Zero techniki i zero prawdziwego rocka.

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

kokuryku3
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: kokuryku3 »

Ten zespół jak i wiele z lat 80 nie ma nic wspólnego z rockiem, czy ( dajcie spokój) Hard Rockiem. Ludzie nauczcie się, że to jest pop. Jak nie wierzycie to posłuchajcie sobie takich zespołów jak Metallica, Behemoth, Vader, Slipknot itd. Tu mamy moc, mamy znakomitą technikę ( ciekawe czy ten blond pedałek potrafił by tak zagrać na gitarze? ). Gdzie ta rockowa groza, tajemniczość? Naprawdę nie rozumiem jak to można było zaliczyć do tak zacnego nurtu muzycznego jakim jest ROCK!
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Scrooge »

widzę, że internetowi desperaci dotarli i tutaj :D
Awatar użytkownika
SaDzi0
I Believe
I Believe

Post autor: SaDzi0 »

Odsyłam chłopczyku do definicji rocka, umiesz używać google? A może postudiuj muzykologię, lub idź pobawić się gdzieś indziej:)
jimbo
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Re: Zero techniki i zero prawdziwego rocka.

Post autor: jimbo »

kokuryku3 pisze: Metallica, Behemoth, Vader, Slipknot itd.
I wszystko jasne...,Slipknot, przepraszam że wypowiadam się w imieniu ogółu, ale myślę, że na tym forum jest wielu poważnych ludzi, których nie rajcuje wymiotowanie na scenie:)
kokuryku3
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: kokuryku3 »

Nie musisz mnie odsyłać do wikipedii, mocnej muzy słucham od dawna i trochę się już na niej znam. No cóż, a muzykologiem nie jestem i nie mam zamiaru być, wolę motoryzację :) . Jest o wiele więcej rockowych zespołów, które mimo tego, że grają bardziej dziewiczo niż taka metallika (np. Nirvana, czy nawet Marilyn Manson to czysty rock), to i tak grają z rockowym jajem. Tego brakuje Bon Jovi.

I żeby nie było, ja po prostu stwierdzam fakty.
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Scrooge »

Ludzie zignorujcie trolla bo rozmowa z osobą posługującą się argumentami typu "ciekawe czy ten blond pedałek potrafił by tak zagrać na gitarze?" jest bezcelowa i uwłaczająca dla każdego inteligentnego człowieka. Wakacje się powoli zaczynają, a dzieciaki zamiast kopać piłkę to siedzą na necie :D Proponuję ignorować, bo każda odpowiedź aż się boję czym może skutkować u takich psycholi :P

P.S. Jak już pijesz do gitarzystów to poczytaj sobie kim jest Richie Sambora, albo pooglądaj na you tubie... bo z czytaniem zapewne u ciebie kiepsko ;/
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rattie »

ale super!! Mamy trolla (i to takiego rasowego de***) na forum:D:D
Ostatnio zmieniony 14 czerwca 2010, o 22:35 przez Rattie, łącznie zmieniany 1 raz.
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
Geminiman019

Post autor: Geminiman019 »

Drodzy forumowicze, co my mamy teraz zrobić z tym zdesperowanym pokemonem? Lepiej wy rzućcie jakiś pomysł, bo moje to same niewypały.
Awatar użytkownika
SaDzi0
I Believe
I Believe

Temat do wywalenia, z użytkownikiem włącznie :))
KondZik

Re: Zero techniki i zero prawdziwego rocka.

Post autor: KondZik »

kokuryku3 pisze:Ten zespół jak i wiele z lat 80 nie ma nic wspólnego z rockiem, czy ( dajcie spokój) Hard Rockiem. Ludzie nauczcie się, że to jest pop. Jak nie wierzycie to posłuchajcie sobie takich zespołów jak Metallica, Behemoth, Vader, Slipknot itd. Tu mamy moc, mamy znakomitą technikę ( ciekawe czy ten blond pedałek potrafił by tak zagrać na gitarze? ). Gdzie ta rockowa groza, tajemniczość? Naprawdę nie rozumiem jak to można było zaliczyć do tak zacnego nurtu muzycznego jakim jest ROCK!
HAHAHAHAHA Metallica lepsza technicznie... :lol: :brawo:
Idź głosuj na PiS pokemonie :D
sebcio14
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: sebcio14 »

Scrooge pisze:Jak już pijesz do gitarzystów to poczytaj sobie kim jest Richie Sambora, albo pooglądaj na you tubie...

Richie wymiata :D :cfaniak:
Geminiman019

Post autor: Geminiman019 »

Już wiem co zrobić. Dajcie temu pokemonowi bana razem z wilczym biletem, żeby przestał denerwować ludzi na innych forach internetowych.
teken020
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: teken020 »

bana za to że nazwał Jona blond pedałem??

ale trochę racji koleś ma. fakt jest taki że obecnie BJ rocka nie grają, szczególnie słychać to na nowej płycie, która miała być głośna i rokowa, a gitary są tam chyba najcichsze xD
myślę że, to ze zespół używa gitar wcale nie czyni ich rokowym zespołem ;p
It's not where we're coming from
It's how we turn from here
We know where we want to go
We just need the light to get us there
Awatar użytkownika
SaDzi0
I Believe
I Believe

Nie. Za to, że jest zbyt smarkaty, nie ma nic do powiedzenia mądrego i wartościowego i nie wniesie nic do tego forum prócz syfu :)
jimbo
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: jimbo »

kokuryku3 pisze: wolę motoryzację :).

To może idź sprawdź czy Ci świecy nie zalewa, bo coś mi się wydaje, że z Ciebie ciężki przypadek...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”