Damned, I Believe? Rozumiem, że można nie lubić tych piosenek, ale żeby od razu umieszczać w kategorii najgorsze piosenki BJ? Nie miałabym nic przeciwko, gdyby wątek nosił tytuł: najmniej lubiane piosenki... Rewelacyjny śpiew Jona, genialne gitary, bardzo dobre teksty... Po prostu kwintesencja ich stylu. Ach, moje serce krwawi
Emilka - ktoś mogłby powiedziec ,ze to sprawa gustu. Je jednak zgadzam sie z toba w 100%. Powiem wiecej - jak ktoś daje Damned jako najgorsza piosenke Bon Jovi to sie po prostu nie zna na muzyce i koniec kropka. To samo sie zreszta tyczy Homebound Train.
Mam wrażenie, że Always albo się kocha, albo nienawidzi. Obiektywnie patrząc - tekst jest straszny, melodia komercyjna do bólu... Jednak dla mnie ta piosenka ma w sobie to "coś", dzięki niej zaczęłam słuchać BJ, nie raz wzruszałam się oglądając nagrania z koncertów i dałabym się pokroić, żeby usłyszeć ją na żywo. Nigdy nie umieściłabym jej jednak w moim Top 5 najlepszych piosenek BJ i potrafię zrozumieć ludzi, którzy jej nie lubią.
W tym temacie to sie spodziewałem nie wiem, piosenek z dem czy jakiś naprawde słabych no ale w życiu nie myślałem, że ktoś poda takie piosenki jak I'll be there for you no ale sprawa gustu, a może raczej " przejedzenia". No to jak tak sie bawimy to i ja se pojadę ostro:
3 najgorsze:
Always
Dry county
i hmm Bed of roses żeby ładnie wyglądało
Irytujące sa te twoje posty czasami .
"These days - there ain't a ladder on these streets" - BJ These Days