Wzmianki o BJ
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Byłe tez edycja golfa The rolling Stones z tego co wiem.
W "39 i pół" był akcent z BJ kiedy Karolak czy jak mu tam przyszedł do swojego kumpla sprzedającego płyty i wspominali dawne czasy. Jeden z nich wyciągnął "plik" albumów winylowych, a na wierzchu był 7800° Fahrenheit. Wskazując na niego powiedział, że to są stare dobre "klasyki" z młodzieńczych lat
W "39 i pół" był akcent z BJ kiedy Karolak czy jak mu tam przyszedł do swojego kumpla sprzedającego płyty i wspominali dawne czasy. Jeden z nich wyciągnął "plik" albumów winylowych, a na wierzchu był 7800° Fahrenheit. Wskazując na niego powiedział, że to są stare dobre "klasyki" z młodzieńczych lat
Ostatnio zmieniony 28 listopada 2008, o 11:49 przez Piotrek, łącznie zmieniany 1 raz.
Hey Bon - where have all your good songs gone? ..
-
- Save a Prayer
hmm... ja w odcinku "jak poznalem wasza matke " w odcinku o sylwestrze puszczali czaly czas w limuzynie "You Give Love A Bad Name" tez zrobilo mi sie jakos tak milo
u sie naweet usmiechnelam a tata sie spytal co sie stalo:P
o!
i jeszcze w "miami ink"! Amy stanal pod takimi piorami i wygladal prawie jak Jon ;P i cowiedzial cos tam "i jak wygladam jak jon bon jovi?" czy cos takiego
to bylo zabawne ;P
I jeszcze jedno ;P
w "diabli nadali" Dag (nie wiem jak to sie pisze;P) prubowal otworzyc plyte "crush" i nie mogl. zaczal ja zebami otwierac :/
o!
i jeszcze w "miami ink"! Amy stanal pod takimi piorami i wygladal prawie jak Jon ;P i cowiedzial cos tam "i jak wygladam jak jon bon jovi?" czy cos takiego
I jeszcze jedno ;P
w "diabli nadali" Dag (nie wiem jak to sie pisze;P) prubowal otworzyc plyte "crush" i nie mogl. zaczal ja zebami otwierac :/
- Jovinka
- Have A Nice Day
- Kontakt:
w jednym z kabaretów (nie pamiętam jakim) puścili kawałek "It's My Life". I w jednym z odcinków Du-bi-du były pokazane fotki Jona i kawałek puszczono IML i taka facetka miala odganac kto to jest, no i nie dogadla 

"Sa-su-ke, słyszałem że Ty jesteś homo"----> http://www.youtube.com/watch?v=Vz3gfDaPWAk
- Canis_Luna
- I Believe
- Kontakt:
- Jovinka
- Have A Nice Day
- Kontakt:
Canis_Luna pisze:W filmie "Gang dzikich wieprzy" w pewnym momencie (jak Woody przecina przewody paliwowe w motorach) leci "Wanted dead or alive" a na napisach końcowych "Lost Highway"
Hmmm powiadasz że leci Wanted??? muszę ten film se ściągnąć i obejrzeć ^^
"Sa-su-ke, słyszałem że Ty jesteś homo"----> http://www.youtube.com/watch?v=Vz3gfDaPWAk
- Jovinka
- Have A Nice Day
- Kontakt:
właśnie zaczęło mi ściągać
już nie mogę się doczekać ^^
- Canis_Luna
- I Believe
- Kontakt: