Weekend z Bon Jovi X3

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Awatar użytkownika
Bonjova
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Bonjova »

Właśnie teraz leci monografia z Bj. Nie wiem ile jeszcze będzie trwać bo nie zgadza sie z programem Vh1
25.05.2008 Leipzig
19.06.2013 Gdańsk
Awatar użytkownika
jovi
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: jovi »

a ja wam tylko powiem ze w 95 roku to bylo dokładnie to 3ciego czerwca (znajoma dobrze mi data) oraz 4rtego.

TELEDYSKI BYLY
w sobote było od godizny 7 rano do 10:00 pozniej od 14:30 - 16:00
niedziela 15:30 - 19:00

BON JOVI HITS
sobota 16:00 - 17:00
Jon I Richie wybierali ulubione piosenki

PAST PRESENT AND FUTURE
niedziela 15:00 -15:30
MtV przypomnialo sukcesy BJ

AN EVENING WITH BON JOVI
niedziela 19:00-20:30

BON JOVI LIVE AT ROCK AM RING
niedziela 22:00 - 23:00
4 czerwca Bon Jovi wystapili na festiwalu Rock Am Ring i MTV łączyło się na żywo :)

płakałem jak bóbr bo tato wyłączyl koncert i powiedział DOSYC TEGO BON JOVI jutro do szkoly idziesz i nie bedziesz siedział do północy :))

czasami dobrze jest cofnąć machinę czasu i znaleźć się przy okazji VH1 z tamtymi wspomnieniami ;))

Rock N Roll ;))

to wszystko mogliście przeczytać dzieki mnie oraz TO& OWO ;) mimo iż mam tylko jeden wycinek z gazety ... ale chyba było warto go zatrzymac :D
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

płakałem jak bóbr bo tato wyłączyl koncert i powiedział DOSYC TEGO BON JOVI jutro do szkoly idziesz i nie bedziesz siedział do północy :))
I w takich sytuacjach krzywi sie dziecku psychike. Potem słyszymy w tv "syn zamordował Ojca", "dziecko pobiło drugie dziecko".

Mi na szczęście nie przełączali. Mogę się poszczycić i dobrą psychiką i świetnym gustem przez to ;]

Dzięki Sobolowi też oglądałem VH-1 mimo iż nie mam VH-1 ;] Aż sie popłakałem jak Jon spiewał, ze chciałby być nim bo to jego słowa ... echhh
Awatar użytkownika
jovi
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: jovi »

Adrian pisze:
I w takich sytuacjach krzywi sie dziecku psychike. Potem słyszymy w tv "syn zamordował Ojca", "dziecko pobiło drugie dziecko".

Mi na szczęście nie przełączali. Mogę się poszczycić i dobrą psychiką i świetnym gustem przez to ;]
Masz rację Adrian mam beznadziejny gust bo mi przełączali kanały ;)
Z psychiką też cieniutko ;)
o i tak dodam ze moj tato nadal żyje - i mimo że mi te kanały przełączał jest najlepszy :)
a to ze się w szkole tłukłem z innymi dzieciakami ;) to chyba normalka :P (wg mnie gdyż czasami trzeba komuś dać w gębe)
Klaudia_ozo
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: Klaudia_ozo »

mnie najbardziej podobal sie teledysk "who says you can't go home" i fragment kiedy jon przykreca lusto no i jak ktorys z czlonkow zespolu narysowal na scianie serce i domek xD hehe dobre :)

przy okazji ... ma ktos linka do tego teledysku;>? podajcie !
Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: ewaika789 »

a mnie jak Jon i Richi malują ścianę na żółto a tam gdzieś Tico z boku kolorowy domek sobie maluje to mnie rozbroiło a tak poza tym to ta wersja bez tej babki jest lepsza (nie pamiętam jak sie ona nazywa ;] ) czyli tak o której tu piszemy :D :D
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

Przynajmniej dzieki temu weekendowi niektorzy fani(?) poznali teledyski zespołu.
Obrazek
Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: ewaika789 »

Dandi pisze:Przynajmniej dzieki temu weekendowi niektorzy fani(?) poznali teledyski zespołu.

