Top 10 Love Songs

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Przepraszam, ale... Jak można słuchać piosenek, nie mając nawet ogólnego rozeznania, o czym one są?
Oj można. Jakbym miał tłumaczyć sobie każdą słuchaną przeze mnie piosenkę to by mi czasu na słuchanie nie starczyło :)

Czasami piosenkę lubię interpretować na swój własny sposób i nie narzekam, bo czasami teksty mówią o zupełnych bzdurach a można je interpretować na fajne sposoby.
emilka
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: emilka »

Adrian pisze:Oj można. Jakbym miał tłumaczyć sobie każdą słuchaną przeze mnie piosenkę to by mi czasu na słuchanie nie starczyło :)

Czasami piosenkę lubię interpretować na swój własny sposób i nie narzekam, bo czasami teksty mówią o zupełnych bzdurach a można je interpretować na fajne sposoby.
Ja też nie tłumaczę, po prostu czytam tekst w trakcie jednego z pierwszych przesłuchań. Co do interpretacji - też czasami tak mam :) Szczególnie w przypadku języków, których nie znam. Piosenki po hiszpańsku brzmią pięknie, a często się okazuje, że tekst jest beznadziejny... Niekiedy warto pozostawać w nieświadomości :) Trudno jednak właściwie ocenić piosenkę bez znajomości tekstu.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”