Nickelback supportem Bon Jovi w Europie

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Awatar użytkownika
CRUSHynka
Junior Admin
Junior Admin
Keep The Faith
Keep The Faith

Nickelback supportem Bon Jovi w Europie

Post autor: CRUSHynka »

Cieszy was to? Martwi? Denerwuje? Zastanawia :| ? Co sądzicie o tym, że Nickelback będą rozgrzewać fanów Bon Jovi w Europie przed występem gwiazdy głównej ;)?

A jeśli jesteście niezadowoleni, to kto powienien, waszym zdaniem, być supportem?
Proszę państwa, oto pyza :D :
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Szczerze mówiąc, mnie to wcale nie martwi. Uważam Nickelback za całkiem przyzwoity zespół jak na dzisiejsze czasy. Tak więc niech supportują chłopaków. Nie wyjdzie to na złe żadnej z obu stron ;)
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Twisted Sister »

Hmmm, Nickelback mówicie... Jak na dzisiejsze czasy to faktycznie zespół nienajgorszy i biorąc pod uwagę wszystkie możliwe supporty BJ w ciągu całej ich kariery, to też i nienajgorszy wybór *-*. Anastacia czy Mel C były na przykład ewidetnym strzeleniem sobie przez BeJotów tak zwanego supportowego samobója XD, z drżeniem można było także oczekiwać (moim zdaniem ofc) na supporcie tegorocznym panienki z Sugarland :| . Hmmm, ale Nickelback to też i wybór nienajlepszy, szczerze mówiąc ;) . Co niektóre 'ex-supporty BJ'-takie Goo Goo Dolls, albo Van Halen ofc zdecydowanie bardziej przypadałyby mi do gustu :mrgreen: . Ahhh, i gdzie się te złote czasy podziały, kiedy supportem Bon Jovi mianowani byli Skid Row bądź też Cinderella :mrgreen: ?...
Ehhh... *rozmarza się*.
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
Awatar użytkownika
michalb
It's My Life
It's My Life

Post autor: michalb »

Myślę, żę to bardzo dobry pomysł z NIckleback jako support. To jest naprawdę dobry zespół i na pewno dobrze będzie rozgrzewał publiczność przed BJ. Nickleback mają fajne piosenki i bardzo mi się podobają. To dobry wybór 8)
In The World That Gives You Nothing We Need Something To Believe In....
espena
It's My Life
It's My Life
Kontakt:

Post autor: espena »

super, moim zdaniem to bardzo dobry wybór. chłopaki z Kanady nieźle wymiatają i nadają się jak najbardziej :brawo:
www.korowiow.mp3.wp.pl

Za doświadczenia trzeba w życiu płacić. Jeżeli mamy szczęście, otrzymujemy rabat - Oskar Kokoschka
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rattie »

Brawo brawo!! W końcu jacyś ludzie którzy nie opluwają Nickelback bo tak trzeba żeby być tru.
Uważam, że Nickelback to świetny zespół, wysmienicie nadający się na support dla BJ. I na pewno rozgrzeje publikę!!
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
Awatar użytkownika
Sandra1988
It's My Life
It's My Life

Post autor: Sandra1988 »

według mnie ta decyzja była baaardzo pozytywna ;p hehe tylko jaka szkoda ze mnie tam nie będzie :/
Be who you want to be,
Be who you are,
Everyone's a hero,
Everyone's a star!!!
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
Kontakt:

Post autor: Ricky Skywalker »

To co można powiedzieć, wyraża się w 3 słowach: dobrze się stało. Lepiej oni, niż jakiś pseudo-punk, hip-hop, pop-rock junk :D Grają przyzwoicie, mają kilka ciekawych utworów. Może dzięki supportowaniu BJ nauczą się pisać piosenki zbliżone poziomem do tych, które piszą nasze kochane chłopaki?? :D

A o supportach takich jak Skid Row czy Cinderella to niestety możemy już tylko pomarzyć... jakby nie było, support to zwykle zespół, dla którego taki występ to szansa na większe wypromowanie się. A tym dwóm zespołom chyba to już niepotrzebne, nieprawdaż? ;)
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Ricky Skywalker pisze:A o supportach takich jak Skid Row czy Cinderella to niestety możemy już tylko pomarzyć... jakby nie było, support to zwykle zespół, dla którego taki występ to szansa na większe wypromowanie się. A tym dwóm zespołom chyba to już niepotrzebne, nieprawdaż? ;)
Pomarzyć zawsze dobra rzecz ^-^.
A mnie i tak nigdy nie będzie podchodziło coś, co nie należy do lat 80/ew. początku 90 XD. Bynajmniej nie w tym stopniu, co zespoły z tego okresu :mrgreen: .
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
Awatar użytkownika
LoRdI
It's My Life
It's My Life

Post autor: LoRdI »

patrzac na obecna pozycje i prezentowany styl muzki support dokonały.
Skid Row, Cinderella, Twisted Sister czy jakies inne tego typu kapele sie juz nie nadaj do grania przed BJ bo dla jednych sa od BJ duzo lepsze bo graja to co dawniej (w mniejszym czy wiekszym stopniu) a dla innych beda jakimis dziwnymi reliktami przesżłosci
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

moment, to Twisted Sister grało przed BJ???? Kiedy????
*Twisted drepcze zdziwiona*
Chyba że chodziło Ci o szersze ujęcie tematu czyli ogólnie o zespoły hair-metalowe/glam rockowe, to sorry XD.
A trochę racji masz, bo, prawdę mówiąc, BJ są obecnie dalecy od hair-metalu (i, co smutne, właśnie dzięki temu są cały czas popularni *-*....) i faktycznie supportowani przez np. Cinderellę dla jednych wydaliby się 'zdrajcami hair-metalu, tórzy nań zarobili i porzucili XD', a dla drugich zespołem spraszającym bynajmniej dziwaczne, niedzisiejsze zespoły na support....
Awatar użytkownika
Kasiunia
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Kasiunia »

Dla mnie Nickelback to strzał w dziesiątkę :lol:
Uwielbiam parę ich piosenek... więc będzie zarąbiście :mrgreen:
:brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo:

nie mogę doczekać się końca maja ... to jeszcze tylko ... niecałe ... 5 miesięcy !! !! !!
Awatar użytkownika
LoRdI
It's My Life
It's My Life

Post autor: LoRdI »

Twisted Sister pisze:moment, to Twisted Sister grało przed BJ???? Kiedy????
*Twisted drepcze zdziwiona*
Chyba że chodziło Ci o szersze ujęcie tematu czyli ogólnie o zespoły hair-metalowe/glam rockowe, to sorry XD.
A trochę racji masz, bo, prawdę mówiąc, BJ są obecnie dalecy od hair-metalu (i, co smutne, właśnie dzięki temu są cały czas popularni *-*....) i faktycznie supportowani przez np. Cinderellę dla jednych wydaliby się 'zdrajcami hair-metalu, tórzy nań zarobili i porzucili XD', a dla drugich zespołem spraszającym bynajmniej dziwaczne, niedzisiejsze zespoły na support....

chodziło mi o ujecie ogolne (Twisted grali przed BJ na jkich festiwalach, zrezta ost grali przed Alice znajomy był mam jakies fotki ale kiepskie)
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

Nickelback jako support? :kreci:
W ogóle nie jestem zadowolona! gghhhhrrrrrrrr
Ja wolałabym bez żadnej rozgrzewki od razu przejśc do Bon Jovi :)
albo jedyne zezwolenie na support ode mnie dostaliby Goo Goo Dollsi albo hmm Robbie Williams :)
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Robbie Williams, ze względu na rodzaj wykonywanej muzyki, dostałby ewentualnie rolę supportu przed Backstreet Boys :P .
Dollsi, jak już wspominałam, jak najbardziej ^-^.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”