Ale długie włosy już były i krótkie też no to teraz byłby czas na afro albo dredyteken020 pisze:niech zapuszczają włosy do wydania nowej płyty/teledysku
przydałoby się odświeżyć image
Wymarzona wizja teledysku
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Troszkę szperałam ale niestety nic nie znalazłam jeszcze się mojego starszego braciszka spytam czy mi coś pomoże wyszperaćangela pisze:Sorki, wróce go Gwaizdora - czy wiecie może, jak mozna, gdzie, zdobyćten film? Ja tam mogłabym oglądać go wciąż i wciąż...
Jakbyście coś wiedzieli, dajcie proszę znać!
A i jeszcze mam do was prośbę jakby był w telewizji gdzieś ''Gwiazdor'' to moglibyście mnie powiadomić
[ Dodano: 2008-08-27, 13:34 ]
A Bon Jovi projektuje ciuch??? http://www.bonjovionline.com/ProductDet ... ode=BJWW28 na tej stronce są ciuchy z podpisami i innymi pierdołami. Czyżby to ich było, ja o tym nie miałam zielonego pojęcia. Wiecie coś więcej na ten temat??
Mi by się marzyła wersja performance wideoklipu Always, w którym byłaby cała piosenka bez skracania. Albo kończąca się w tym momencie co istniejąca, tyle że z tym brakującym fragmentem pierwszego refrenu i o długości 5:12. Ponadto chciałbym widzieć w mim ciut mniej Jona oraz więcej Tico Torresa oraz Aleca Johna Sucha. Takie myśli za mną chodzą odkąd pierwszy raz zobaczyłem teledysk Amazing Aerosmith. Jestem pewien że scen z Alecem było znacznie więcej, niż tylko te sześć w tych trzech istniejących wersjach. W końcu Marty Callner to zrobił.