ERA SWW!!! Co niesamowitego!
Czekanie przed telewizorem na jakiś program muzyczny gdzie będzie videoclip lub zdjęcia zespołu! Słuchanie namiętnie „trójki” aby usłyszeć BJ! Stary magnetofon na kasety i nagrywanie piosenek a później katowanie cały czas na okrągło (nie wiem jak to moi domownicy wytrzymawali?). Wariacki bieg do kiosku ruchu po najnowsze wydanie kolorowej gazety (były chyba 2 nie pamiętam nazwy) aby mieć plakat chłopaków. A jak brakło to maraton po mieście po wszystkich kioskach. Później gwoździk i młotek i już na ścianie spoglądał na mnie JBJ i spółka. Chciało się piszczeć i krzyczeć ze szczęścia, że oto moja zdobycz! Piękna ERA SWW! Aż ściska w sercu, że to było i minęło bezpowrotnie.
A tutaj materiał i wywiad SWW – chłopaki usiedli chyba nie na swoich miejscach ok. 1:30
1986.08.14 - Festival Hall, Osaka, Japonia
W sierpniu BJ wyruszyli do Japonii gdzie podobnie jak rok wcześniej nie musieli nikogo supportować by wyprzedać z powodzeniem kilkanaście koncertów. Występy trwały niecałe półtorej godziny i zawierały średnio 17 utworów. Poniżej unikalny fragment audio koncertu w Osace i jedno z pierwszych wykonań Wanted Dead or Alive. Niestety słaba jakość nagrania.
właśnie znalazłam to zdjęcie u siebie na dysku z niewiadomo skąd
a tak po za tematem... Przypadkiem natknęłam się dzisiaj na taki o to filmik na yt http://www.youtube.com/watch?v=2NO6vZMwCe0
i zdałam sobie sprawę, że podobnie reaguję jak ktoś mi nie chce puścić BJ
I'm a devil on the run
A six gun lover
A candle in the wind
I remember seeing a small portion of this featured in the Metal Mania episode of Pop-Up 80s.
Note how he only says drugs are not part of his 'everyday' life. How about his 'certain-day' life?
Kapitalny wątek, bardzo Wam wszystkim dziękuję za wrzucanie tych wszystkich informacji i zdjęć
Harriet, dzięki za linki i pizza-wywiad, nie widziałam tego wcześniej, a jest powalający.... Australia!!!
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...