Nickelback supportem Bon Jovi w Europie
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- CRUSHynka
- Junior Admin
-
Keep The Faith
Nickelback supportem Bon Jovi w Europie
Cieszy was to? Martwi? Denerwuje? Zastanawia :| ? Co sądzicie o tym, że Nickelback będą rozgrzewać fanów Bon Jovi w Europie przed występem gwiazdy głównej ?
A jeśli jesteście niezadowoleni, to kto powienien, waszym zdaniem, być supportem?
A jeśli jesteście niezadowoleni, to kto powienien, waszym zdaniem, być supportem?
Proszę państwa, oto pyza :
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
Hmmm, Nickelback mówicie... Jak na dzisiejsze czasy to faktycznie zespół nienajgorszy i biorąc pod uwagę wszystkie możliwe supporty BJ w ciągu całej ich kariery, to też i nienajgorszy wybór *-*. Anastacia czy Mel C były na przykład ewidetnym strzeleniem sobie przez BeJotów tak zwanego supportowego samobója XD, z drżeniem można było także oczekiwać (moim zdaniem ofc) na supporcie tegorocznym panienki z Sugarland :| . Hmmm, ale Nickelback to też i wybór nienajlepszy, szczerze mówiąc . Co niektóre 'ex-supporty BJ'-takie Goo Goo Dolls, albo Van Halen ofc zdecydowanie bardziej przypadałyby mi do gustu :mrgreen: . Ahhh, i gdzie się te złote czasy podziały, kiedy supportem Bon Jovi mianowani byli Skid Row bądź też Cinderella :mrgreen: ?...
Ehhh... *rozmarza się*.
Ehhh... *rozmarza się*.
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
-
- It's My Life
- Kontakt:
super, moim zdaniem to bardzo dobry wybór. chłopaki z Kanady nieźle wymiatają i nadają się jak najbardziej
www.korowiow.mp3.wp.pl
Za doświadczenia trzeba w życiu płacić. Jeżeli mamy szczęście, otrzymujemy rabat - Oskar Kokoschka
Za doświadczenia trzeba w życiu płacić. Jeżeli mamy szczęście, otrzymujemy rabat - Oskar Kokoschka
- Sandra1988
- It's My Life
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
To co można powiedzieć, wyraża się w 3 słowach: dobrze się stało. Lepiej oni, niż jakiś pseudo-punk, hip-hop, pop-rock junk Grają przyzwoicie, mają kilka ciekawych utworów. Może dzięki supportowaniu BJ nauczą się pisać piosenki zbliżone poziomem do tych, które piszą nasze kochane chłopaki??
A o supportach takich jak Skid Row czy Cinderella to niestety możemy już tylko pomarzyć... jakby nie było, support to zwykle zespół, dla którego taki występ to szansa na większe wypromowanie się. A tym dwóm zespołom chyba to już niepotrzebne, nieprawdaż?
A o supportach takich jak Skid Row czy Cinderella to niestety możemy już tylko pomarzyć... jakby nie było, support to zwykle zespół, dla którego taki występ to szansa na większe wypromowanie się. A tym dwóm zespołom chyba to już niepotrzebne, nieprawdaż?
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
Pomarzyć zawsze dobra rzecz ^-^.Ricky Skywalker pisze:A o supportach takich jak Skid Row czy Cinderella to niestety możemy już tylko pomarzyć... jakby nie było, support to zwykle zespół, dla którego taki występ to szansa na większe wypromowanie się. A tym dwóm zespołom chyba to już niepotrzebne, nieprawdaż?
A mnie i tak nigdy nie będzie podchodziło coś, co nie należy do lat 80/ew. początku 90 XD. Bynajmniej nie w tym stopniu, co zespoły z tego okresu :mrgreen: .
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
patrzac na obecna pozycje i prezentowany styl muzki support dokonały.
Skid Row, Cinderella, Twisted Sister czy jakies inne tego typu kapele sie juz nie nadaj do grania przed BJ bo dla jednych sa od BJ duzo lepsze bo graja to co dawniej (w mniejszym czy wiekszym stopniu) a dla innych beda jakimis dziwnymi reliktami przesżłosci
Skid Row, Cinderella, Twisted Sister czy jakies inne tego typu kapele sie juz nie nadaj do grania przed BJ bo dla jednych sa od BJ duzo lepsze bo graja to co dawniej (w mniejszym czy wiekszym stopniu) a dla innych beda jakimis dziwnymi reliktami przesżłosci
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
moment, to Twisted Sister grało przed BJ???? Kiedy????
*Twisted drepcze zdziwiona*
Chyba że chodziło Ci o szersze ujęcie tematu czyli ogólnie o zespoły hair-metalowe/glam rockowe, to sorry XD.
A trochę racji masz, bo, prawdę mówiąc, BJ są obecnie dalecy od hair-metalu (i, co smutne, właśnie dzięki temu są cały czas popularni *-*....) i faktycznie supportowani przez np. Cinderellę dla jednych wydaliby się 'zdrajcami hair-metalu, tórzy nań zarobili i porzucili XD', a dla drugich zespołem spraszającym bynajmniej dziwaczne, niedzisiejsze zespoły na support....
Chyba że chodziło Ci o szersze ujęcie tematu czyli ogólnie o zespoły hair-metalowe/glam rockowe, to sorry XD.
A trochę racji masz, bo, prawdę mówiąc, BJ są obecnie dalecy od hair-metalu (i, co smutne, właśnie dzięki temu są cały czas popularni *-*....) i faktycznie supportowani przez np. Cinderellę dla jednych wydaliby się 'zdrajcami hair-metalu, tórzy nań zarobili i porzucili XD', a dla drugich zespołem spraszającym bynajmniej dziwaczne, niedzisiejsze zespoły na support....
Twisted Sister pisze:moment, to Twisted Sister grało przed BJ???? Kiedy????
chodziło mi o ujecie ogolne (Twisted grali przed BJ na jkich festiwalach, zrezta ost grali przed Alice znajomy był mam jakies fotki ale kiepskie)
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Nickelback jako support?
W ogóle nie jestem zadowolona! gghhhhrrrrrrrr
Ja wolałabym bez żadnej rozgrzewki od razu przejśc do Bon Jovi
albo jedyne zezwolenie na support ode mnie dostaliby Goo Goo Dollsi albo hmm Robbie Williams
W ogóle nie jestem zadowolona! gghhhhrrrrrrrr
Ja wolałabym bez żadnej rozgrzewki od razu przejśc do Bon Jovi
albo jedyne zezwolenie na support ode mnie dostaliby Goo Goo Dollsi albo hmm Robbie Williams
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
Robbie Williams, ze względu na rodzaj wykonywanej muzyki, dostałby ewentualnie rolę supportu przed Backstreet Boys .
Dollsi, jak już wspominałam, jak najbardziej ^-^.
Dollsi, jak już wspominałam, jak najbardziej ^-^.