertów w lepszej jakości.
- magda01614
- Have A Nice Day
To raczej nie ma nic wspólnego z rokiem nagrania. Filmy jeszcze starsze oglądałam w 100 razy lepszej jakości. Po prostu ktoś sobie nakręcił koncert kamerą za 200 zł i taki efekt, do tego jakaś wogóle nie znana wytwórnia (nawet ten nadruk na płycie...). Jakość nadaje się nie wiem do czego, dźwięk da się przeżyć. Aczkolwiek koncert, jak koncert rewelacyjnyKasiunia pisze:Pomimo paru niedociągnięć (jeśli chodzi o wizję i fonię) koncert rewelacyjny. Szkoda, ze z tamtych lat nie jest nam dane oglądać koncertów w lepszej jakości.
"...On any other day, I'd be blue eyes cryin,
I could tell the world, 'At least I'm tryin',
The clouds are breakin',
The sun is shinin' new for me and you..."
The clouds are breakin',
- sobol_77
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW
To nie do końca jest tak, że "ktoś sobie" nagrał badziewnym sprzętem... To był występ rejestrowany z wielu kamer, umiejscowionych często na ruchomym wysięgniku - więc realizacja była jak najbardziej profesjonalna. Podejrzewam raczej, że wydawca był w posiadaniu takiej właśnie marnej kopii (być może jest to nawet kopia telewizyjna - w tamtym okresie sporo takich koncertów była transmitowanych). Wpadł na genialny pomysł, że warto to wydać nawet w takiej jakości i zarobić - więc poszłomagda01614 pisze:Po prostu ktoś sobie nakręcił koncert kamerą za 200 zł i taki efekt, do tego jakaś wogóle nie znana wytwórnia (nawet ten nadruk na płycie...). Jakość nadaje się nie wiem do czego, dźwięk da się przeżyć. Aczkolwiek koncert, jak koncert rewelacyjny
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
The ups and downs will make you scream sometimes...
- magda01614
- Have A Nice Day
Do końca może nie, jednak to nie był sprzęt najwyższej jakości (to widać), wersja telewizyjna...hmmm, no ale raczej wersji telewizyjnej by chyba nie "produkowali" na DVD.. Sama nie wiem, w każdym razie, jest jak jest i nic na to nie poadzimysobol_77 pisze:To nie do końca jest tak, że "ktoś sobie" nagrał badziewnym sprzętem...
The clouds are breakin',
The clouds are breakin',
- magda01614
- Have A Nice Day
No, fakt nie musiałosobol_77 pisze:To, że widać i słychać tak jak widać i słychać na tym dvd, to nie oznacza, że tak właśnie to zostało zarejestrowane oryginalnie.
The clouds are breakin',
The clouds are breakin',
A propos wytworni, to jedna taka tez wydala pewne "cudenko". FNM (Falcon Neue Medien) wydala na DVD koncert promujacy Box-set (Borgata Hotel Atlantic City 21.11.2004). Obraz co prawda jest dobry, ale dzwiek hmmm... Bandiere slychac bardziej niz Samboremagda01614 pisze:Jednak wspominałam wczesniej o tej "wytwórni" co wydała to DVD, o ile można to nazwać jakąś wytwórnią