Szkoda że na forum jest nie wielkie zainteresowanie tematami tego typu, ale ja uważam że to jest istotne i ważne. (dlatego że nie mogę się cieszyc z popularności BJ w naszym kraju...więc szukam owej pociechy w innych krajach)
"Who Say's You Can't Go Home" w tym tygodniu była trzecią piosenką na liście country w Stanach. Wyprzediły ją tylko dwie piosenki, Keitha Urbana (jakże dobrze nam znanego heh) "Tonight I Wanna Cry" na miejscu drugim, oraz numer jeden w tym tygodniu jacyś Rascal Flatts z utworem "What Hurst The Most".
Natomiast na liście najlepiej sprzedających się singli w USA w tym tygodniu "Who Says You Can't Go Home" zajął miejsce o trzy pozycje wyżej niż przed tygodniem czyli 23, dodam że już 12 tydzien utrzymuje się w pierwszej setce.
Album zaś obecnie zajmuje 59 miejsce na liście sprzedaży. Ponadto słyszalem o pogłoskach iż liczba sprzedanych krążków "Have A Nice Day" zbliża się do liczby 4 milionów.
Trzecia piosenka country w tym tygodniu!
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
-
- Save a Prayer
No ja robię podobnie :mruga: Ostatnio na jakiejś amerykańskiej stronce fanów country zdarzyło mi się forum przeglądać i zdziwiłam się że oni tak tą piosenkę uwielbiają
Dość wielu z nich nawet z jej powodu sięgnęło po HAND a nawet inne albumy więc grono fanów nam się dzięki WSYCGH powiększa..
Najfajniejsze były wypowiedzi o chemii między Jasiem i Jennifer i domysły czy nie mają romansu...
A coś, co mnie już zupełnie powaliło to wypowiedź jakiegoś chłopaka, syna farmera, u ktorych się tylko country słucha. A że rodzina bardzo muzykalna, puszczają to country też krówkom itd. No i synowi spodobało się BJ i zaczął na tym rogaciznę chować.. Oh my God.... Miejmy nadzieję że to skrajny przypadek. :evil:
Najfajniejsze były wypowiedzi o chemii między Jasiem i Jennifer i domysły czy nie mają romansu...

- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
Heh, jeśli chodzi o "Tonight I Wanna Cry", to to wcale country nie jest
Mam tę ostatnią płytę Keitha Urbana (ściągnąłem z ciekawości) i mogę powiedzieć tyle, że wspomniana piosenka jest niczym innym, jak popową balladą (całkiem niezłą, swoją drogą...) i na liście country znalazła się chyba tylko z uwagi na nazwisko wykonawcy 
A co do BJ - szkoda że to nie lista utworów rockowych albo jakiś Billboard, ale... cóż, na to przyjdzie nam jeszcze poczekać...
A co do BJ - szkoda że to nie lista utworów rockowych albo jakiś Billboard, ale... cóż, na to przyjdzie nam jeszcze poczekać...
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
Heh no tak, ale czy wyobrażacie sobie w najbliższym czasie jakąś piosenkę Bon Jovi w pierwszej dyszce Hot100, ja tak ale jest pewne ale. Poprostu to by było pewnego rodzaju świętokradztwo ze strony danej piosenki...ponieważ od paru ładnych lat czyli od 1994 roku, miano ostatniego singla BJ w TOP10 należy do..."Always" które uważam za jedno z największych dzieł w historii muzyki rozrywkowej a już napewno rockowej. Nawet takie "It's My Life" nie dało rady..., ale to już historia (z tym że przed laty byli na topie, a ostatnio już niestety nie...ale może dzięki "Who Says You Can't Go Home" i kolejnym singlom wrucą do łask słuchaczy. 8) (dobrze że za marzenia nie karają
)