Wzmianki o BJ
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
-
Sam Bora
Metal Is My Life
Jeżeli ten wątek był już poruszany to sorry...
Na naszej klasie jest konto metal is my life. W galerii jest dział rock, w którym znalazło się Bon Jovi. Proponuję, abyśmy dali znać o sobie w komentarzach... Ja dopiero wysłałem zaproszenie...
Na naszej klasie jest konto metal is my life. W galerii jest dział rock, w którym znalazło się Bon Jovi. Proponuję, abyśmy dali znać o sobie w komentarzach... Ja dopiero wysłałem zaproszenie...
...and just only rock...
Dzisiaj przez przypadek, będąc u koleżanki widziałam odcinek MTV Cribs na sportowo z Leszkiem Blanikiem. Gość opowiadał o swojej fascynacji muzyką pokazując kolekcję płyt Bon Jovi, książkę "When we were beautiful" i koszulkę. W telewizorze za nim leciał nawet koncert, Madison Square Garden o ile się nie mylę 
That takes me higher than before and makes me want you more...
Wiem o tym. Chyba ktoś na forum już o tym pisał jak dobrze pamiętam.Avinashi pisze:Dzisiaj przez przypadek, będąc u koleżanki widziałam odcinek MTV Cribs na sportowo z Leszkiem Blanikiem. Gość opowiadał o swojej fascynacji muzyką pokazując kolekcję płyt Bon Jovi, książkę "When we were beautiful" i koszulkę. W telewizorze za nim leciał nawet koncert, Madison Square Garden o ile się nie mylę
Chodzi ci o Bitwa o Głosy i wykonanie It's My Life? Jak tak to jest wspomniane w tym temacie: http://bonjovi.pl/forum/topics50/newsy- ... 37,375.htm
-
bartekbb23
Mi się podobało najpierw akustycznie, potem z powerem. Trzeba dziękować osobnikowi Kupicha za promowanie utworów BJ a nie pierdzielić, że jest gównianie, wam się nie podoba nawet jak BJ wykonują utwory więc co tu gadać. Fajna reklamówka z tymi gladiatorami i podkładem ich wykonania It's my life 
Pepe, a zauważyłeś śmierć Garego? tutaj to pierwszy przyleciałeś pisać, jesteś jakbyś był z plotka czy kozaczka kurde
Pepe, a zauważyłeś śmierć Garego? tutaj to pierwszy przyleciałeś pisać, jesteś jakbyś był z plotka czy kozaczka kurde