I Want To Be Loved

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
King Of Swing
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

I Want To Be Loved

Post autor: King Of Swing »

Moim skromnym zdaniem I Want To Be Loved powinna byc 2 singlem z HANDa......bo piosenka jest swietna. I na pewno lepsza od WSYCGH.....jakies poparcie dla mojej opinii? :P
Awatar użytkownika
Bonjova
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Bonjova »

Ja też uważam,że lepsze na single są żywe piosenki, a nie smuty do przytulania. Zauważyłam,że od ery Crush chłopaki powielają ten sam scenariusz.Pierwszy singiel typowo rockowy, a nastepne to ballady.Ja byłabym za tym, aby kolejnym singlem był Complicated lub Story of my life
Awatar użytkownika
Mustafa
It's My Life
It's My Life
Kontakt:

Post autor: Mustafa »

Owszem, lepsze od Who says jest, ale o singlu nie ma żadnej mowy. Istnieja o wiele lepsze piosenki na płycie niż I wanna be loved - LMS, I am, Complicated, Novocaine, Bells of freedom ^^
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Twisted Sister »

Ja tam bardzo lubię I Wanna Be Loved-ma tempo i melodyjny refren, a tekst jest manifestem chęci życia ^-^. I też uważam, że znakomicie nadawałby się na drugi singiel-dwa utwory ubarwione talk boxem, LOAP i IML, stały się w końcu największymi hitami BJ w historii zespołu i fajnie byłoby, gdyby któraś piosenka z HAND odniosła podobny sukces ;) :P . A poważnie, WSYCGH jest moim zdaniem.... jakby to powiedzieć....za mało wyrazisty na drugi singiel. Tak czy inaczej-ideę, że lepszy I Wanna Be Loved niż WSYCGH na singiel BJ popieram 8) .
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
Awatar użytkownika
Daroo
It's My Life
It's My Life

Post autor: Daroo »

Witam wszystkich hehe kupe lat...ale oki przejdzmy do tematu, mianowicie jeżeli chodzi o moje zdanie, Welcome To Wherever You Are i Who Say's You Can't Go Home może nie są najlepszymi kawałkami na płycie ale śmiało mogą być wydane na singlach, mnie się obie piosenki podobają i nie mam nic przeciwko...
99-in-the-shade

Post autor: 99-in-the-shade »

'I Wanna Be Loved' to jeden z moich wybitnie ulubionych utworów i nie ukrywam, że chętnie widziałabym go na singlu. (Chociaż nie wiem, czy to do końca obiektywne, bo prawie same single bym z HAND wykroiła :P)
Awatar użytkownika
witw
It's My Life
It's My Life

Post autor: witw »

Ja uważam że I wanna be loved byłby dobrym singlem :) Uwielbiam ta piosenkę :))))
'' Lay Your Hands On Me'' ;***
Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: ewaika789 »

zgodzę sie z wami bo Who say no to takie Who say(nijakie jak dla mnie)
o Complicated albo I'm albo OLC no to już są lepsze piosenki z charakterem
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”