Najlepsza piosenka z płyty Crush??
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Najlepsza piosenka z płyty Crush??
Jakie macie ulubione pioseneczki na tej płycie?
'' Lay Your Hands On Me'' ;***
- Canis_Luna
- I Believe
- Kontakt:
Witajcie!
Oto moje ulubione piosenki:
1. It' s My Life - szkoda, że tak bezlitośnie często była nadawana, przez to straciła swój urok, powiem więcej, spowszedniała, a większość młodych ludzi tylko z nią utożsamiać zaczęła zespół. W tym przypadku sukces stał się przekleństwem.
2. Two Story Town
3. Just Older
4. Mystery Train - piękna ballada
5. She's A Mystery - ll -
7. One Wild Night - niesamowity dziki kawałek, czuć świeżość i przebojowość jak kilkanaście lat temu:)
Oto moje ulubione piosenki:
1. It' s My Life - szkoda, że tak bezlitośnie często była nadawana, przez to straciła swój urok, powiem więcej, spowszedniała, a większość młodych ludzi tylko z nią utożsamiać zaczęła zespół. W tym przypadku sukces stał się przekleństwem.
2. Two Story Town
3. Just Older
4. Mystery Train - piękna ballada
5. She's A Mystery - ll -
7. One Wild Night - niesamowity dziki kawałek, czuć świeżość i przebojowość jak kilkanaście lat temu:)
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
1.It's My Life -10;/6- Mega kawalek. Najlepszy w historii muzyki 
2.Say IT Isn't So, Thankk You For Loving Me, Two Story Town, Save The World, Mystery Train, One Wild Night,. -> 6/6
Piosenki z 1 i 2jki to kapitalne piosenki. Wszystko mi się w nich podoba od tekstu, aranżacje, gitary i kapitalnego głosu Jona.
3.Just Older, Nest 100 Years, I Got The Girl -> 5 lub 5.5/6
Bardzo dobre piosenki z genialnymi tekstami, ale aranżacja mogłaby być nieco lepsza (mimo to bardzo dobre).
4.She's A Mystery - trochę za wolna i nudnawa jak na ten album -> 4.5/6
Album wacha mi się miedzy 2gim a 4tym miejscem. Ostatnio jest u mnie na drugim miejscu.
2.Say IT Isn't So, Thankk You For Loving Me, Two Story Town, Save The World, Mystery Train, One Wild Night,. -> 6/6
Piosenki z 1 i 2jki to kapitalne piosenki. Wszystko mi się w nich podoba od tekstu, aranżacje, gitary i kapitalnego głosu Jona.
3.Just Older, Nest 100 Years, I Got The Girl -> 5 lub 5.5/6
Bardzo dobre piosenki z genialnymi tekstami, ale aranżacja mogłaby być nieco lepsza (mimo to bardzo dobre).
4.She's A Mystery - trochę za wolna i nudnawa jak na ten album -> 4.5/6
Album wacha mi się miedzy 2gim a 4tym miejscem. Ostatnio jest u mnie na drugim miejscu.
Moje typy to One Wild Night, It's My Life i Two Story Town ale nie umiałabym wybrać wśród nich tej która podoba mi się najbardziej. ?ałuję tylko, że do tej ostatniej nie powstał teledysk. Biorąc pod uwagę to co chłopaki wymyślili przy Say It Isn't So ciekawa jestem jak opowiedzieli by historię Two Story Town.
When you wanna give up, and your hearts about to break
Remember that you're perfect, God makes no mistakes
Remember that you're perfect, God makes no mistakes
- Jovinka
- Have A Nice Day
- Kontakt:
hmmm, trzeba się zastanowić...
-IMLife
-SIISo
-TSTown
- N100Years
-JOlder
- Captain Crash
- OWNight
- I could make a livin' out of lovin' you
no i ścieżka bonusowa z owej płyty:
-Neurotica (zawsze kojarzy mi się z reklamą coca- coli (nie wiem czemu)
)
-IMLife
-SIISo
-TSTown
- N100Years
-JOlder
- Captain Crash
- OWNight
- I could make a livin' out of lovin' you
no i ścieżka bonusowa z owej płyty:
-Neurotica (zawsze kojarzy mi się z reklamą coca- coli (nie wiem czemu)
"Sa-su-ke, słyszałem że Ty jesteś homo"----> http://www.youtube.com/watch?v=Vz3gfDaPWAk
-
- Save a Prayer