Mógłbyś rozwinąć swoją myśl
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

A czego w tej myśli nie rozumiesz ? Tam nie ma co rozwijać.
Obrazek
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Przynajmniej dzieki temu weekendowi niektorzy fani(?) poznali teledyski zespołu
Bez takich. Ja np poznałem twórczość BJ dopiero po roku od momentu posiadania Crusha i best of w wykonaniu Soulndlikes. Klipy poznałem po jakiś 2-3 latach. Mimo wszystko od czasu kiedy dostałem Crusha uważałem się za fana zespołu. Fakt wtedy internet nie był takim źródłem muzyki jak dziś no ale jeśli mamy oceniać fanowstwo od znajomości płytek/klipów to fanem stalem się hmm po 2-3 latach słuchania zespołu. ;]
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Dandi pisze:Przynajmniej dzieki temu weekendowi niektorzy fani(?) poznali teledyski zespołu.
Lepiej będzie jak sobie darujesz ;) Myślę, że nie my decydujemy kogo nazywa się fanem, a kogo nie.
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

No ale każdy może tą definicje fana w swojej głowie sobie ułożyć , nie ? :)
Adrian pisze:to fanem stalem się hmm po 2-3 latach słuchania zespołu. ;]
No widocznie tak było :P
Dla mnie wiele osób tutaj to tylko SYMPATYCY zespołu ( czy też tylko samego Jona). Ale to tylko moja opinia, moje definicje, z ktorymi nie musicie sie zgadzac.
Obrazek
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

Agata BJ pisze:
Lepiej będzie jak sobie darujesz ;) Myślę, że nie my decydujemy kogo nazywa się fanem, a kogo nie.
Rozumiałabym to kilkanaście lat wstecz, gdzie o internecie można było pomarzyć, ale teraz.... przy takich możliwościach jakie macie? Gdzie wszystko jest dosłownie na wyciągnięcie ręki, każdy teledysk, wywiad, koncert! Bez żadnego wysiłku, wystarczy wklepać tylko adres znanej wszystkim strony i w kilka dni poznać to, do czego inni dochodzili przez kilka lat! Naprawdę ogarnia zdumienie!
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW

Post autor: sobol_77 »

jovizna pisze: Rozumiałabym to kilkanaście lat wstecz, gdzie o internecie można było pomarzyć, ale teraz.... przy takich możliwościach jakie macie? Gdzie wszystko jest dosłownie na wyciągnięcie ręki, każdy teledysk, wywiad, koncert! Bez żadnego wysiłku, wystarczy wklepać tylko adres znanej wszystkim strony i w kilka dni poznać to, do czego inni dochodzili przez kilka lat! Naprawdę ogarnia zdumienie!
Dandi pisze: Dla mnie wiele osób tutaj to tylko SYMPATYCY zespołu ( czy też tylko samego Jona). Ale to tylko moja opinia, moje definicje, z ktorymi nie musicie sie zgadzac.
Jovizna, Dandi - zgadzam się w 100%. Zaś w kwestii samego "weekendu" już się wypowiedziałem...
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

jovizna pisze: Rozumiałabym to kilkanaście lat wstecz, gdzie o internecie można było pomarzyć, ale teraz.... przy takich możliwościach jakie macie? Gdzie wszystko jest dosłownie na wyciągnięcie ręki, każdy teledysk, wywiad, koncert! Bez żadnego wysiłku, wystarczy wklepać tylko adres znanej wszystkim strony i w kilka dni poznać to, do czego inni dochodzili przez kilka lat! Naprawdę ogarnia zdumienie!
Ale ja tego wcale nie kwestionuję :) Masz całkowitą rację i myślę, że większość z nas tutaj dobrze o tym wie. Ja osobiście nie mam żadnego problemu z wyszukiwaniem tego, co mnie interesuje itd.
Chodziło mi raczej o to, że niepotrzebne jest tutaj takie dowalanie sobie wzajemnie. Wytykanie sobie kto jest fanem, a kto nie. Po co to? Ja się uważam za fana i nie chciałabym, żeby ktoś próbował mi wmówić, że nim nie jestem. Myślę, że podobnie jest z innymi. No bo nikt nie mówił, że fan to encyklopedia wszechwiedzy dotycząca BJ ;)
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”