Najgorszy teledysk Bon Jovi

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

No co wy AALY jest jednym z najlepszych teledysków.
A najgorszy - She Don't Know Me, Blood On Blood
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Twisted Sister »

O_o. A może jakieś argumenty na poparcie tezy XD?
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
Awatar użytkownika
nemo
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: nemo »

Mi sie nie podobaja:
Living In Sin
Always
Midnight In Chelsea
:|
Come
As you are
As you were
As I want you to be
As a friend
As a friend
†''D''[*]
iza
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: iza »

Najgorszy? Dla mnie zdecydowanie AALY. Pod żadnym pozorem romantyczny, za to nudny i banalny.
Ach i och, i sweter Jona, który, gdybym go zobaczyła na wystawie, z pewnością uznałabym za stuprocentowo babski.
Nudny był zresztą nie tylko AALY, ale także, jak to Crushynka napisała, Never say goodbye, I'll be there for you i Real life.
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

Nie znacie się na rzeczy :P All about.. to typowa ballada bon jovioska i tak samo teledysk w ich stylu ;]

Pierwsze co przychodzi mi na myśl.. cos okropnego,beznadziejnego i w ogóle bleee i nie do zaakceptowania to
one wild night :kreci:
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
Awatar użytkownika
Bonjova
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Bonjova »

Ja ciągle zostaje przy Ally i Misunderstood.Nie wiem czemu , ale nie trawię tego kolesia wystepującego w tych teledyskach.Jest taki denerwujący. :evil: jak dla mnie mogłoby go nie być i może wtedy te clipy byłyby chociaż treochę do zniesienia
Awatar użytkownika
Sandra1988
It's My Life
It's My Life

Post autor: Sandra1988 »

Mi sie nie podobaja:
Living In Sin
Always
Midnight In Chelsea
YYYYYYY... co tutaj robi ALWAYS ja mogłabym ten teledysk oglądać w nieskończoność on jest taki...hmmm... kochany ;p
Be who you want to be,
Be who you are,
Everyone's a hero,
Everyone's a star!!!
arturos
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

Post autor: arturos »

Moim skromnym zdaniem najgorsze teledyski BJ to:
1.All about lovin' you
2.Runaway
3.Real life
To narazie tyle co mi przychodzi do głowy :)
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Dlaczego AALY jest dobrym teledyskiem ...
Ano jest dobrej jakości, w świetnym miejscu, opowiada ciekawą historie. Dodatkowo Jon i Richie świetnie wyglądają. Dobre ujęcia kamer. Fajny mikrofon. Ogólnie teledysk jest dobry i dziwie się wam, ale myśle, ze wy nie lubicie teledysku tylko piosenki (a teledysk jest krytykowany tak przy okazji)

One WIld Night - Właśnie ostatnio "odkryłem", że BJ nagrali świetny teledysk do tej piosenki. No do czego się tu przyczepić. Szybki, dużo się dzieje, jak się go ogląda to czuć tą gitarke Richiego. Jeden z lepszych teledysków BJ.

A co do tych gorszyct to zdecydowanie Wanted 01 i 03 o ile można to teledyskami nazwać.
espena
It's My Life
It's My Life
Kontakt:

Post autor: espena »

Real Life za fryzury jak spod prysznica po obcięciu przez najgorszego wroga ;).
Runnaway za tą gościówę i w ogóle słabizna

więcej narazie sobie nie przypominam...
www.korowiow.mp3.wp.pl

Za doświadczenia trzeba w życiu płacić. Jeżeli mamy szczęście, otrzymujemy rabat - Oskar Kokoschka
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

iza pisze:Ach i och, i sweter Jona, który, gdybym go zobaczyła na wystawie, z pewnością uznałabym za stuprocentowo babski.
Hmm.. albo to ja jestem blind bo nie widzę co w tym swetrze jest babskiego albo.. któraś z nas udaje że zna się na modzie ;]
bonjova pisze:Ja ciągle zostaje przy Ally i Misunderstood.Nie wiem czemu , ale nie trawię tego kolesia wystepującego w tych teledyskach.Jest taki denerwujący. jak dla mnie mogłoby go nie być i może wtedy te clipy byłyby chociaż treochę do zniesienia
:D ile fanoof tyle opinii:P ja uwielbiam tego gościa :P tzn patrzec na niego bo jest słodki :P i nie wyobrażam sobie innego mamlasa na jego miejscu.
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Adrian pisze:Dlaczego AALY jest dobrym teledyskiem ...
Ano jest dobrej jakości, w świetnym miejscu, opowiada ciekawą historie. Dodatkowo Jon i Richie świetnie wyglądają. Dobre ujęcia kamer. Fajny mikrofon. Ogólnie teledysk jest dobry i dziwie się wam, ale myśle, ze wy nie lubicie teledysku tylko piosenki (a teledysk jest krytykowany tak przy okazji)

One WIld Night - Właśnie ostatnio "odkryłem", że BJ nagrali świetny teledysk do tej piosenki. No do czego się tu przyczepić. Szybki, dużo się dzieje, jak się go ogląda to czuć tą gitarke Richiego. Jeden z lepszych teledysków BJ.

A co do tych gorszyct to zdecydowanie Wanted 01 i 03 o ile można to teledyskami nazwać.

Hmm, jak dla mnie to Jon i Richie obaj wyglądają tam tragicznie, a jeśli o AALY chodzi jako o piosenkę-dla mnie i ona, i teledysk doń jest słabe *-*. Za One Wild Night nie przepadam *-*, zwłaszcza jeśli chodzi o te nasmarowane oliwką roznegliżowane panienki XD. Wantd 01 i 03 też nie trawię, dzięki że mi przypomniałeś :mrgreen: .
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
MEG79
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: MEG79 »

mnie najbardziej niepodoba się"she don't cnow me" i jon i ta laska tragedia ,a "please come home for christmas" to chyba żonie na złość :D
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

MEG79 pisze:mnie najbardziej niepodoba się"she don't cnow me" i jon i ta laska tragedia ,a "please come home for christmas" to chyba żonie na złość :D
"She Don't Know Me" znalazłam ostatnio na dysku, jak go przetrząsałam w poszukiwaniu zupełnie czegoś innego :mrgreen: . I powiem jedno-właśnie go włączyłam... ten teledysk zawsze poprawia mi humor XD *wtacza się ze śmiechu pod biurko*.
Awatar użytkownika
michalb
It's My Life
It's My Life

Post autor: michalb »

Racja, She don't know me jest słabym teledyskiem, ale to był dopiero drugi teledysk Bon Jovi i trudno żeby to było arcydzieło 8) Co do One Wild NIght to mi się podoba, fajnie nakręcone i jest szybka akcja 8)
In The World That Gives You Nothing We Need Something To Believe In....
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”