Najgorszy teledysk Bon Jovi
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
Najgorszy? Dla mnie zdecydowanie AALY. Pod żadnym pozorem romantyczny, za to nudny i banalny.
Ach i och, i sweter Jona, który, gdybym go zobaczyła na wystawie, z pewnością uznałabym za stuprocentowo babski.
Nudny był zresztą nie tylko AALY, ale także, jak to Crushynka napisała, Never say goodbye, I'll be there for you i Real life.
Ach i och, i sweter Jona, który, gdybym go zobaczyła na wystawie, z pewnością uznałabym za stuprocentowo babski.
Nudny był zresztą nie tylko AALY, ale także, jak to Crushynka napisała, Never say goodbye, I'll be there for you i Real life.
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Nie znacie się na rzeczy All about.. to typowa ballada bon jovioska i tak samo teledysk w ich stylu
Pierwsze co przychodzi mi na myśl.. cos okropnego,beznadziejnego i w ogóle bleee i nie do zaakceptowania to
one wild night
Pierwsze co przychodzi mi na myśl.. cos okropnego,beznadziejnego i w ogóle bleee i nie do zaakceptowania to
one wild night
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
12 lipca 2019 - Warszawa
- Sandra1988
- It's My Life
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Dlaczego AALY jest dobrym teledyskiem ...
Ano jest dobrej jakości, w świetnym miejscu, opowiada ciekawą historie. Dodatkowo Jon i Richie świetnie wyglądają. Dobre ujęcia kamer. Fajny mikrofon. Ogólnie teledysk jest dobry i dziwie się wam, ale myśle, ze wy nie lubicie teledysku tylko piosenki (a teledysk jest krytykowany tak przy okazji)
One WIld Night - Właśnie ostatnio "odkryłem", że BJ nagrali świetny teledysk do tej piosenki. No do czego się tu przyczepić. Szybki, dużo się dzieje, jak się go ogląda to czuć tą gitarke Richiego. Jeden z lepszych teledysków BJ.
A co do tych gorszyct to zdecydowanie Wanted 01 i 03 o ile można to teledyskami nazwać.
Ano jest dobrej jakości, w świetnym miejscu, opowiada ciekawą historie. Dodatkowo Jon i Richie świetnie wyglądają. Dobre ujęcia kamer. Fajny mikrofon. Ogólnie teledysk jest dobry i dziwie się wam, ale myśle, ze wy nie lubicie teledysku tylko piosenki (a teledysk jest krytykowany tak przy okazji)
One WIld Night - Właśnie ostatnio "odkryłem", że BJ nagrali świetny teledysk do tej piosenki. No do czego się tu przyczepić. Szybki, dużo się dzieje, jak się go ogląda to czuć tą gitarke Richiego. Jeden z lepszych teledysków BJ.
A co do tych gorszyct to zdecydowanie Wanted 01 i 03 o ile można to teledyskami nazwać.
-
- It's My Life
- Kontakt:
Real Life za fryzury jak spod prysznica po obcięciu przez najgorszego wroga .
Runnaway za tą gościówę i w ogóle słabizna
więcej narazie sobie nie przypominam...
Runnaway za tą gościówę i w ogóle słabizna
więcej narazie sobie nie przypominam...
www.korowiow.mp3.wp.pl
Za doświadczenia trzeba w życiu płacić. Jeżeli mamy szczęście, otrzymujemy rabat - Oskar Kokoschka
Za doświadczenia trzeba w życiu płacić. Jeżeli mamy szczęście, otrzymujemy rabat - Oskar Kokoschka
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Hmm.. albo to ja jestem blind bo nie widzę co w tym swetrze jest babskiego albo.. któraś z nas udaje że zna się na modzieiza pisze:Ach i och, i sweter Jona, który, gdybym go zobaczyła na wystawie, z pewnością uznałabym za stuprocentowo babski.
ile fanoof tyle opinii:P ja uwielbiam tego gościa tzn patrzec na niego bo jest słodki i nie wyobrażam sobie innego mamlasa na jego miejscu.bonjova pisze:Ja ciągle zostaje przy Ally i Misunderstood.Nie wiem czemu , ale nie trawię tego kolesia wystepującego w tych teledyskach.Jest taki denerwujący. jak dla mnie mogłoby go nie być i może wtedy te clipy byłyby chociaż treochę do zniesienia
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
12 lipca 2019 - Warszawa
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
12 lipca 2019 - Warszawa
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
Adrian pisze:Dlaczego AALY jest dobrym teledyskiem ...
Hmm, jak dla mnie to Jon i Richie obaj wyglądają tam tragicznie, a jeśli o AALY chodzi jako o piosenkę-dla mnie i ona, i teledysk doń jest słabe *-*. Za One Wild Night nie przepadam *-*, zwłaszcza jeśli chodzi o te nasmarowane oliwką roznegliżowane panienki XD. Wantd 01 i 03 też nie trawię, dzięki że mi przypomniałeś :mrgreen: .
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
"She Don't Know Me" znalazłam ostatnio na dysku, jak go przetrząsałam w poszukiwaniu zupełnie czegoś innego :mrgreen: . I powiem jedno-właśnie go włączyłam... ten teledysk zawsze poprawia mi humor XD *wtacza się ze śmiechu pod biurko*.MEG79 pisze:mnie najbardziej niepodoba się"she don't cnow me" i jon i ta laska tragedia ,a "please come home for christmas" to chyba żonie na złość
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss