Co wam przeszkadza

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW

Post autor: sobol_77 »

ewaika789 pisze:No nie mówcie że jesteście zazdrośni o liczbę postów innych??!!
Nikt niczego takiego nie napisał (warto jednak czytać ze zrozumieniem, być może post ponad jednozdaniową normę sprawia pewien problem) - poza tym, czego tu zazdrościć. Dla mnie przerażająca jest nadaktywność jednozdaniowa, bełkotliwe offtopowanie, pisanie o niczym, byle napisać cokolwiek - i to właśnie mi przeszkadza, irytuje, powoduje czasem odruch wymiotny... Bez urazy - być może to, że jestem troszkę od większości z Was starszy, powoduje moje przewrażliwienie na niedojrzałe komentowanie wszystkiego co popadnie. Z resztą, wiek nie zawsze idzie w parze z dojrzałością, znam osoby nad wyraz dojrzałe jak na swój młody wiek, jak i totalnie beztroskie mimo upływających lat.
Więc młodzi forumowicze, weźcie sobie do serca kilka moich dobrych - i w cale nie złośliwych rad. Niekiedy warto odpuścić kilka "odkrywczych" postów i napisać jeden, a wartościowy i noszący jakąś wartość merytoryczną, taki, który inna osoba przeczyta z jakimś tam zainteresowaniem.
Czasem brak jest starej ekipy z forum, w sumie nie dziwię się, że zdezerterowali... ale kilkoro nas jeszcze pozostało i mam nadzieję coś ciekawego tutaj zaszczepimy :P
A co skrzypaczki - zgoda, cała nadzieja w tym, że przy następnej trasie na scenie się już nie pojawi i co najwyżej podawać będzie chłopakom zimny browarek po koncercie :D

.
.
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: ewaika789 »

sobol_77 pisze:użytkownicy mają więcej postów po miesiącu niż ja po kilku latach

o to mi chodziło
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW

Post autor: sobol_77 »

Proponuję przeczytać całość ze zrozumieniem, bez wyrywania zdań z kontekstu, bo mimo moich usilnych prób przekazania pewnej myśli, nie do każdego to dotarło... Powodzenia :).
Ostatnio zmieniony 4 stycznia 2009, o 13:28 przez sobol_77, łącznie zmieniany 1 raz.
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
Pippo
Moderator
Moderator
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Pippo »

ewaika789, ja mam wrazenie, ze wyrwalas cos z kontekstu...
sobol_77 pisze:nowi "aktywni inaczej" użytkownicy mają więcej postów po miesiącu niż ja po kilku latach
"aktywni inaczej" - sobol odniosl sie do tego co wczesniej napisal
sobol_77 pisze:posty typu "eh no masz rację", "zgadzam się", "haha
ktore go zreszta wyprowadzaja z rownowagi, jak i mnie rowniez ;]

pzdr

ps. gdyby kasowac tak po kolei kazdy z nich, nic by nie bylo. ale jednak ja jako czlowiek o slepej wierze, iz coniektorzy naucza sie pisac cos bardziej wartosciowszego, staram sie byc wyrozumialy ;]
Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: ewaika789 »

ok ja jestem za tym żeby skończyć ten temat. Jeżeli kogoś uraziłam obraziłam itd. to Przepraszam
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

A gdybym ja zaczął wymieniać co mi przeszkadza to by wyszło z tego kilka ładnych tomów, więc powstrzymam się i wymienię tylko to, że chleb od Raszczyka jest po 1.65 zł a nie jak kiedyś za 1.60 zł :/ złodzieje !
emilka
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: emilka »

jovizna pisze:Pała z odpowiedzi! Wracaj do ławki i następnym razem zaskocz mnie czymś bardziej wyszukanym.
Dyskusją nie jest pisanie kilkunastu postów a w każdym z nich wymienione 3 piosenki naj naj naj naj naj naj. Do tego kolejna osoba dorzuca jeszcze lepszy post w stylu:

"Dobre :D" albo " :D :D " i tak w byle jakim temacie powstaje 8 stron byle jakich postów! "Dyskutujcie" sobie, ale róbcie to w jednym temacie a nie rozwalacie wszystko na tysiac roznych sposobów, byleby się coś "działo".
O ile dobrze jeszcze pamiętam czasy szkolne, to nauczyciele nie lubią być zaskakiwani i dobrze wiedzą, co chcą usłyszeć od ucznia (w wielu przypadkach takie wyszukane odpowiedzi postrzegane są zwyczajnie jako kombinowanie ;)). Wracając do sedna, jak dla mnie tego typu dyskusje są nie mniej denerwujące niż sprowadzanie większości wątków do wymienionej przeze mnie tematyki (miałyśmy kiedyś krótką wymianę zdań na privie na ten temat). Naiwnie wierzyłam, że może na chwilę da się sprowadzić rozmowę na tory bardziej muzyczne - mea culpa.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”