Bo Bice - Nothing Without You

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Twisted Sister »

99-in-the-shade pisze:O rany. Do pewnego momentu myślałam, że słyszałam gorsze covery, ale jak zaśpiewał to 'how could I live...' to myślałam, że się załamię! Toż on śpiewa gorzej niż ja mówię *-* Także zmasakrować to może nie zmasakrował, w końcu to nie Cytrus, ale dziwię się chłopakom, że taki utwór oddali O_o
Baaa, masakra to nie jest, ale Jon zdecydowanie lepiej to śpiewał, jakby na to nie patrzeć ;) . Ale mnie, 99, po Cytrusie nic nie zdziwi (i nie załamie bardziej :P )-nawet Bo Bice z piosenką BJ 8) .
A BJ chyba się za bardzo zapędzają z tymi coverami, zarówno pod względem promowania 'idolowych' debiutantów, jak i polskich cytrusów *-*.
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
Awatar użytkownika
Kasiunia
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Kasiunia »

Twisted Sister pisze:A BJ chyba się za bardzo zapędzają z tymi coverami, zarówno pod względem promowania 'idolowych' debiutantów, jak i polskich cytrusów *-*.
Nie przesadzajmy!! Az tak źle nie jest!! Może i tego Bo Bice'a za bardzo lansują (zwłaszcza Rychu :| ), ale przeciez nie jada z nim w trasę :P
I to się chwali :D
Co do Zgnitego Cytrusa... pewnie nawet nie wiedza (i chwała im za to) kto to 8) , chociaz może jakby dowiedzieli się co wyprawia Uniwersdal z ich piosenkami to by coś z tym zrobili!! :evil:
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Twisted Sister »

Kasiunia, podziwiać takiej wiary w zespół, a zwłaszcza w pana lidera-bo ja w zasadzie mam już tylko słabą nadzieję, że to nie 'dzięki uprzejmości pana Jon Bon Jovi' sprzedany został Zgnitemu Cytrusowi YGLABN *-*. A Ryszard ma hopla na promowaniu nowych wykonawców (patrz: jego wytwórnia płytowa) i to już wiemy wszyscy :| .
No, w trasę z nim nie jadą (jeszcze czego :D :D ), ale oddawanie piosenki na tym poziomie co Nothing to moim skromnym zdaniem i tak już pewna doza przegięcia :P :P . No, ale ja mam baaardzo krytyczny stosunek do wszelkiego oddawania piosenek komukolwiek, mogę być niezbyt obiektywna *-*.
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”